Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Lindoras said: hozceri said: Lindoras said: Burning Legion düşük seviye kesimin oldukça fazla olduğu bir realm. Bir elitist olarak sana tavsiyem daha kaliteli ortamın olduğu bir realma gitmen yönündedir. dusuk seviye kesim derken raid yapılma durumu olarak mı soruyorsun ? Oldukça başarısız bir realm progress anlamında. Bunun yanı sıra insanların kalitesizliği ko kitlesi denen kitleden fazlaca bulunması Burning Legion'ı düşük seviye kitlenin bulunduğu bir realm yapıyor. Ayrıca sormuyorum, söylüyorum. Dworgian said: Lindoras said: Burning Legion düşük seviye kesimin oldukça fazla olduğu bir realm. Bir elitist olarak sana tavsiyem daha kaliteli ortamın olduğu bir realma gitmen yönündedir. Lindoras said: Bir elitist olarak elitist jerklerden misin yoksa nedir? aydınlat bizi ltfn World top 15de yer alan bir guildin 1,5 yıllık üyesiyim ve evet elitistim bir sakıncası var mı ? safmısın kendini mi çok beğenmişsin anlamadım düzgün bi soru sorduk sakıncası var mı fln? sakıncası olsa nolcak olmasa nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Ben mesajı görene kadar baya eğlenmişsiniz bile :D edit; arkadaş link guild verdi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yok vermedi. zamani olunca bakar cani isterse verir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Darklight1903 said: yok vermedi. zamani olunca bakar cani isterse verir :) anlayışlı adam yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Uğraşmasın ama ya yazık =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 çok vurduk adam öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Burning Legion da oynamıyor heralde arkadaş, orda oynamayıp Bl deki oyuncu kitlesi hakkında bu kadar kesin ve net konuşmak ilginç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Merhaba Bl nin seçkin oyuncuları yapacak birşey kalmayınca patiye bakayım dedim sizlerin güzel yazılarınızı gördüm canlarım benim ay yerim onları ben hanimiş blnin seçkin oyuncuları hepsi kalitelimiymiş amanda aman. Bu tinuyu ezmiştim bilmem ne gaming diye bir isim kullanıp kalitesiz guildini abartmasından ötürü içinde kalmış gelmiş burada ünlem kullanıp cool olmaya çalışmış yazık lan oda insan onunda duyguları var, ezmeyecem seni tinu merak etme ama birlşey dicem u r bad l2p :)-D Blyi biliyorum çünkü tbcde orada oynayan bir arkadaşımla sohbet etmek için kullandığım char vardı trade channelı 10 dk takip etmek oyuncuların isimlerini gözlemlemek bizlere kalitesi hakkında hemen fikir veriyor. Bu tespiti yapabilmek için yıllarını blde harcamaya gerek yok. Bl kötü bir realmdır kalitesizdir oyuncularıda kalitesizdir seçkin olmayan bir kitle ağırlaktadır bu kadar basit ve net bunu inkar edecek olanlar o kitlenin içinde olanlardır gerçeklerle yüzleşin biraz blyi eleştirdim diye konu nerelere geldi ueheuhe çok eğlencelisiniz ama pati benim için bugünlere bambaşka bir anlam kazandı sayenizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 simdi sen methoddan once kestin dimi anubu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Lindoras said: Bu tinuyu ezmiştim bilmem ne gaming diye bir isim kullanıp kalitesiz guildini abartmasından ötürü içinde kalmış gelmiş burada ünlem kullanıp cool olmaya çalışmış yazık lan oda insan onunda duyguları var, ezmeyecem seni tinu merak etme ama birlşey dicem u r bad l2p :)-D !!!??!!asdklajdlkajdalskşdalkdjalda allahım ne olur ezme beni......asdkadjaksdada valla saints of the city top15 degıl senin o ısmını vermeye bı tarafların yemedıgı guıldın gıbı degılız dogru ama en azından senın gıbı okuzler yok aramızda yazık lan sana ne kompleksli adammıssın sen ya:) gercekten nese kattın gunume... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Khelben said: çok vurduk adam öldü eee ölmemiş dps az geldi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ups sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Asgard said: Khelben said: çok vurduk adam öldü eee ölmemiş dps az geldi herhalde Kalitesizsiniz işte ,bir elitisti öldürecek kadar bile DPS yapamadız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 top 15 imiz al akir de sanirim bildimmi bab ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?43,3118941,3119315#msg-3119241 :( Adam flame ediyor Karazhan'dan badge düşüyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 top 15 ini alda git! top 15 ini alda git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 deady said: Asgard said: Khelben said: çok vurduk adam öldü eee ölmemiş dps az geldi herhalde Kalitesizsiniz işte ,bir elitisti öldürecek kadar bile DPS yapamadız :D COMON MORE DOTS NOW HIT IT VERY HARD AND VERY FAST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 elit arkadaş şimdide elit türkiye kurulmasını talep ediyo ,off tanrım bunu gibi adamlarla aynı havayı solumak itemiyorum bu elit arkadaşın havasını kirletmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KokorecAhMetCcc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ayp oluyo o benim ya lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Arkadaşlar DPS kesin bu adam gerçekten acıncak durumda ,bir dediği bir dediğini tutmuyo şöyle eski postlarını karıştırdım ,adam kendi ile devamlı çelişiyo kişilik sorunu var bu adamın küçükken çok ezmişler bunu aşağlamışlar sanırım. Bir yazısında türkiye 3. dünya ülkesi değildir derken diğer yazısında ülkenin 3. dünya ülkesi olduğunu söylüyo .Yazık elleşmeyin adama artık . Dj ercik diye bir zavallı vardı ,sanırım buda onun gibi bişi 3 gün sonra burda kıralınız geldi filan demeye başlarsa sakın ellemeyin konuşur konuşur gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KokorecAhMetCcc Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 duyumlara göre veledi zinaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Lindoras said: Merhaba Bl nin seçkin oyuncuları yapacak birşey kalmayınca patiye bakayım dedim sizlerin güzel yazılarınızı gördüm canlarım benim ay yerim onları ben hanimiş blnin seçkin oyuncuları hepsi kalitelimiymiş amanda aman. Bu tinuyu ezmiştim bilmem ne gaming diye bir isim kullanıp kalitesiz guildini abartmasından ötürü içinde kalmış gelmiş burada ünlem kullanıp cool olmaya çalışmış yazık lan oda insan onunda duyguları var, ezmeyecem seni tinu merak etme ama birlşey dicem u r bad l2p :)-D Blyi biliyorum çünkü tbcde orada oynayan bir arkadaşımla sohbet etmek için kullandığım char vardı trade channelı 10 dk takip etmek oyuncuların isimlerini gözlemlemek bizlere kalitesi hakkında hemen fikir veriyor. Bu tespiti yapabilmek için yıllarını blde harcamaya gerek yok. Bl kötü bir realmdır kalitesizdir oyuncularıda kalitesizdir seçkin olmayan bir kitle ağırlaktadır bu kadar basit ve net bunu inkar edecek olanlar o kitlenin içinde olanlardır gerçeklerle yüzleşin biraz blyi eleştirdim diye konu nerelere geldi ueheuhe çok eğlencelisiniz ama pati benim için bugünlere bambaşka bir anlam kazandı sayenizde :) saçma sapan bi adamsın. bu internet te böyle bişey işte. insan bi maske takıp ego tatmininin doruklarına varabilio. gz m8 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Asgard said: Khelben said: çok vurduk adam öldü eee ölmemiş dps az geldi herhalde moar dots moar dots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 deady said: elit arkadaş şimdide elit türkiye kurulmasını talep ediyo ,off tanrım bunu gibi adamlarla aynı havayı solumak itemiyorum bu elit arkadaşın havasını kirletmek istemiyorum o diilde arkadaş ne içiosa aynından istiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Başlık yeterince saptı arkadaşlar daha fazla tartışmaya yer vermeyelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar