Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Abi bu ne ya? Ending mangaya bile spoiler oldu. Kubo nefret ediyorum senden... :(

279

Adamların dövüş taktiklerini görmek çok iyiydi. Ayrıca hiyori cero basması süper olmuş. Vaizardlardan en çok love'un gücünü merak ediyordum ucundan da olsa gösterdiler ya. Bu bölüm cidden iyiydi... :D

En başta söylediklerim geçerli. Manga okuyorum, ona bile spoiler oldu yeni ending. Sinirlendim resmen :X

Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Abi bu ne ya? Ending mangaya bile spoiler oldu. Kubo nefret ediyorum senden... :(

279

Adamların dövüş taktiklerini görmek çok iyiydi. Ayrıca hiyori cero basması süper olmuş. Vaizardlardan en çok love'un gücünü merak ediyordum ucundan da olsa gösterdiler ya. Bu bölüm cidden iyiydi... :D

En başta söylediklerim geçerli. Manga okuyorum, ona bile spoiler oldu yeni ending. Sinirlendim resmen :X

ilginç sen söyledikten sonra izleyim dedim ending'i, çok merak ettim.Manga okumamış birisi olarak pek birşey çakmadım spoiler olarak sdf,pek bir aptal olmak ben ?
Sosyal ağlarda paylaş

Mangadan spoiler vermek yasak olmasa açıklardım... Ne yazsam spoiler olacak. O sebeple bu endingin girişini aklına bir yere not et.

280

Kidõu so-taicho san bariyer manyağı yaptı barragan'ı. Soifon'da koydu roketi gene. Sahneler güzel. Karizma yaptı bütün bölüm şişko. :D

Ama (281)

Olmayacak, Soifonun boyu yetişmeyecek Barragan'a.

Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

vaperon said:

279

ilginç sen söyledikten sonra izleyim dedim ending'i, çok merak ettim.Manga okumamış birisi olarak pek birşey çakmadım spoiler olarak sdf,pek bir aptal olmak ben ?

neyse gören gördü zaten spoilersiz sölim, vaizardların bankai yada shikai hali gözüküyor

not: manga okumuyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

yumy said:

vaperon said:

279

neyse gören gördü zaten spoilersiz sölim, vaizardların bankai yada shikai hali gözüküyor

not: manga okumuyorum :D

Bu mu spoiler dediğiniz ? nerdeyse her opening ending'te gösteriyor zaten değişik hal ve silah formasyonlarını sdf,mangaya bile spoiler mı oluyor o ?

280

o skeleton king'i nasıl indiricekler çok merak ediyorum,herif immune gibi herşeye

Sosyal ağlarda paylaş

280

barragan dövüşü mangada en çok beğendiğim ikinci dövüş falandı, birincisi de yakında gelecek filler'dan önce diye umuyorum.

barragan bana kalsa herkesi follofoş eder aizen dahil ama birinci espada bile yapmamış her ne hikmetse.

bölüm sonu süper bitti ama böyle dumanların arasından bir bakış ve "tubikontinyuud" yazısıyla.

yalnız kidocu amca da tipinden ötürü ciddiye alınmıyor pek ama en oturaklı bir amcamız, ona da büyük saygım var, haçizen amca.

Sosyal ağlarda paylaş

281

güzel yapmışlar barragan'ın bölümünü, mangadan iyi genişletmişler. böylece gerçek kral espada da gitmiş oldu.

stark'dan beklentileri düşürün, barragan'dan sonra çok zayıf hem o hem hallibel. "bu muydu" dedirtiyor her açıdan. hoş gerçi bleach evreninde bana göre barragan ve dede tayço zirveye oynar güç açısından ama zenci espada bile stark'tan güçlüydü.

haçigen amca da vaizard'lar arasından en beceriklisi açık ara, geri kalanı bayağı fasa fiso maalesef. adam aklını kullanarak basit bir kidoyla en imba gücü kendine karşı çevirdi. pembe bıyığa aldanmamak lazım. (:P)

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...