jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ehe yuru be nane :) takiliriz artik beraber kedilerle ne renk aldin :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bi tur bindirirsin artik :P[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 beyaz yesil tasli aldim. yalniz human binince kamerada problem var attaki gibi yakinlastiramiyorum. on kisimda baya bos yer var 2 3 kisi atariz oraya whisper bana :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Zul'Gurub ta Hexxer adlı bossu öldürmemiz gerekiyor arkadaşlar... Biraz ipucu alabilirmiyiz bu bossun cemâlini görüp beğenmeyip öldüren arkadaşlardan... :)[signature][hline]"The Wolf Brotherhood" My Hero, Shan'do Stormrage... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Tanklayın, totemleri hemen öldürün, BloodPit'e düşenlere mageler AoE ile yardım etsin ve voilaaaa :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Gangren, 28 Kasım 2005 16:18 tarihinde demiş ki: Tanklayın, totemleri hemen öldürün, BloodPit'e düşenlere mageler AoE ile yardım etsin ve voilaaaa :) Hımm... :) Son derece kısa ve öz bir açıklama yaptığınız için teşekkürler... Söylediğiniz yöntem üzerine biraz alıştırma yaptığımız taktirde boss ölecek inşallah sonuç olarak... :)[signature][hline]"The Wolf Brotherhood" My Hero, Shan'do Stormrage... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Merak etme çok zor bir boss değil bikere :) Yukardada dendiği gibi totemleri önce yok edin, çünkü özellikle healing totem ayakta kaldığı sürece sizin toplam DPS nizin 2-3 katı heal edebiliyor . Bide millete atdığı curse leri kesinlikle dispel etmeyin, çünkü bu sayede etraftaki shade leri görebilirsiniz ( tabii curse lu kişinin bunları öldürmesi çok önemli). Genel olarak Totem> shade> Boss sırasını takip edin gerisi kolay =) Bide iskeletler içinde bir mage ayırmayı unutmayın.[signature][hline]Manatox Level 60 Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 azcik shadow resist fena olmaz :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 İlgnç bi BL gecesiydi horde tarafında Önce nefarian 5 dakka sonrada kimin kestği belli olmayan(!) onyxia yerini aldı.Tam o sırada gzerken elinde Hand of Ragnoras lı bi shamy ilk kez gördüğüm bi mace'li druid ve tabiki Ten storms setli kardeşimiz "matija" ortama renk katmadı değil :)[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior Sungrass Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 nefi kim indirdi.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Dün gece Nefarian'ı ilk Excesse indirdi, 5 dakika arkasından da biz. Onlara Neltharion Tear, Netherwind Robe, Mish'un düştü, bize kol saati :p Onyxia'yı biz kestik. Ortada dolaşan Sulfuras'lı bizden Shaman Clovenhoof. Not: Biz = Hi Goat[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 High instance yapan türk guildi varmı aceba? Toplu halde geçiş planlıyoruz da. Druid Priest Mage Rogue Warrior Lvl 60 hepside... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 dun aksam sunu öğrendim benim eşşek yükü kadar balım ve şansım var. niye diye soracaksınızzz :) aldıgım item :) 3 mılyonda 100 adet dusmus. ve dusen mobda berserker lıstede bıle yok. ve ben bu sılahı 10 dkp ile aldım ve -45 dkp kaldı :) :) ve dıger healerların dkp sı benden azdı :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ayrica zg ve mc yapacak arkadaslar ariyoruz. irtibat icin lupuss ve guliana basvurunuz. rouge haric her turlu class[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axelm Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: jonywayt, 30 Kasım 2005 08:42 tarihinde demiş ki: ve dıger healerların dkp sı benden azdı :) Diğer healerlardan kasıt druid ve paladin sanırım. Çünki bunu bir priest alırsa ciddi olarak yazık etmiş olur. Gerçi iyi bir offhandle iyide olabilir priest için ancak item kesinlikle Shamanlar için yapılmış.[signature][hline]Axelm Human Priest EU/BL <> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 yav malum boe oluncada :) ister istemez priestlerde yan gozle bakti :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Gangren, 29 Kasım 2005 11:28 tarihinde demiş ki: Dün gece Nefarian'ı ilk Excesse indirdi, 5 dakika arkasından da biz. Onlara Neltharion Tear, Netherwind Robe, Mish'un düştü, bize kol saati :p Onyxia'yı biz kestik. Ortada dolaşan Sulfuras'lı bizden Shaman Clovenhoof. Not: Biz = Hi Goat Robe turuncu zaten :) son'a bıraktım :p Staff çıkmadan gözüm açık gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 hand of edward the odd bizede düştü, UBRSde generalin odasındaki bi rage talon captainden. ama raid random olduğu ve BOE item olduğu için herkes rolladı ve mage bir arkadaş aldı. ama o kadar anlaşmazlık oldu ki bunun yüzünden generali kesemeden dağıldık :P hala üzülüyorum bunun için, nasıl kaçırdım böyle bişeyi ya...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 60 NE Druid of Sineclipse-BL (En sonunda...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 druide yaramaz o. bence paladin shaman. bizim guilddekiler shaman only desede paladinede yarar gibi o shield 1h ile.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 niye yaramasınki? üstüne bide +55 healing spells yaptırırsan süper yarar. druid için instant castin ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz...priestlerdeki gibi flash heal olmadığı için main healer olarak regrowth critlerine ve ve 3 snlik healing toucha güvenmek durumundayız. bedava, cdsiz nature's swiftness gibi bişey, tadından yenmez o macein :) edit: sanırım anladım yine druidler almaz dediğini, inslerde mobların yanına girip vurmadığımız için pek proclamaz o yüzden kullanmazsın diyorsun.aslında doğru sayılır, aurastone hammer bundan daha fazla işimize yarar elbet, ama aurastone mace Garr'dan çıkıyor ve benim şu an için MCye girme şansım yok, benim için en iyi 1h mace şu anda. ayrıca omen of clarity kullanmak için zaten moblara vurmak zorundayız, yani her türlü yakın mesafeye girmem gerekiyor bir healer druid olarak.[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Talaras, Lvl 60 NE Druid of Sineclipse-BL (En sonunda...) [Bu mesaj Leopar tarafından 30 Kasım 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axelm Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 işe yaramaz derken end game instancelerden bahsettim ben + pvp den . end game örnek mc yi alırsak elinde bu mace li bi druid i Molten gianta vururken düşünemiyorum ehehe neyse burning legion başlığı olduğu için uyarı almadan priesta bile yarar diyip bırakayım:p[signature][hline]Axelm Human Priest EU/BL <> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: ad3m, 30 Kasım 2005 05:40 tarihinde demiş ki: High instance yapan türk guildi varmı aceba? Toplu halde geçiş planlıyoruz da. Druid Priest Mage Rogue Warrior Lvl 60 hepside... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 10 dkp haa baya ucusmuş ama priestde gitmes tabii Benediction yoksa olabilir ama varsa ve alırsa cirmridir yane. ii mace hani shamanlara çok ii gider gibi shaman bilmediğim için fazla konuşmayam druidede ii gider okadarda kötü değil yane sağlam item :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 adem gulde rouge isi boziy 10 a yakin rouge var guildde :( genede sen gmlerle konusuver gulian lupuss[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: jonywayt, 30 Kasım 2005 16:20 tarihinde demiş ki: adem gulde rouge isi boziy 10 a yakin rouge var guildde :( genede sen gmlerle konusuver gulian lupuss Dostum unutmuşum biz horde tarafındayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar