Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

ichigo vs ulqi savaşında o kadar çok saçmaladılar ki, seri sıçtı resmen.

bende tahmin edebiliyorum, gerçi bunu söylemek saçmalık olur herşey opening de belli de, ichigo garganta ile gidecek karakura şehrine. tousen zaten hisagi&konomura ile meşgul durumda, ichimaru vaizardları 2şer 2şer indirip bankai açar, sonra shinji gelir ichimaru yu döver, sonra shinji aizene dalar yenilir o sırada ichigo gelir, yeni maskesinin hali ile çatır çatır keser aizeni, seri de bitecek.

tabii eğer ölümüne fillera girmezlerse.
Sosyal ağlarda paylaş

@gecko

Okadar basit bitmeyecek. Mangaya göre(ve anlatan arkadaş sallamadıysa) daha baya bir adam gelecek. Bazıları ciddi derecede şaşırtıcı.

Ama serinin özelliklede Ulquiorra kısmında baya bir sıçtığını kabul ediyorum. Cidden kötüydü. Ayrıca bana göre espadaları gereğinden fazla güçlü yapmışlar. Bir kaptan iki vaizard bir espadayı indiremiyor, adamların sayısı daha fala olsa kim bilir ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

@ Gallant

Shirosaki: "Gücümü kullanmak istiyorsan ölmeden önce çağırdığından emin ol." Bkz: White Bankai vs Black Bankai. Kral ve At geyiğinin döndüğü bölüm. Şimdi buff yiyen Shirosaki oldu Itsigo ölünce. "At ve Kral" geyiği yeniden hortlayacak tahminimce. İsyanlarda yine Shirosaki.

Sosyal ağlarda paylaş

iyide tousen i kenpachi dövmüstü zaten ki geri gelebilirse yeniden döver gibime gelio :D o yüzden ichimaru gin ile aizen kalıyo bi tek, o kadar kaptan ve vaizard eger su 2 sini dövemezse zaten bıraksınlar shinigami olayını filan gitsinler kahvede batak filan oynasınlar, yok öyle bi dünya
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...