Karea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 noob bi rog um var 5v5 e gelirim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Xo'cum yalnız dün Kalegcos sırasında flask içmemiştin dikkatimden kaçmadı, oyuncular içindeki otoriten sarsılmasın diye ses çıkarmadım bir daha görmiyim. Hayır gbankta flasktan paradan bol bir şey yok. Ne pinti adammışsın... Bu arada Forgotten Sanctuary guildi olarak BL ally tarafında bizimle birlikte WotLK'ta hardcore raid yapacak mage ve roguelar aranıyor. Diğer classlar lütfen başvurmasın ama rogue ya da mageseniz s2 setinizi kasın gelin gerisini biz hallediyoruz 1-2 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben flaskı bilerek içmiyorum. Hani boss daha bir challenge olsun diye. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bi kere de bi guildin "druid ve tanksanız gelin şşş" dediğini duysam dişimi kırıcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Member sayısını minimal düzeyde tutmaya çalışıyoruz, o yüzden, yoksa ayıpsın. (Bu arada allah aşkına guild infomuza bakın armoryden :P , guildde Xo'yla beraber 2 kişiyiz hehe.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 deadwoll said: Member sayısını minimal düzeyde tutmaya çalışıyoruz, o yüzden, yoksa ayıpsın. (Bu arada allah aşkına guild infomuza bakın armoryden :P , guildde Xo'yla beraber 2 kişiyiz hehe.) /lol zaten acc suspend edicem bi süre ama gıcıgım arkadaşım kimsenin tank druid aramamasına :D bende inat ettim resto oynarsam ne olim lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Tamam gel bizim gülte, yaptığımız en fazla benim druide boost yapmak ama olsun sen tanklarsın Xo dps yapar ben heallerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 boost lazımsa öm atın yardım ederim ayıb edionuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Variyor (nereye varıyor) gnome warrior - Fire of Dune boost moost ugrasmam pek kafam kaldırmıyor artık. ama s3/s4 druid pala varsa 2v2 3v3 atarız 12khp/45%crit/2kap/350res vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben FoD'a girmiştim bi ara warriorumla, sora bişeye kızıp rest çekip çıkmıştım asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bu topicdeki msg me bakarak wow a mayıs 2005 te başlamış olduğumu hesapladım... oha ya 3 sene den fazla.. varmı benden eski ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 BaaL said: Variyor (nereye varıyor) gnome warrior - Fire of Dune boost moost ugrasmam pek kafam kaldırmıyor artık. ama s3/s4 druid pala varsa 2v2 3v3 atarız 12khp/45%crit/2kap/350res vs ulan sırf merakımdan girdim baktım 1680 ap 40.55 crit hayır fazla söyleyince noluyo anlamıyorum ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ozii_x said: bu topicdeki msg me bakarak wow a mayıs 2005 te başlamış olduğumu hesapladım... oha ya 3 sene den fazla.. varmı benden eski ? << Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ozii_x said: bu topicdeki msg me bakarak wow a mayıs 2005 te başlamış olduğumu hesapladım... oha ya 3 sene den fazla.. varmı benden eski ? ozi hangi gün :P ben dogumgunum olan 30 mayis 2005 :P başlama tarihim. evren /lick :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Var var senden eski merak etme :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 khala said: BaaL said: Variyor (nereye varıyor) gnome warrior - Fire of Dune boost moost ugrasmam pek kafam kaldırmıyor artık. ama s3/s4 druid pala varsa 2v2 3v3 atarız 12khp/45%crit/2kap/350res vs ulan sırf merakımdan girdim baktım 1680 ap 40.55 crit hayır fazla söyleyince noluyo anlamıyorum ki :) lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ozii_x said: bu topicdeki msg me bakarak wow a mayıs 2005 te başlamış olduğumu hesapladım... oha ya 3 sene den fazla.. varmı benden eski ? Burada sorma bari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 belki burning legion'da yoktur da, wow'da , eh =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 19 Haziran 2005 sanırım emin degilim bl de ama ondan önce sanırım 1 ay falan al-akirde tanıma turu atmıstım sonra ark dedi bl de cok türk varmıs o gün bugün bl de takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ozii_x said: bu topicdeki msg me bakarak wow a mayıs 2005 te başlamış olduğumu hesapladım... oha ya 3 sene den fazla.. varmı benden eski ? 11 February 05 02:25 CET , 11 şubat 2005 gece 02:25, varmı leayynnn:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 var var :) hatta daha erkeni bile var :p ama gel gör ki sattım o accountu, pewpew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ehe varsa ıste bı senın bıde bı kac kısının accoutu vardır. 1-2 saat arayla flndır;) burda BL'de baslayalıgım dıe karar verdıgımızı, gece account creation sayfasını f5lerken burda durmadan update attıgımızı hala hatırlıom. hatta benımkı gıbı senınde accountun US accounttu EU'ya cevirecektik ama bizim keylerde sorun cıkmıstı, eu betaya 8-9 gün geç başlayabilmiştik... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 şimdi baktım 35 ay account subscriptionım aktifmiş, 454€ ediyo tam. +-860 YTL,, ne para bayılmışım be wowa. ee 70e TBC, 110ada vanilla aldık, 1040 YTL.. g.g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 15 mayıs felam :D ben wow geldiği zaman ilk parti alamadım 2. party alıp başlamıştım ne kara borsaydı o zaman adam telefon açıyordu wow geldi 1 saat içinde gelip almazsanız başkasına satarım... Dükkanın onune gittim 40-50 kişi akbaba gibi bekliyordu gelmeselerde biz alsak misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 raistlinthewiz said: ozii_x said: bu topicdeki msg me bakarak wow a mayıs 2005 te başlamış olduğumu hesapladım... oha ya 3 sene den fazla.. varmı benden eski ? 11 February 05 02:25 CET , 11 şubat 2005 gece 02:25, varmı leayynnn:D biz kasıyoduk o zamanlar sen 60 lvl idin. böyle inspect yapardık abi nerden buldun bu itemi plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar