draedan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hozceri said: draedan said: gelmis gecmis en dangalak server, sebebi malum. hadi serverde mal adam cok lagı bitmez dakik abası oyundna dusururde nerden anladın gelmiş geçmiş en dangalak server oldugunu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 wow'a başladığımdan beri çok nadir baktım patinin wow bölümüne benim oynadığım server'ın başlığını şimdi gördüm level :44 paladin :P noobuz daha isim:Ygraine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Oyuna basladıgım ılk server be ne gunlerım gecdı oralarda az level kasmadık oralarda Sımdı stromragedeyım vay be ne gunlerdı....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bu sıra ne be. nebula günlerimi aratıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 draedan said: gelmis gecmis en dangalak server, sebebi malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hozceri said: draedan said: gelmis gecmis en dangalak server, sebebi malum. hadi serverde mal adam cok lagı bitmez dakik abası oyundna dusururde nerden anladın gelmiş geçmiş en dangalak server oldugunu Oyoyoyoyo eski serverim ... Şimdi çok uzaklardayim :D O SIMDI ASKER.KALDI 111 GUN :D KAHRAMANMARAS AKSU KISLASI MUHAREBE DESTEK TANKSAVAR BOLUMU REVIRCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 jonywayt said: hozceri said: draedan said: gelmis gecmis en dangalak server, sebebi malum. hadi serverde mal adam cok lagı bitmez dakik abası oyundna dusururde nerden anladın gelmiş geçmiş en dangalak server oldugunu Oyoyoyoyo eski serverim ... Şimdi çok uzaklardayim :D O SIMDI ASKER.KALDI 111 GUN :D KAHRAMANMARAS AKSU KISLASI MUHAREBE DESTEK TANKSAVAR BOLUMU REVIRCI ahaha :) ben askerden sonra başlamıştım wow a 2005 dönemi :) sen baya sübyanmışsın johny :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Casual takilabilecegim bir guild ariyorum, sadece 5m hc ve ara sira pvp yapmaktayim, aksamlari isten sonra keyif icin bir kac saat, h.sonlari ful oyundayim, varmidir bu tarz kabul eden? Hemen hemen her class 80'im mevcuttur;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mach said: bu sıra ne be. nebula günlerimi aratıyor artık. alt enter yap hacı giriyo o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Arnis said: Casual takilabilecegim bir guild ariyorum, sadece 5m hc ve ara sira pvp yapmaktayim, aksamlari isten sonra keyif icin bir kac saat, h.sonlari ful oyundayim, varmidir bu tarz kabul eden? Hemen hemen her class 80'im mevcuttur;) alliance horde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 ozii_x said: jonywayt said: hozceri said: draedan said: gelmis gecmis en dangalak server, sebebi malum. hadi serverde mal adam cok lagı bitmez dakik abası oyundna dusururde nerden anladın gelmiş geçmiş en dangalak server oldugunu Oyoyoyoyo eski serverim ... Şimdi çok uzaklardayim :D O SIMDI ASKER.KALDI 111 GUN :D KAHRAMANMARAS AKSU KISLASI MUHAREBE DESTEK TANKSAVAR BOLUMU REVIRCI ahaha :) ben askerden sonra başlamıştım wow a 2005 dönemi :) sen baya sübyanmışsın johny :) ne sübyanı yav ben 80 liyim :D msg geç oldu ama olsun :D güç olmasın. askerlik bitti bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Hayırlı olsun :) Özledim o eski günlerimizi.. Ne nuubduk be sene 2005'te :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 açık ara en nefret ettiğim server. ne yazık ki alliance olanlarıyla aynı battlegroundları ve bg chati paylaşmak zorundayım. neredeyse her bg'de en az bir burning legion'ludan "loose fast please" duyuyorsunuz, hem de oyunun daha başında, hiçbir şey belli değilken. bunu diyip bg'nin alakasız bir yerlerinde hiç birşey yapmadan duruyorlar, afk diye report ediyorsun, üşenmeden gelip horde bi kere vurup yine geri dönüyo geldiği deliğe. Çoğu da ne yazık ki türk. Kafakoparan, Foxdruid gibi isimler, memleketimden utandırıyorlar. geçen warriorum'la arathi basindeyim. yine bi tane burning legionludan aynı lafları duydum. "just loose fast, we can't win" ben de her zaman dediğim gibi "just leave if you don't think you can win". maç daha ortada bizim 2 horde'un 3 base'i var. herif (çocuk ya da herneyse) yazdığımı görünce direk başladı "retard, he thinks he can win." türksün değil mi diye sordum whisperdan evet diyip sövmeye türkçe devam etti. ben bu arada kazanmaya çalışıyorum, tek başıma farmı tag'ledim bi kaçtane horde geldi savunmaya, bu adam dibimde izliyo ben 1v3 savaşırken, ben öldükten sonra ise "haha keko öldü" yazıyo bg chate. resto druid ve bilhassa heallemiyo. sırf oyunun başında