kanix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Lütfen biri şunun tutorialini yazsın demin aklıma geldi. Demin ders çalışırken ıslık öttürüyoduk, abartıyım dedim baktım biyerden sonra fazla ses çıkmıyo , dedim ulan bu yaşa geldik hala parmakla Super ıslık comboyu yapamıyoruz.. Tutorial isteğim budur, biri lütfen resimli en basit halinden , gerizekalı birine anlatır gibi anlatabilirmi.Biraz embesilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ap ap ap ap ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Genetik o genetik bende çalamıyorum babamda çalamıyor dedemde çalamıyor büyükdedemde çalamıyor hede hödö[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Angutun Tekinin Sayfası Çok Komik Fotolara Bak[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bende çalamıorum=([signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben calıyorum yaparım uykusuz oldugum zaman bir ara.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben iki elle ıslık çalabiliyorum ama tek elle olanını yapamıyorum. Tek elle olanı daha önemli. Diyelim tek elde çanta falan var, taksiye ıslıkla seslenilecek. Tek elle ıslık çalabilmek lazım. Öğretilmek istiyorum.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben de çalamıyorum ya taktiğini biliyorum ama yapamıyorum ellerim salya salya oluyo. =))[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eee biri tutorial yapsın lütfen hadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ewt ya bunu bende bilmiom:D 2 el tek el hiç farketmez maçlarda millet ıslık çalıo ben bişi yapamıom:([signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bide ben bunun normalini ortadan yapmam ağzımı hafif sağa yamultarak sağ taraftan öttürürüm , blmiyorum küçükken ortadan yapamıyodum böyle yapmaya alışmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 selam, ben de yapamıyorum. çocuk olsa, gelip sorsa 'baba nasıl çalıyoruz?' bir anda kahraman baba imajı sıfır :( saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben normal islik caliyomda parmaklari agiza sokup haywan gibi ses cikaran isligi yapamiyom..haywan isliginin resimli tutorial ini isteriz :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 MAYHEM İSTERİKSTE İSTERİKSSSSSSSSSS HEMDE ASTERİKSSSSS DSFASFDASDAED2CD4DCEASDASD[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. [Bu mesaj kickass tarafından 08 Aralık 2005 02:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 cok basit arkadaslar,isaret ve orta parmalarinizi birlestirin tabi iki el icinde yapin bunu,dilinizi cikarin bu parmaklarla dilinizin ucunu hafif geriye katlayin,simdi dudaklarla parmaklara basinc yapip cigerlerinizdeki tum havaylaa ufleyin bu kadar.[signature][hline]wake up.... wake up.... topla kici basi yap make up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 olmuyo yaaa:(([signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya bi resimlisini yapın kasıp da pls yaf babs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ehehe bence beceremem doru düzgün ıslık çalmasını yardım sever patinin biri acsın şu ıslık tutorialsını :=)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: paramecium, 07 Aralık 2005 18:44 tarihinde demiş ki: selam, ben de yapamıyorum. çocuk olsa, gelip sorsa 'baba nasıl çalıyoruz?' bir anda kahraman baba imajı sıfır :( saygılar. AA harbi ya. Bak simdi dusundum de cok kotu bisey olur. Cocuk aglicak babam islik calamiyo diger cocuklarin babasi caliyo diye. Ogrenmek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Lan baba oldunuz da sanki :-D Daha durun be.[signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Dep dep diyon depemiyon ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Serçe Parmak İle İşaret PArmağını'nın Uçlarını Birleştirelim. Sonra dilimizi geriye doğru Katlayıp Elimizle dilimize fazla bastırmadan ve hava Çıkacak şekilde dudaklarımızı Kapatalım. Üfleyin Bakın Olcek.../[signature][hline] [b]Sagopa .../ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Edit. [Bu mesaj Aykan tarafından 09 Aralık 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yahu parmakları birleştir demişsin nasıl birleştirilecek nereye sokulucak bu parmaklar , salya sümük içinde kaldım alien gibin her tür rüzgar sesini de çıkardım ama olmuyor bide dili ne kadar katlıycaz, nereye doğru katlıycaz, dil nasıl duracak, parmaklar nerde birleşecek, birleşecekmi, birleşiyomu bidakka ya ? ondan başka dili ittiriyomuyz ? he? dili ittiriyosak nasıl ve nereye doğru, dil ile parmağın pozisyonunu, dudaklarla yaptığı açıyı anlat ardından resim koy bide çay kahve o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bende calamam elleri kullarak ıslık ama azimliyim anlatılanlarla basaracam.ilk denemem de ekranım tukuruk oldu sadece:). ikincisinde de gaz cıkarma sesi cıkardım:D 3. de gelio ıslık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 valla bende bişeyler yaptım olacak gibi gözüküyo ama işi bilenler öğretmek istemiyolar , hırrr! :D Aslında hepimizde potansiyel var, başarabiliriz arkadaşlar hadi azmedin yapıcaz yapıcaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ben valla deliler gibi ıslık çalarım ama bu tutorialle nasıl anlatılır ki?[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar