Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Lindoras said:

hozceri said:

Lindoras said:

Burning Legion düşük seviye kesimin oldukça fazla olduğu bir realm. Bir elitist olarak sana tavsiyem daha kaliteli ortamın olduğu bir realma gitmen yönündedir.

dusuk seviye kesim derken raid yapılma durumu olarak mı soruyorsun ?

Oldukça başarısız bir realm progress anlamında. Bunun yanı sıra insanların kalitesizliği ko kitlesi denen kitleden fazlaca bulunması Burning Legion'ı düşük seviye kitlenin bulunduğu bir realm yapıyor. Ayrıca sormuyorum, söylüyorum.

Dworgian said:

Lindoras said:

Burning Legion düşük seviye kesimin oldukça fazla olduğu bir realm. Bir elitist olarak sana tavsiyem daha kaliteli ortamın olduğu bir realma gitmen yönündedir.

Lindoras said:
Bir elitist olarak

elitist jerklerden misin yoksa nedir? aydınlat bizi ltfn

World top 15de yer alan bir guildin 1,5 yıllık üyesiyim ve evet elitistim bir sakıncası var mı ?

safmısın kendini mi çok beğenmişsin anlamadım düzgün bi soru sorduk sakıncası var mı fln?

sakıncası olsa nolcak olmasa nolcak?
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Bl nin seçkin oyuncuları yapacak birşey kalmayınca patiye bakayım dedim sizlerin güzel yazılarınızı gördüm canlarım benim ay yerim onları ben hanimiş blnin seçkin oyuncuları hepsi kalitelimiymiş amanda aman.

Bu tinuyu ezmiştim bilmem ne gaming diye bir isim kullanıp kalitesiz guildini abartmasından ötürü içinde kalmış gelmiş burada ünlem kullanıp cool olmaya çalışmış yazık lan oda insan onunda duyguları var, ezmeyecem seni tinu merak etme ama birlşey dicem u r bad l2p :)-D

Blyi biliyorum çünkü tbcde orada oynayan bir arkadaşımla sohbet etmek için kullandığım char vardı trade channelı 10 dk takip etmek oyuncuların isimlerini gözlemlemek bizlere kalitesi hakkında hemen fikir veriyor. Bu tespiti yapabilmek için yıllarını blde harcamaya gerek yok. Bl kötü bir realmdır kalitesizdir oyuncularıda kalitesizdir seçkin olmayan bir kitle ağırlaktadır bu kadar basit ve net bunu inkar edecek olanlar o kitlenin içinde olanlardır gerçeklerle yüzleşin biraz blyi eleştirdim diye konu nerelere geldi ueheuhe çok eğlencelisiniz ama pati benim için bugünlere bambaşka bir anlam kazandı sayenizde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Lindoras said:

Bu tinuyu ezmiştim bilmem ne gaming diye bir isim kullanıp kalitesiz guildini abartmasından ötürü içinde kalmış gelmiş burada ünlem kullanıp cool olmaya çalışmış yazık lan oda insan onunda duyguları var, ezmeyecem seni tinu merak etme ama birlşey dicem u r bad l2p :)-D

!!!??!!asdklajdlkajdalskşdalkdjalda

allahım ne olur ezme beni......asdkadjaksdada valla saints of the city top15 degıl senin o ısmını vermeye bı tarafların yemedıgı guıldın gıbı degılız dogru ama en azından senın gıbı okuzler yok aramızda yazık lan sana ne kompleksli adammıssın sen ya:) gercekten nese kattın gunume...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar DPS kesin bu adam gerçekten acıncak durumda ,bir dediği bir dediğini tutmuyo şöyle eski postlarını karıştırdım ,adam kendi ile devamlı çelişiyo kişilik sorunu var bu adamın küçükken çok ezmişler bunu aşağlamışlar sanırım.

Bir yazısında türkiye 3. dünya ülkesi değildir derken diğer yazısında ülkenin 3. dünya ülkesi olduğunu söylüyo .Yazık elleşmeyin adama artık .

Dj ercik diye bir zavallı vardı ,sanırım buda onun gibi bişi 3 gün sonra burda kıralınız geldi filan demeye başlarsa sakın ellemeyin konuşur konuşur gider
Sosyal ağlarda paylaş

Lindoras said:

Merhaba Bl nin seçkin oyuncuları yapacak birşey kalmayınca patiye bakayım dedim sizlerin güzel yazılarınızı gördüm canlarım benim ay yerim onları ben hanimiş blnin seçkin oyuncuları hepsi kalitelimiymiş amanda aman.

Blyi biliyorum çünkü tbcde orada oynayan bir arkadaşımla sohbet etmek için kullandığım char vardı trade channelı 10 dk takip etmek oyuncuların isimlerini gözlemlemek bizlere kalitesi hakkında hemen fikir veriyor. Bu tespiti yapabilmek için yıllarını blde harcamaya gerek yok. Bl kötü bir realmdır kalitesizdir oyuncularıda kalitesizdir seçkin olmayan bir kitle ağırlaktadır bu kadar basit ve net bunu inkar edecek olanlar o kitlenin içinde olanlardır gerçeklerle yüzleşin biraz blyi eleştirdim diye konu nerelere geldi ueheuhe çok eğlencelisiniz ama pati benim için bugünlere bambaşka bir anlam kazandı sayenizde :)

saçma sapan bi adamsın. bu internet te böyle bişey işte. insan bi maske takıp ego tatmininin doruklarına varabilio.

gz m8 :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...