Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok zor bir bilmece..

FRP-Druid

Öne çıkan mesajlar

İlluminati varsa kesin tersten yazma vs. vs. bişiler vardır =)) Yada harf sistemi falan :P

Tabi kolpa olduğu belli orası ayrı ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

bence iluminati, şifrelerini deşifre ettiği için q33'ün tepesine bindi ve q33 insanlığı kurtarma adına şehit oldu. bu da bize bir ders oldu. artık hiçbirimiz iluminatinin gizli sistem şifrelerini kırmaya çalışmayız. bi sn, tel çalıyor.
-alo
-...
-evet sufi benim. nereden arıyorsunuz?
-...
-ne? aaah![signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005

[Bu mesaj Sufi tarafından 04 Ocak 2006 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
q33, 03 Ocak 2006 20:05 tarihinde demiş ki:
doğru cevabı söylediğiniz zaman doğru diyeceğim o kişi için ama onun haricinde pek bi ip ucu veremem,tek söyleyebileceğim bunun cevabının nerdeyse dünya çapında bir güvenlik teşkilatının web sitesinin admin paneline girişi destekliyor ama ad vermem yasak tabiki =)
soru şu:
2x2323232433234.4324=1 ---> 1=?

1=4234.4323342323232X2[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie neden bi daha iki ile çarptın :D millet çarpıyo çarpıyo bulamıyo bence iki ile flm çarpmıyacaksın o soruda var zaten eheh :D soru saçma bide o nokta noktamı yani virgül mü yoksa çarpımı bide ise demiş ise dediği için 1 = o söylenen sayı olması gerekir bide o admin paneline girsek ne olcakki bizi başbakanmı yapıolar ?[signature][hline]

[Bu mesaj d3n1z tarafından 04 Ocak 2006 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

2x2323232433234.4324=1 ---> 1=?
şimdi bu sorumuz değil mi? 2x2323232433234.4324 --> eşitliğin sol tarafına "A" diyorum.

A=1 ise 1=? diye sorulmuş. A=1 ise 1=A yalnız arkadaş burda bir kopya vermiş "Illuminati" diye.

Illuminati nedir? Dan Brown'ın Melekler ve Şeytanlar adlı kitabını okuyanlar bilirler. Illuminati çok eski bir örgütün adı ve bu örgüt üyeleri öldürdükleri adamların üzerine kızgın demir ile her iki tarafından da okundugunda aynı kelimeyi oluşturan resimler basarlar, bunlara da ambigram denir. Yani işin esprisi hem sağdan aynı hem soldan.
Örnek resim burda.

Dönelim tekrar soruya. Eğer A=1 ise 1=A olacaktır yalnız. A mesela 12345 ise, yani 12345=1 ise 1=54321. Yani tersten yazıyoruz.

Sorunun cevabı da bu şekilde çözülüyor.

2x2323232433234.4324=1
>>
1=4234.4323342323232x2[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 04 Ocak 2006 00:24 tarihinde demiş ki:
bence iluminati, şifrelerini deşifre ettiği için q33'ün tepesine bindi ve q33 insanlığı kurtarma adına şehit oldu. bu da bize bir ders oldu. artık hiçbirimiz iluminatinin gizli sistem şifrelerini kırmaya çalışmayız. bi sn, tel çalıyor.
-alo
-...
-evet sufi benim. nereden arıyorsunuz?
-...
-ne? aaah!

Puhahaha yarıldım :D

Lan , lan Telefon çalıyo, yoksa... Hasss..[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Sosyal ağlarda paylaş

e) hiçbiri[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ben bise dicem 4 sene kadar önce birisi bana
64=65 dedi ve bi kenar1 8 olan kare ve bunu parçalam1s ve sonunda o içindeki geometrik sekilleri alanlar1n1 hesapladiginda toplam alan 65 çikiyor sonuç olarak 64=65 dedi
bende IMH dedim[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur.
TOLSTOY
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...