Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellsing Ultimate

kender

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
dgz'nin çıkarmasını bekliyordum bütün seriyi onlardan seyrettim diye, nihayet çıkarmışlar.

final

muhteşem, seras ile captain kapışması, major tour de force, time skip, hepsini eksiksiz, fazlasıyla yansıtmışlar. captain (tu) (tu) best werewolf. major da gene döktürdü her zamanki gibi. seras'ın da yeni tarzı süper oldu.
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110904190108/hellsing/images/3/3b/Thecaptain.jpg
en sonda da gradus vita eşliğinde seiyuu kadrosu başlayınca koptum hepten, alkışladım.

hey gidi, zaman zaman bitmeyecek gibi gelen o seri nihayet tamamlandı. biraz daha devam etseler logh'a yetişecekti projenin uzunluğu neredeyse. 6,5 yıl olmuş, dile kolay.

BETEEEEERARIUM DEUUUUUUUUUSSSSSS
MONS DORMIOOOO DEUUUUUUUUUSSSSSS
Sosyal ağlarda paylaş

final

Major seriyi çaldı çok net bir şekilde. Adam "I love war" konuşmasından beri başrol oynuyor. Bu bölümde de çok iyiydi. Zaten seriyi götüren karakterlerin Andersen ve Major olduğunu düşünüyorum genel olarak.

Major baya baya insandı bence. Hatta kendisine burdan bir alkış gönderiyorum son chapterda mangaka kazık atmış olsa bile.

http://media.heavy.com/media/2012/08/clap.gif

Hellsing Ultimate kadar source material'e sadık anime olduğunu sanmıyorum. Komedi için çizilmiş küçük panelleri bile yaptı adamlar. Zaten animasyon falan da harika. Üstelik mangasının çizimleri hiç iyi değil siyah mürekkep o kadar çok kullanılıyordu ki fightlarda falan doğru düzgün okumak zor oluyordu. Bir de ayrıca söylemeden olmaz, credits roll işini o kadar iyi yapıyorlar ki, sırf onlarla bile izletir kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

Art çizim olarak iyi ama inking olarak çok kötüydü bence. Tonlama nerdeyse 0. Stil olarak iyi ama biz hem dijital okuyoruz hem de şu an var mı bilmiyorum ama ben okurken tankobon scanleri yoktu. Scanlerin yanına bir de manganın kendi inking'i de kötü olunca ortaya çıkan çizim bence çok fazla göz yorucu. Bu arda yanlış anlaşılma olmasın ben dijital veya tankobon olsun olmasın manganın inking'inin kötü olduğunu düşünüyorum. Scanlerin kötü olması daha da fena hale getiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...