dediği olsun, alliance kaybetsin diye. herneyse maçı 1500-1600 gibi bi skorla kaybediyoruz sayesinde. böyle bir genelleme yapmak istemezdim ama ne yazık ki "loose fast"çıların 90% ı belki de fazlası burning legiondan. yaş ortalaması 13-15 gibi bir intiba bıraktılar bende. zaten çoğuna birşey anlatmak zor. "l2play noob" "retard" dan başka söyleyebildikleri birşey yok. diğerleri alınmasın. fazla da şikayet etmemeliyim. ben en azından sadece bglerde bu çocuklarla uğraşıyorum. aynı serverda da olabilirdik onlarla, elune forbid. kimse bana "just loose fast" mentalitesini savunmaya da kalkmasın. yenileceğin belli bile olsa bir bg'de yapabileceğin ve zevk alabileceğin bir sürü şey var. sırf honor için oynuyosan, ve kaybedeceğini düşünüyorsan battlegrounddan çık, zaten 15 dakikadan fazla sürüyo çoğu savaş. deserter ol git dinlen, altınla oyna 15 dakika sonra yine gel. diğer 14 kişinin oynadığı oyunun içine etme yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Hala öğrenemediniz mi :p Online oyunlarda türk görünce hiç bulaşmayacaksın yabancı rpsi yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ahah aynen. said: Turkish Hackers Rivaled only by the Kosovars in terms of skittishness and complete inability to spell the simplest of words, Turkish hackers break into unpopular, badly protected sites with a 2 year old exploit that they found on milw0rm, deface with a picture of the Turkish flag and insert pointless historical reference to remind people of a great injustice that happened to the Turks well over 200 years ago, and blame it on the website owner. Turk's Favorite Quotes Online Games "Giyme Gold pls" . Other great quotes include: f0ck u mom f0ck u sister 10k plz g0ld plz PARTII PLIS lwl kaç nooop resss plis lol herif sus lollolololl (They don't know what lol is, so some people in Turkey use it as "stupid" or "stopit" as they call it.) slm agalar aga gold aga a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Kenu said: kimse bana "just loose fast" mentalitesini savunmaya da kalkmasın. yenileceğin belli bile olsa bir bg'de yapabileceğin ve zevk alabileceğin bir sürü şey var. sırf honor için oynuyosan, ve kaybedeceğini düşünüyorsan battlegrounddan çık, zaten 15 dakikadan fazla sürüyo çoğu savaş. deserter ol git dinlen, altınla oyna 15 dakika sonra yine gel. diğer 14 kişinin oynadığı oyunun içine etme yeter ki. 1 kisi yuzunden 1600-1500 kaybedilmez oyun srsly lose faster ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 burning legion'dansın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 faction change yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 mmo tarihinin en kotu server idir burninglegion, ilk mmo su wow olan turkler sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Burning Legion serverinda doğan bir çok iyi guild : Khadgar's Rage, Nihillum, Premium Callidus, Ad Noctum ve mutlaka aklıma gelmeyen daha vardır serverin şu anki durumu içler acısı olabilir ama mmo tariginin en kötü serveridir demek biraz cahillik olur bence. SWG'deki "Cami" "Abdesthane" "Rakı Evi" diye adlandırılmış evleri barındıran serverları da düşünmek lazım tabi yada zorunluluktan ögrenilmiş türkçe küfürlerin yabancılar tarafından haykırıldığı KO serverlari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 draedan said: mmo tarihinin en kotu server idir burninglegion, ilk mmo su wow olan turkler sayesinde. kurwa mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ilk geldiğimizde afallamıştık , nasıl yani trade de türkçe falan ... zamanla geçti tabi şaşkınlığım artık okumuyorum. BL kaos serverdır ama oyuncular arasında genelleme yapmamak gerekir. Pve yönü daha ağır basan bir server gibi geliyor bana. Çoğu insan zaten horde oldu veya migrate etti. O bahsedilen genellemeler bana göre ally için geçerli, türk ally ler için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 pvp konusundaki genellemeleri ally geneli için kabullenmek lazım.. ally oynuyosanız pvpye girmenin sinir katsayınızı arttırmak dışında bi getirisi yok , en azından benim şu kısa zamanda gördüğüm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 BL'nin alliance'ı faction changeden önce idare edilebilirdi,yine çogu raid ve trade channelda türkçe konuşuluyordu vs ama şu anda hem nerdeyse alliance kalmamış hemde oyuncu kalitesi inanılmaz düşmüş ,hani BL'de yeni bişi kasmak veya eski char oynamayı düşünen varsa aman uzak dursun derim ,eski güzel hatıralarla BL alliance defteri kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar