ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bendeaaa[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: kanix, 22 Aralık 2005 21:30 tarihinde demiş ki: Ne dudak oluyor ne başka bişey, özel ders almam gerekicek yada ameliyat, o da olmassa intihar edicem ÖTTürmem LAAZIIIM! :( ÖTTÜRMEM LAZIM:D yaparsın elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya bence resimli yapılmasın ya.ağız,dil diş,salya,parmak falan biton iğrençlik :D:D şaka ya harbi artık biri açıklığa kavuştursun başım beynim döndü üflemekten[signature][hline]HIT THE LIGHTS!!!alights alights alights...HIT THE LIGHTS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya bi de bu olayın acaip uyuz bi yanı war. ıslık çalmaya uğraşırken paso üflüyoruz ya kafa oluyo insanç. başı dönüyo falan. biz de böyle uğraşmıştık vakt-i zamanında. ulan annem (annem bile öttürüyo yani hem de acaip) falan böyle evde manyak manyak ıslık öttürüyoz (yani öttürmeye çalışıorm ben o sırada). dışardan biri görse duysa manyak bunlar dicek. neyse kardeşim nası olduysa hayvan gibi ıslık öttürmeye başladı (zaten pateni de o öğrendi ben öğrenemedim). hayır evlatlık olduğumu düşünmeye başlamışitım anasını satiim ana baba kardeş öttürüyo bende tık yok. ama aştım onları, ne var ben de ellerimi birlkeştirip gugukçuk sesi çıkartıorm. isterseniz onun tutarial ını verebilirim. ::) p.s.: bu başlıktaki postları okurken internet cafe nin ortasında ıslık öttürmeye çalıştım. millet manyak mı la bu şeklinde baktı. ama biraz ses çıktı. dışarda bi daha denicem, sonbucu bildiririm daha sonra. p.s.: ulan nerden açtınız bu başlığı, bu gece uyku yok gene bana anasını satiim.[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Çıstak çıstak kaybolmayan sakız yap kaybolmayan çıstak çıstak kaybolmayan *!sıyırmaya başlar*[signature][hline][b]"Sevgi düşmanınızı arkadaşınıza çevirebilicek tek güçtür." BOb marley amcamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ben tek elle ıslık calabiliom ama şöyle... baş ve işaret parmağınla alt dudağını tutup(sıkıştırmış bi şekilde) öne dogru sündürüyosun ve nefesini olanca gücünle içine cekiyosun.. tiz bi ses çıkıyor biraz ama saglam bi ıslık :) edik: dediğimi üstte göstermişler zaten.. okumadan saldırdım direk. :( [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 00:02 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 la yaptım ehuehehkemhehe yaptım sabah herkes uyuyo basınçlı yapamadım ama tek elle çalmanın mantıını kavradım hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ühühüh konu açıldığından beridir uğraşıyom olmuyo intihar etcem artık yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EndlessLove Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Dudakları kapatında yanaklarım şişiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bilmiorum hallettin mi ama ben nası yaptıımı yamadan edemecem : işaret ve bas parmagını birleştir. dilinin aşagıya bakan kısmının uca yakın noktalarından herh birine -bu birleşim noktası esaslı- parmakları koy. parmaklarınla bastır ve dilini tabiri caizse katla. simdi dudaklarını bastır ve kuvvetlice ufle. mutlu oldm walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 abi ben de çalamıodum ama şimiye kadar da kendime dert etmiodum,sayenizde kafayı yicem,çalamıorum ya:(((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 http://www.ehow.com/how_4839_whistle.html yaptım ulan hahayt. ama yüksek olmuyo kısıktayım henüz yeni bi link daha buldum resimli http://homepage1.nifty.com/yubibue/en/how.htm [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 12:21 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ulan 1 kere çıkardım çok az bidaha yapamıom:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 su resimli olan link den baktım, cok azcık benzer bi ses cıktı. hani dudugu kapatırsın elinle de bole inceden,icerden kısık bi ses gelir ya onun gibi. ama daha basaramadım dusgun ıslıgı. cok zor bisi ya:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Ben de bi yöntem verim. İşaret parmaa, avuç içine kapanır. Başparmağın önü ve kıvrılmış işaret parmağının arasına, alt dudağın altında kalan, ortadaki o kalın yerden, çene kısmına en yakın kısımdan tutturulur. Dudak "çık" tarzı bi ses getircek şekilde öne çekilip aşaa alınır. Dişler "F" harfini söyliycek konuma getirilir ve üst dudak dışa itilip, yukarı dooru açılır. Bi nefes çekilir ve enfes sesin tadına varılır. Alıştırma yapmak, başarı oranını etkiler. EDİK: Anaa pogodi vermiş o yöntemi.:( [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 21:37 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yok aga yapamıyorum yeteneksizim beceriksizim öyle şeylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 biraz ilerleme var ben bu gidişle 7 senede kaparım bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 1 defa çok az bir ses çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tutorial'ı baştan sona teker teker okudum ve yarıldım gülmekten. gülmekten gözlerimden yaşlar geldi :) bu arada bende ıslık çalamıyorum o ayrı tabi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 kim upladı gece gece bunu ya gördüm ve uğraşıyorum uyuz bir olay. bir ses çıkıyor ama pek ıslığa benzemiyor. zamanında çok denemiştim ama olmuyor. genetik bir nane cidden olaiblir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bas parmak ve orta parmaginizi birlestirin dilinizin altina yerlestirin , dudaklarinizi hafif sikin ve dilinizin altindan hava verin sert bir sekilde . ayrintili olarak resim koyamicam ama hatriniz icin nasi gorunuyo onu bi koyim :) . -- kusurabakmayin odamin ampul patlamis , resim cekemiyorum karanlikta [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 05:55 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 şimdi net kafedeyim insanlar bana garip garip bakmaya başladı ne yapıo bu eleman die sonra denerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 basardım!!!!! arkadaslar basardım. senelerce icimde kalan bu buyuk sorunu bugun 2 defa yenmeyi basardım. okulda dersin ortasında nerden aklıma geldiyse bi deniyim dedim ve basardım. o verilen linklerdeki resimlerin taktik ile. ama suan gene calamiyorum=((( nası yaptım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar