hozceri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 pls realm baslığımızı fazla kirletmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 abi dün naptınız bizde lag geçti bi süre sora toc 25/10 voa25/10 vs yapıp bıraktık onyxia zaten direk bağlantısal süründürmedeydi dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 he onyxia da ne var ya bug filanmı combat baslıyoruz 5-6 kişi direk dc oluyor bıraktık 25 man denemeyide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 valla biz dün gece kestik 10 man (realm bl değil ama) hiç dc gibi sorun olmadı. server kaynaklı sizin sorun galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yok bizde 10 man kestikte 25 mande problem cıktı doğru olabılır baglantısal sorun thorimde de oluyor bazen toc daki beast trio da da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bizim arkadaş giremedi bile dün fight basla baslamaz DC oluodu sonradan bakmış Gayrettepe de dün geceden beri çalışma varmış TTNET in ben de ttnetim ama sadece 2 kere düstüm ikiside whelplerin hepsini ortaya aoe icin topladığımızda ki spell cokluğundan falan oldu sanırım aynı yerde 2 kere DC oldum cünkü aynı pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Dworgian said: abi dün naptınız bizde lag geçti bi süre sora toc 25/10 voa25/10 vs yapıp bıraktık onyxia zaten direk bağlantısal süründürmedeydi dün. ilk toca girdik combat basladı dc ler basladı ugrasmayalım burda dedik onxe gittik dc ordada surdu. Dc olma bittigi anda zaten kestik saat 11-11,30 gibi ardından toca gittik 3 boss kestik bugüne bıraktık kalanını, bu arada onxi lootlar berbattı gem cantasından bi tek http://www.wowhead.com/?item=36928 dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Biz artık çarşambaları 17 18 kişi yapcaz toc25 i nasılsa böylede kesiliyormuş :) her combat da 6 -7 dc oluyordu , ama inat ettik toc25 i bitirdik dün gece.. Bu gece onyxia ve toc25 heroic deniycez bakalım ttnet izin verirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Server down sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yok komple wow down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 2 vs 7 pvp rezaletine şahit olan var mı ?? mekan toc civarı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Mach said: 2 vs 7 pvp rezaletine şahit olan var mı ?? mekan toc civarı :Dbaska konuda saydırayımda ben 40 kişilik bg lerde 20/40 başlamak nasıl bir olaydır.Bi kerede tam baslasak suna 40/40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Arkadaslar gunlerdir dalaran'da orc ve troll rogue ariorum fakat bi turlu bulamadim.Acaba horde oynayan arkadaslardan bana yardimci olabilecek olan var midir aramizda ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 casual takılacak bi guild var mı alliance tarafında? Hi Goat tan sonra raidlerden biraz geri adım atıp dinlenmek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Fyrwenn said: casual takılacak bi guild var mı alliance tarafında? Hi Goat tan sonra raidlerden biraz geri adım atıp dinlenmek lazım...general de bagıran cok sende bagırırsın türk guildi varmı diye bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 hozceri said: Fyrwenn said: casual takılacak bi guild var mı alliance tarafında? Hi Goat tan sonra raidlerden biraz geri adım atıp dinlenmek lazım...general de bagıran cok sende bagırırsın türk guildi varmı diye bulunur. kötü fikir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Adam casual olsun demiş. Mal olsunlar dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ya aşırı gereksiz bi guilddeyim şu anda. ne bi aktivitesi var ne başka bişey. BL de Ally olarak şöyle irtibata geçebiliceğim bi guild varmı. Patiden arkadaşımız da bizimle beraber takılsın diye beni bağrına basıcak birileri yada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sunken i dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sunken boros öyle bi sey ona bak wraht of khan mı ne var ona bak. yada miraul tutsun elinden doomeda alsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 wrath a geçtim ya. bakalım hayırlısı ile takılırız. arkadaş var bi tane hunter. 4 ay ara verdım ben o kasmış etmiş ben yokum diye eleman full pve gitmiş. pvp takılalım dıyoruz ben honor kasıyım dıyorum böyle bi saçmalık olamaz ya fenalıklar basmasından başka hiç bişey yok. her arathiye girdiğimiz zaman ilk 15 dakka 15 e 8 oynuyoruz (ally). ağır eziliyoruz 4 tane dk sağdan o çekiyo soldan bu çekiyo o takla attırıyo falan bırakıyorum klavye mouse. sonra bu ezilme devresi geçtikten sonrada bi direniş söz konusu elemanları hadi ezicez hadi ezicez derken bakıyoruz bg bitmiş :p nefret ettim o konuda bu serverdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Fransuxa said: wrath a geçtim ya. bakalım hayırlısı ile takılırız. arkadaş var bi tane hunter. 4 ay ara verdım ben o kasmış etmiş ben yokum diye eleman full pve gitmiş. pvp takılalım dıyoruz ben honor kasıyım dıyorum böyle bi saçmalık olamaz ya fenalıklar basmasından başka hiç bişey yok. her arathiye girdiğimiz zaman ilk 15 dakka 15 e 8 oynuyoruz (ally). ağır eziliyoruz 4 tane dk sağdan o çekiyo soldan bu çekiyo o takla attırıyo falan bırakıyorum klavye mouse. sonra bu ezilme devresi geçtikten sonrada bi direniş söz konusu elemanları hadi ezicez hadi ezicez derken bakıyoruz bg bitmiş :p nefret ettim o konuda bu serverdan.alısırsın butun bglere eksik başlıyoruz öncedende butun bglerde eziyorduk simdi anlamıyorum yenilirsin sorun degil ama eksik başlayıp yenilince sinir oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Baydım burning legiondannnnn. Bg ler acayip oldu ya. Hele strand haftasında çok pis ezildik. Wsg de bir nebze başarılı olma imkanı var ama genelde alt chara pvp item kasma hevesiyle dümdüz edilebiliyorsun. :D pve sinden ve insanlarından baymıştım yeterince , pvpsi de bayılttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 samaella said: Baydım burning legiondannnnn. Bg ler acayip oldu ya. Hele strand haftasında çok pis ezildik. Wsg de bir nebze başarılı olma imkanı var ama genelde alt chara pvp item kasma hevesiyle dümdüz edilebiliyorsun. :D pve sinden ve insanlarından baymıştım yeterince , pvpsi de bayılttı.strandda daha kapıyı yıkması gerektigini bi kapı yıkıldıgında geri gelip defans yapmasını bilmeyen gerzekler allyda daha cok oldugu için o ezilme oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar