Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Islık çalmak (parmaklarla)

kanix

Öne çıkan mesajlar

Lütfen biri şunun tutorialini yazsın demin aklıma geldi.

Demin ders çalışırken ıslık öttürüyoduk, abartıyım dedim baktım biyerden sonra fazla ses çıkmıyo , dedim ulan bu yaşa geldik hala parmakla Super ıslık comboyu yapamıyoruz..

Tutorial isteğim budur, biri lütfen resimli en basit halinden , gerizekalı birine anlatır gibi anlatabilirmi.Biraz embesilim
Sosyal ağlarda paylaş

Ben iki elle ıslık çalabiliyorum ama tek elle olanını yapamıyorum.

Tek elle olanı daha önemli. Diyelim tek elde çanta falan var, taksiye ıslıkla seslenilecek. Tek elle ıslık çalabilmek lazım.

Öğretilmek istiyorum.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Dep dep diyon depemiyon
ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

MAYHEM İSTERİKSTE İSTERİKSSSSSSSSSS HEMDE ASTERİKSSSSS DSFASFDASDAED2CD4DCEASDASD[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.

[Bu mesaj kickass tarafından 08 Aralık 2005 02:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cok basit arkadaslar,isaret ve orta parmalarinizi birlestirin tabi iki el icinde yapin bunu,dilinizi cikarin bu parmaklarla dilinizin ucunu hafif geriye katlayin,simdi dudaklarla parmaklara basinc yapip cigerlerinizdeki tum havaylaa ufleyin bu kadar.[signature][hline]wake up.... wake up.... topla kici basi yap make up...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paramecium, 07 Aralık 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
selam,

ben de yapamıyorum. çocuk olsa, gelip sorsa 'baba nasıl çalıyoruz?' bir anda kahraman baba imajı sıfır :(

saygılar.

AA harbi ya. Bak simdi dusundum de cok kotu bisey olur. Cocuk aglicak babam islik calamiyo diger cocuklarin babasi caliyo diye. Ogrenmek lazim
Sosyal ağlarda paylaş

yahu parmakları birleştir demişsin nasıl birleştirilecek nereye sokulucak bu parmaklar , salya sümük içinde kaldım alien gibin

her tür rüzgar sesini de çıkardım ama olmuyor
bide dili ne kadar katlıycaz, nereye doğru katlıycaz, dil nasıl duracak, parmaklar nerde birleşecek, birleşecekmi, birleşiyomu bidakka ya ? ondan başka dili ittiriyomuyz ? he? dili ittiriyosak nasıl ve nereye doğru, dil ile parmağın pozisyonunu, dudaklarla yaptığı açıyı

anlat
ardından resim koy
bide çay kahve o kadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...