Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Wendigo said:

Diab ve ben yeniden oynayamaya basladik. Tanimayanlar icin Diab hunter, ben (Diatone) mage oynuyoruz. Bizim gibi iki hardcore oynamayan oyuncuya ihtiyaci olan guild varsa oyun icin goruselim efenim ;)
sadece takılırız kenarda neden raide giremedim diye ortalıgı karıstırmam diyorsanız, bi başvurun isterseniz
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:

Wendigo said:

Diab ve ben yeniden oynayamaya basladik. Tanimayanlar icin Diab hunter, ben (Diatone) mage oynuyoruz. Bizim gibi iki hardcore oynamayan oyuncuya ihtiyaci olan guild varsa oyun icin goruselim efenim ;)
sadece takılırız kenarda neden raide giremedim diye ortalıgı karıstırmam diyorsanız, bi başvurun isterseniz

neden RAIDE almıonuz cok mu roq war ?????!1.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
arkadaşlar belki duymuşsunuzdur the achievers guildi adı altında oynuyorduk bl realminde. achievers ile evasion guildlerini birleştirdik ancak anlaşmazlıklar dolayısı ile geri dönüş tarzında birşeyler yaşandı. şimdi inceden inceye toplanıyoruz. raid maid ortam makara kukara ben takılmaya gelirim maksat muabbet olsun bile diyorsanız eğer öm yolu ile bana ulaşabilirsiniz. hardcore değilim raide gelsemde oluur gelmesemde olur tarzında düşünceler falan bize göre normal :) raid yapmayan adamı guildde barındırmayız tarzında bi düşüncemizde yok. herkeze açığız yani. siteyi bitiremedik güncelliyorduk yarım duruyor şu anda o yüzden türk guildleri konusuna açmadım bunu modlar kızmasın :p
Sosyal ağlarda paylaş

BL nin şu guild kurma, gruplaşma , başka guildle birleştikten sonra anlaşamayıp oradan topluca ayrılıp iki tarafında oyun zevkine sıçma olaylarını önceden bilseydim gelmezdim şu servera ya. Hiç bi istikrar olmaz bir serverda, 2 ayda bir sürekli olarak guildler dağılıyo değişiyo garip garip işler oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...