Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

297 - hougyoku

urahara bunu yaptığında gücünün hollowfication olduğunu düşünüyomuş ama aslında hougyokunun gücü kullananın kalbindeki derin istekleri gerçekleştirmesi miymiş neymiş onun gibi bişey işte. ben de pek anlamadım. urahara nın isteği hollowfication olduğu için o yönde kullanılmış, ama başka şeyleri de yapabiliyomuş falan filan...
sihirli lamba gibi de değil tabi^^ isteğin gerçekleşmesi için kullananın gücünün dahilinde olması lazım gibisinden bişeyler daha söylemişti sanırım.

Sosyal ağlarda paylaş

hogyoku yokhogu

hmm, şimdi bir daha baktım belli bir alan içindekileri de etkiliyormuş, orihime ve sado nun güçleri nasıl ichigo nun reiatsusu ile çıktı bu da belli oldu. daha önce çok saçma geliyordu reiatsusu ile güçlerinin edinmesi olayı, sado açık açık diyordu zaten bu güçler bir shinigamiye değil bir hollow a ait diye.

rukia olayına şaşırdım biraz, seriyi iyice ichigo bir halt değildi aslında olayına çektiler

tousen un en büyük arzusu adalet, öbürü ise gözlerinin görmesi idi. adalete gücü yetmedi gözleri açıldı hollowlaştırma ile.

bakalım gin in en büyük arzusu neymiş, bir halt istemiyor gerçi o belli yüzünden...

2 hafta sonra devam, o da fillerlar biterse tabii..

Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım Aizen in hypnosis gücünü kullanmak için shikai açması gerekmiyo, sadece bir kişiyi ilk hipnotize ediceği zaman açıyo. Diğerlerinin hepsi Aizen in shikai sini daha önceden gördükleri için zaten etkisi altındalardı ama Aizen savaşta shikai açmadığı için İchigo normal görebiliyodu.

İchigo nun olayları daha önceden farkedip uyarmamasını da salaklığına bağlıyorum. Normalde bile olayları kavraması bayağı sürüyo, jetonu rötarlı düşüyo çocukcağızın, milletin hinamori yi genklemesini kavraması bayağı sürmüştür diye tahmin ediyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

urahara aizenı savunmasız buldugu halde, ufak bi dokundurdu sadece, bence aizenı rahat alırım die düşünüo.
hatta bence aizen bile houghkyu zımbırtısının nasıl calıstıgını tam bilmiyor, urahara yarattıgı icin belki de onun isteklerine cevap verecek de olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Sanırım Aizen in hypnosis gücünü kullanmak için shikai açması gerekmiyo, sadece bir kişiyi ilk hipnotize ediceği zaman açıyo. Diğerlerinin hepsi Aizen in shikai sini daha önceden gördükleri için zaten etkisi altındalardı ama Aizen savaşta shikai açmadığı için İchigo normal görebiliyodu.

İchigo nun olayları daha önceden farkedip uyarmamasını da salaklığına bağlıyorum. Normalde bile olayları kavraması bayağı sürüyo, jetonu rötarlı düşüyo çocukcağızın, milletin hinamori yi genklemesini kavraması bayağı sürmüştür diye tahmin ediyorum.

nasö yönö

shikai açmadığını var sayalım, barrigan la ilk karşılaşmalarında barrigan ilizyonları kestikten sonra söyledi shikai sinin adını, kılıcıma iyi bak derken sessizce mi söyledi kudokeyo diye?

Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

ShadowFury said:

nasö yönö

shikai açmadığını var sayalım, barrigan la ilk karşılaşmalarında barrigan ilizyonları kestikten sonra söyledi shikai sinin adını, kılıcıma iyi bak derken sessizce mi söyledi kudokeyo diye?

O deneyimle alakali,pek cok kaptan adini soylemeden shikai acabiliyor

Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

nasö yönö

bankai açabilenler ismini şeetirmeden açabiliyor shikai gerçi mütemadiyen olmasa gerek (bknz:renji-byakua)

Sosyal ağlarda paylaş

300

Bölüm iyiydi baya. Mangada haftalar süren evrimler bir bölüm içine sığınca şaka gibi gelse de Urahara'nın kidoular toparlamış. Yoruichi de ilk saldırı anında çok sağlamdı. :D

301

Önümüzdeki haftanın konusu: Aizen Rulez!

Bu da araya sıkışsın...

Bleach 4.cü film reklamı

Altyazılı versiyon için edikledim.

Edit manyağı oldu post ama değiyor.

299. bölümün editlenmemiş opening ve endingi...

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...