Malibu Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 İyi keşfedecek bişey çıktı bari :) Ama ben daha çok negatif veya pozitif eleştiriler için sormuştum sadece PvE olarak değil oynayış biçimleri kişilikleri vs vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Valla bana sorarsan, "a good Fenris is a dead Fenris" yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Catastrophe clanaı ne bicim be bi tane cuce yok orda sayılmaz o raid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Öle deme lütfen arkadaşım guildimizde en Asi ve En karizma Master var pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 yerden bitme Aksakal the master. imba dorf priest karandin a.k.a raistlintr (Ra$itlintr diyede taninir cafeci wowcular arasinda :D) daha ne olsun ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 The Wolf Brotherhood gu'ildi oyuncu alimi... Merhaba Guildimiza oyuncu alimlari tekrar acilmistir. MC farm BWL yeni başlandı.Sıfırdan (priest ve druid) bızımle beraber öğrenmek isteyenler ve bızle bu zevklı oyunda vakıt geçirmek ısteyenlere kapımız acıktır. Priest ihtiyaç yüksek (BWL ve MC runlarında online olmaları öncelikli) Druid ihtiyaç yüksek (BWL ve MC runlarında online olmaları öncelikli) Mage 1. raid full oldugundan 2. raid için ihtiyaç yüksek Warlock 1. raid full oldugundan 2. raid için ihtiyaç yüksek Hunter 1. raid full oldugundan 2. raid için ihtiyaç yüksek Rogue 1. raid full oldugundan 2. raid için ihtiyaç yüksek Warrior 1. raid full oldugundan 2. raid için ihtiyaç yüksek Paladin ihtiyaç yok isteyenler sitemiz olan www.wolfbrotherhood.com adresindeki foruma giriş yapıp form doldurabılırler.Guild int. bir guilddir.general chatte isteyen istediği dilde konuşma özgürlüğüne sahiptir.Yaklaşık yerli yabancı 150 kişi bulunmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firedcam Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 2 haftada bu işi başarmanız sevindirici,karşı fanctionda olmanız ise üzücü...(hos cogunuzla yeterince kapıstık bglerde ama :d) [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 20:40 tarihinde, firedcam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 tolme ile gorusmek istiyorum horde bana ulasabilirse msn adresim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yehu invadoria olarak chromaggusuda indirdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 AWW C'MON!!! ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 We kucuk gnome Tascan bg lerden elini etegini ceker.... O bir Commander olmustur :P Beni özleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 gnome olarak bg`ye girmekle hata etmissin bence ehuh :) koca koca inekler bole ne bilem garip gozukuyo. tebrikler commanderligina pve ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Neden bu gnome düşmanligi ha? neden? HIII ? HIII? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 keees :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Benim gnome lardan nefret etmemin tek sebebi warlock lugo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 war stomp> gnome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben valla BG lere giymeyi ilk ayda biraktim gnome dusmanligi yuzunden (3 tane priest icinden bana daliyorlar huuhhuuh learn to play BG uhuhuhuh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Tascan özlicem seni ben 1-1,5 ay daha kasicam sonra dream team kurar devam ederim pvp hayatima :) Kanmarl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bende seni özlicem yaw wallahi karsımızda siz warken yenilsekte yanına arada gelip /cry /hug /cheer yapmak bi zewkli oluodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkleee Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Sölemişti bırakcam diede inanmamıştım e ne diim hordelere hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 BL'e girebilen var mı? 10-15 server açık ama BL kapalı gözüküyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben hıcbıyere gıremıorum :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 aynen kuzu gibi otuluyorum başka realmlerde ne zaman gelicek bu bl ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: We kucuk gnome Tascan bg lerden elini etegini ceker.... O bir Commander olmustur :P Beni özleyin /hail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bu ne yaaa . off her patch gelınce boylemı olacak dedımkı... http://www.progen.com.tr/network.php 1 yurt dısı cıkısımız daha off drumuna geçti hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar