Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sandrue
huma paladin (disorder)

300 mining var bir ara kasarsam armorsmith de o sayıya çıkacak...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>
Mesaj tarihi:
Adım Mysterious iyilerin tarafındayım hem yakın dövüş hemde büyü yeteneklerim vardır daha çok acemiyim guildimin adını bilmiyorumda custodem ın oldugu guilddeyim işte[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock Burning Legion
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 08 Ağustos 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
Adım Mysterious iyilerin tarafındayım hem yakın dövüş hemde büyü yeteneklerim vardır daha çok acemiyim guildimin adını bilmiyorumda custodem ın oldugu guilddeyim işte
Hmm iyilerin tarafındayım derken neyi kastediyorsun?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 08 Ağustos 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
Kendilerini iyilik adına atamış ırklar insanlar,gece elfleri,cüceler ve gnome lar gibi
Bu konuda yanlışın var, daha önce çok tartışıldı ne alliance nede horde tam olarak iyi değildir ama tabiki iyilik insanın kendisinden gelir[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Mesaj tarihi:
gereksiz ve amac disi postlarin yogunlugu yuzunden uctu.

mesela horde iyimidir kotumudur gibi baska bir baslikta tartisilmis, Bl ile alakasi olmayan bir konu hakkinda postlar atilmasi gibi....[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Mesaj tarihi:
said:
Engin2, 08 Ağustos 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
said:
Malkavian, 08 Ağustos 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
Kendilerini iyilik adına atamış ırklar insanlar,gece elfleri,cüceler ve gnome lar gibi
Bu konuda yanlışın var, daha önce çok tartışıldı ne alliance nede horde tam olarak iyi değildir ama tabiki iyilik insanın kendisinden gelir

doğru diyorsunda rp shardında oynamıyorum ben orda tabiki belli değil taraflar ama pvp de bilmiyorum hordelar bana pk lar gibi geliyor hep[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock Burning Legion
Mesaj tarihi:
ya kimin nerde oynadigini bosversek te bilmemkac sayfa post olmasa millet post kasmasa onun yerine eu bl trade gibi seyler acsak millet aldiklarini sattiklarini aradiklarini yazsa.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Mesaj tarihi:
said:
Delidumrul, 08 Ağustos 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
ya kimin nerde oynadigini bosversek te bilmemkac sayfa post olmasa millet post kasmasa onun yerine eu bl trade gibi seyler acsak millet aldiklarini sattiklarini aradiklarini yazsa.

+1
Mesaj tarihi:
buranin asil amaci o zaten
trade
guild vs...

ornegin:
warrior ariyoruz
aranan ozellikler ;
dana olmasi
yasli olmasi
deli olmasi

[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja

[Bu mesaj Wendigo tarafından 08 Ağustos 2005 03:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Darqainu 41warrior undead kendisi Working As Intended Guildinde mutlu mesut yasiyor..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
  • Yeni Oluştur...