Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Islık çalmak (parmaklarla)

kanix

Öne çıkan mesajlar

ya bi de bu olayın acaip uyuz bi yanı war. ıslık çalmaya uğraşırken paso üflüyoruz ya kafa oluyo insanç. başı dönüyo falan. biz de böyle uğraşmıştık vakt-i zamanında. ulan annem (annem bile öttürüyo yani hem de acaip) falan böyle evde manyak manyak ıslık öttürüyoz (yani öttürmeye çalışıorm ben o sırada). dışardan biri görse duysa manyak bunlar dicek. neyse kardeşim nası olduysa hayvan gibi ıslık öttürmeye başladı (zaten pateni de o öğrendi ben öğrenemedim). hayır evlatlık olduğumu düşünmeye başlamışitım anasını satiim ana baba kardeş öttürüyo bende tık yok. ama aştım onları, ne var ben de ellerimi birlkeştirip gugukçuk sesi çıkartıorm. isterseniz onun tutarial ını verebilirim. ::)

p.s.: bu başlıktaki postları okurken internet cafe nin ortasında ıslık öttürmeye çalıştım. millet manyak mı la bu şeklinde baktı. ama biraz ses çıktı. dışarda bi daha denicem, sonbucu bildiririm daha sonra.

p.s.: ulan nerden açtınız bu başlığı, bu gece uyku yok gene bana anasını satiim.[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ben tek elle ıslık calabiliom ama şöyle...
baş ve işaret parmağınla alt dudağını tutup(sıkıştırmış bi şekilde) öne dogru sündürüyosun ve nefesini olanca gücünle içine cekiyosun.. tiz bi ses çıkıyor biraz ama saglam bi ıslık :)

edik: dediğimi üstte göstermişler zaten.. okumadan saldırdım direk. :(

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 00:02 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiorum hallettin mi ama ben nası yaptıımı yamadan edemecem :
işaret ve bas parmagını birleştir.
dilinin aşagıya bakan kısmının uca yakın noktalarından herh birine -bu birleşim noktası esaslı- parmakları koy.
parmaklarınla bastır ve dilini tabiri caizse katla.
simdi dudaklarını bastır ve kuvvetlice ufle.
mutlu oldm walla
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bi yöntem verim.

İşaret parmaa, avuç içine kapanır. Başparmağın önü ve kıvrılmış işaret parmağının arasına, alt dudağın altında kalan, ortadaki o kalın yerden, çene kısmına en yakın kısımdan tutturulur. Dudak "çık" tarzı bi ses getircek şekilde öne çekilip aşaa alınır.
Dişler "F" harfini söyliycek konuma getirilir ve üst dudak dışa itilip, yukarı dooru açılır.
Bi nefes çekilir ve enfes sesin tadına varılır.
Alıştırma yapmak, başarı oranını etkiler.

EDİK: Anaa pogodi vermiş o yöntemi.:(

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 21:37 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bas parmak ve orta parmaginizi birlestirin dilinizin altina yerlestirin , dudaklarinizi hafif sikin ve dilinizin altindan hava verin sert bir sekilde . ayrintili olarak resim koyamicam ama hatriniz icin nasi gorunuyo onu bi koyim :) .

-- kusurabakmayin odamin ampul patlamis , resim cekemiyorum karanlikta

[ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 05:55 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

basardım!!!!! arkadaslar basardım. senelerce icimde kalan bu buyuk sorunu bugun 2 defa yenmeyi basardım. okulda dersin ortasında nerden aklıma geldiyse bi deniyim dedim ve basardım. o verilen linklerdeki resimlerin taktik ile.
ama suan gene calamiyorum=((( nası yaptım ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...