Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Diab ve ben yeniden oynayamaya basladik. Tanimayanlar icin Diab hunter, ben (Diatone) mage oynuyoruz. Bizim gibi iki hardcore oynamayan oyuncuya ihtiyaci olan guild varsa oyun icin goruselim efenim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Wendigo said: Diab ve ben yeniden oynayamaya basladik. Tanimayanlar icin Diab hunter, ben (Diatone) mage oynuyoruz. Bizim gibi iki hardcore oynamayan oyuncuya ihtiyaci olan guild varsa oyun icin goruselim efenim ;)sadece takılırız kenarda neden raide giremedim diye ortalıgı karıstırmam diyorsanız, bi başvurun isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hozceri said: Wendigo said: Diab ve ben yeniden oynayamaya basladik. Tanimayanlar icin Diab hunter, ben (Diatone) mage oynuyoruz. Bizim gibi iki hardcore oynamayan oyuncuya ihtiyaci olan guild varsa oyun icin goruselim efenim ;)sadece takılırız kenarda neden raide giremedim diye ortalıgı karıstırmam diyorsanız, bi başvurun isterseniz neden RAIDE almıonuz cok mu roq war ?????!1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 atıl rogue la ne alaka biri hunter biri mage miş rogue nerden buldun noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Wendigo said: Diab ve ben yeniden oynayamaya basladik. Tanimayanlar icin Diab hunter, ben (Diatone) mage oynuyoruz. Bizim gibi iki hardcore oynamayan oyuncuya ihtiyaci olan guild varsa oyun icin goruselim efenim ;) Welcome back :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 özlemisim oyunu :) diab ve vben 3-4 parca yaptik kendimize ama halen rep run ya da raid yapabilecegimiz bir guild aramaktayiz. hunter ve mage ihtiyaci olan guildler duyun sesimizi. haftada 5 gece civari online iz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Hoşgeldin :) çok uzun zaman oldu seni görmeyeli be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hosbulduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Oooo, kimleri görüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 buradan sizlere tekrar, 2005-2006 yeniyılı gecesi evci çıkan bir asker olarak sizi görmekten nasıl mutlu olduğumu belirtir ve teşekkür ederim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 DasDa said: Oooo, kimleri görüyorum :) oooo zeplin bombacisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 selam ; Murbell ben lvl 80 destruction warlock um var 5k gearscore yaptım :P yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Wendigo said: DasDa said: Oooo, kimleri görüyorum :) oooo zeplin bombacisi :D HAHAHA ne buldum bak http://video.google.com/videoplay?docid=1777723694184089549&ei=eGY8S4aaFtqv-AbaxqimAQ&q=zeppelin+pirates&view=3# 3 yıl önce upload etmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 isteyen yılbası hediyesi olarak Hetshat (orc hunter, pun intended) diledikleri kadar gold yollayabilirler asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 arkadaşlar belki duymuşsunuzdur the achievers guildi adı altında oynuyorduk bl realminde. achievers ile evasion guildlerini birleştirdik ancak anlaşmazlıklar dolayısı ile geri dönüş tarzında birşeyler yaşandı. şimdi inceden inceye toplanıyoruz. raid maid ortam makara kukara ben takılmaya gelirim maksat muabbet olsun bile diyorsanız eğer öm yolu ile bana ulaşabilirsiniz. hardcore değilim raide gelsemde oluur gelmesemde olur tarzında düşünceler falan bize göre normal :) raid yapmayan adamı guildde barındırmayız tarzında bi düşüncemizde yok. herkeze açığız yani. siteyi bitiremedik güncelliyorduk yarım duruyor şu anda o yüzden türk guildleri konusuna açmadım bunu modlar kızmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ımm bi arkadaş beni ekleyip iletişime geçti ama final dönemi bizim, ondan pek sık giremiyorum final sonrası daha detaylı görüşebiliriz sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Horde tarafında güzel bir guild arıyorum maksat muhabbet diyecek benim gibi hardcore olmayan oyuncularada kucak açıcak cinsten. 80 Hunterım var ayrıca şuan Paladin kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 end game ve bütün bl oyuncularına selam olsun :=) medh 80 lvl hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bende ally 68 warlockum kasıorum halen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 BL nin şu guild kurma, gruplaşma , başka guildle birleştikten sonra anlaşamayıp oradan topluca ayrılıp iki tarafında oyun zevkine sıçma olaylarını önceden bilseydim gelmezdim şu servera ya. Hiç bi istikrar olmaz bir serverda, 2 ayda bir sürekli olarak guildler dağılıyo değişiyo garip garip işler oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yok o son vakitlerde basladı millet sabah aksam guild kurmaya basladı son vakitte 4-5 tane turk guildi kuruldu ne yapar ne eder bilinmez ama biz bölünmeyi seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 hungarde sen rogue dıılmıydın ya? ne alaka best tank :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 yoo hiç rog oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 gelmis gecmis en dangalak server, sebebi malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 draedan said: gelmis gecmis en dangalak server, sebebi malum. hadi serverde mal adam cok lagı bitmez dakik abası oyundna dusururde nerden anladın gelmiş geçmiş en dangalak server oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar