Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
Gangren, 28 Kasım 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
Tanklayın, totemleri hemen öldürün, BloodPit'e düşenlere mageler AoE ile yardım etsin ve voilaaaa :)

Hımm... :) Son derece kısa ve öz bir açıklama yaptığınız için teşekkürler... Söylediğiniz yöntem üzerine biraz alıştırma yaptığımız taktirde boss ölecek inşallah sonuç olarak... :)[signature][hline]"The Wolf Brotherhood"

My Hero, Shan'do Stormrage...
Sosyal ağlarda paylaş

Merak etme çok zor bir boss değil bikere :)
Yukardada dendiği gibi totemleri önce yok edin, çünkü özellikle healing totem ayakta kaldığı sürece sizin toplam DPS nizin 2-3 katı heal edebiliyor . Bide millete atdığı curse leri kesinlikle dispel etmeyin, çünkü bu sayede etraftaki shade leri görebilirsiniz ( tabii curse lu kişinin bunları öldürmesi çok önemli). Genel olarak Totem> shade> Boss sırasını takip edin gerisi kolay =)
Bide iskeletler içinde bir mage ayırmayı unutmayın.[signature][hline]Manatox Level 60 Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

İlgnç bi BL gecesiydi horde tarafında

Önce nefarian 5 dakka sonrada kimin kestği belli olmayan(!) onyxia yerini aldı.Tam o sırada gzerken elinde Hand of Ragnoras lı bi shamy ilk kez gördüğüm bi mace'li druid ve tabiki
Ten storms setli kardeşimiz "matija" ortama renk katmadı değil :)[signature][hline]BL -> Mufreze 60 orc Shaman
DuneMaul -> Kojiro Dwarf Warrior
Sungrass Studios
Sosyal ağlarda paylaş

dun aksam sunu öğrendim benim eşşek yükü kadar balım ve şansım var. niye diye soracaksınızzz :)
aldıgım item :)

3 mılyonda 100 adet dusmus. ve dusen mobda berserker lıstede bıle yok. ve ben bu sılahı 10 dkp ile aldım ve -45 dkp kaldı :) :) ve dıger healerların dkp sı benden azdı :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

THE Wolf Brotherhood
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jonywayt, 30 Kasım 2005 08:42 tarihinde demiş ki: ve dıger healerların dkp sı benden azdı :)

Diğer healerlardan kasıt druid ve paladin sanırım.
Çünki bunu bir priest alırsa ciddi olarak yazık etmiş olur.
Gerçi iyi bir offhandle iyide olabilir priest için ancak item kesinlikle Shamanlar için yapılmış.[signature][hline]Axelm Human Priest EU/BL
<>
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 29 Kasım 2005 11:28 tarihinde demiş ki:
Dün gece Nefarian'ı ilk Excesse indirdi, 5 dakika arkasından da biz.
Onlara Neltharion Tear, Netherwind Robe, Mish'un düştü, bize kol saati :p

Onyxia'yı biz kestik. Ortada dolaşan Sulfuras'lı bizden Shaman Clovenhoof.

Not: Biz = Hi Goat

Robe turuncu zaten :) son'a bıraktım :p
Staff çıkmadan gözüm açık gider :)
Sosyal ağlarda paylaş

hand of edward the odd bizede düştü, UBRSde generalin odasındaki bi rage talon captainden. ama raid random olduğu ve BOE item olduğu için herkes rolladı ve mage bir arkadaş aldı. ama o kadar anlaşmazlık oldu ki bunun yüzünden generali kesemeden dağıldık :P hala üzülüyorum bunun için, nasıl kaçırdım böyle bişeyi ya...[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...

Talaras, Lvl 60 NE Druid of Sineclipse-BL (En sonunda...)
Sosyal ağlarda paylaş

niye yaramasınki? üstüne bide +55 healing spells yaptırırsan süper yarar. druid için instant castin ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz...priestlerdeki gibi flash heal olmadığı için main healer olarak regrowth critlerine ve ve 3 snlik healing toucha güvenmek durumundayız. bedava, cdsiz nature's swiftness gibi bişey, tadından yenmez o macein :)

edit: sanırım anladım yine druidler almaz dediğini, inslerde mobların yanına girip vurmadığımız için pek proclamaz o yüzden kullanmazsın diyorsun.aslında doğru sayılır, aurastone hammer bundan daha fazla işimize yarar elbet, ama aurastone mace Garr'dan çıkıyor ve benim şu an için MCye girme şansım yok, benim için en iyi 1h mace şu anda. ayrıca omen of clarity kullanmak için zaten moblara vurmak zorundayız, yani her türlü yakın mesafeye girmem gerekiyor bir healer druid olarak.[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...

Talaras, Lvl 60 NE Druid of Sineclipse-BL (En sonunda...)

[Bu mesaj Leopar tarafından 30 Kasım 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

işe yaramaz derken end game instancelerden bahsettim ben + pvp den .
end game örnek mc yi alırsak elinde bu mace li bi druid i Molten gianta vururken düşünemiyorum ehehe neyse burning legion başlığı olduğu için uyarı almadan priesta bile yarar diyip bırakayım:p[signature][hline]Axelm Human Priest EU/BL
<>
Sosyal ağlarda paylaş

10 dkp haa baya ucusmuş ama priestde gitmes tabii Benediction yoksa olabilir ama varsa ve alırsa cirmridir yane. ii mace hani shamanlara çok ii gider gibi shaman bilmediğim için fazla konuşmayam druidede ii gider okadarda kötü değil yane sağlam item :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu]
Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...