Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Xo'cum yalnız dün Kalegcos sırasında flask içmemiştin dikkatimden kaçmadı, oyuncular içindeki otoriten sarsılmasın diye ses çıkarmadım bir daha görmiyim. Hayır gbankta flasktan paradan bol bir şey yok. Ne pinti adammışsın...

Bu arada Forgotten Sanctuary guildi olarak BL ally tarafında bizimle birlikte WotLK'ta hardcore raid yapacak mage ve roguelar aranıyor.
Diğer classlar lütfen başvurmasın ama rogue ya da mageseniz s2 setinizi kasın gelin gerisini biz hallediyoruz 1-2 haftada.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Member sayısını minimal düzeyde tutmaya çalışıyoruz, o yüzden, yoksa ayıpsın. (Bu arada allah aşkına guild infomuza bakın armoryden :P , guildde Xo'yla beraber 2 kişiyiz hehe.)

/lol

zaten acc suspend edicem bi süre

ama gıcıgım arkadaşım kimsenin tank druid aramamasına :D

bende inat ettim resto oynarsam ne olim lol

:D
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
Variyor (nereye varıyor) gnome warrior - Fire of Dune
boost moost ugrasmam pek kafam kaldırmıyor artık.
ama s3/s4 druid pala varsa 2v2 3v3 atarız
12khp/45%crit/2kap/350res vs

ulan sırf merakımdan girdim baktım

1680 ap 40.55 crit hayır fazla söyleyince noluyo anlamıyorum ki :)
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:
BaaL said:
Variyor (nereye varıyor) gnome warrior - Fire of Dune
boost moost ugrasmam pek kafam kaldırmıyor artık.
ama s3/s4 druid pala varsa 2v2 3v3 atarız
12khp/45%crit/2kap/350res vs

ulan sırf merakımdan girdim baktım

1680 ap 40.55 crit hayır fazla söyleyince noluyo anlamıyorum ki :)

lol :D
Sosyal ağlarda paylaş

ehe varsa ıste bı senın bıde bı kac kısının accoutu vardır. 1-2 saat arayla flndır;)

burda BL'de baslayalıgım dıe karar verdıgımızı, gece account creation sayfasını f5lerken burda durmadan update attıgımızı hala hatırlıom. hatta benımkı gıbı senınde accountun US accounttu EU'ya cevirecektik ama bizim keylerde sorun cıkmıstı, eu betaya 8-9 gün geç başlayabilmiştik... ;)
Sosyal ağlarda paylaş

15 mayıs felam :D ben wow geldiği zaman ilk parti alamadım 2. party alıp başlamıştım ne kara borsaydı o zaman adam telefon açıyordu wow geldi 1 saat içinde gelip almazsanız başkasına satarım... Dükkanın onune gittim 40-50 kişi akbaba gibi bekliyordu gelmeselerde biz alsak misali
Sosyal ağlarda paylaş

raistlinthewiz said:
ozii_x said:
bu topicdeki msg me bakarak wow a mayıs 2005 te başlamış olduğumu hesapladım... oha ya 3 sene den fazla.. varmı benden eski ?

11 February 05 02:25 CET , 11 şubat 2005 gece 02:25, varmı leayynnn:D

biz kasıyoduk o zamanlar sen 60 lvl idin. böyle inspect yapardık abi nerden buldun bu itemi plx :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...