jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 o zaman hic olmadu :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Orc Hunter Kanmarl Alpha Galaxy[signature][hline]Orc Hunter Kanmarl.... Nerf priest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: ad3m, 30 Kasım 2005 16:13 tarihinde demiş ki: said: ad3m, 30 Kasım 2005 05:40 tarihinde demiş ki: High instance yapan türk guildi varmı aceba? Toplu halde geçiş planlıyoruz da. Druid Priest Mage Rogue Warrior Lvl 60 hepside... walla biz türk guildiyiz fakat 100 de 100 türk değiliz. Ne saçmaladı bu deme :D açıkliyim. Chat ingilzice üyeler ingilizce raid chat ingilizce ama ağırlık olarak türkler var. 1-2 tane daha var sanırım ama onlar nedir nasıldır bilmiyorum. Bir guild daha var 100 de 100 türk bildiğim kadarıyla ama onların kadrosu oturmuş sanırım, adam almıyorlar onlara bir sor. bizim guild için özel mesaj attım sana.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 arkadaslar ally tarafinda blue dragoscale set ayapabilen arkadas var mi[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 diablesse yapiyor[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 tamam bi adam bulmustum yabanci hem 15g istiyor hemde guvenemedim :) iyi oldu bu arkadas :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 @Asphodel Pm de belirttim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Nonserviam human mage / guild:Ghaza[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArcAngel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 300 Alchemy Pot yada Transmute lazım olursa pm:) Name...: Antutah Class...: Druid Race....:Night Elf Guild....:Sineclipse Realm...:Burning Legion [Bu mesaj ArcAngel tarafından 02 Aralık 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 lionheart helm lazım arkadaslar ally tercıhtır.hordda olabilir :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 MC ortasında yazan aniden çıkan yazı ve tataaaam :p [SERVER] Shutdown in 0:01[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Herkesin mc günü herhalde :p biz de yakalandık 0:01[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ne diyim yaaa zati sinirden yeni konu açmışımm offff[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Hehe siz gene iyisiniz :) bizide firemaw'ı tam öldürmek üzereyken yakaladı. bakalım nezaman açılacak :O[signature][hline]Manatox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Thanks for letting us know Blizz :p İnşallah rollback olmaz, yoksa byebye Neltharion's Tear.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 0:01 nedir yav lol Sinirlerim bozuldu yazıyı görünce, daha doğrusu blizz dediğini yapınca eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 BL yok diğerleri geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-server-status-en&t=571&p=1&tmp=1#post571[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 evet süperdi ya çok uyardılar ehe :) server shutdown 00.01 nedir ya yazıyı zor gördüm zaten[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 60 NE Druid of Sineclipse-BL (En sonunda...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Hmm uo sphere serverlarına döndük gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 world server is down hay ben boyle işew[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 neyse bız yırttık :) garrın oradakı tasta oldu herkes reslenıp tekrar :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 istiyorum istiyorum istiyorum istiyoruummm [spo1=mount]ZG den düşen mount sanırım exalted olmak gerek[/spo][Bu mesaj behran tarafından 14 Aralık 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ehh sonunda neferianı öldürmeye başardık :D tık [Bu mesaj Manatox tarafından 14 Aralık 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Manatox, 14 Aralık 2005 02:32 tarihinde demiş ki: ehh sonunda neferianı öldürmeye başardık :D tık [Bu mesaj Manatox tarafından 14 Aralık 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Tebrikler.Droplar neydi?[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar