Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Hayatta başlığı Fallout olan bir konu açacağımı düşünmemiştim ama bir sorum olacak. BG, IWD, Torment gibi oyunların hastası olan biri olarak hayatımda hiç Fallout serisinden oyun oynamadım. Ama son zamanlardaki Fallout topiclerini okuyunca içime bir kurt düştü, bi anda kendimi Fallout oynamam gerektiğine inandırdım. Şimdi 3 oyun olduğunu biliyorum, F1, F2 ve FT bu kadarı iyi hoş ama F1'i bulmam imkansız sanıırm soracağım soru F2 mi FT... yani algıladığım kadarıyla FT biraz daha arcade daha az hikaye falan F2 ise BG gibi uçsuz bucaksız... Hangisiyle başlamam lazım? Bir de bu oyunları Ankara'da nereden temin edebilirim?[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 f1 ve 2 yi level orjinal vermişti bi aralar o sayıları alırsan belki kalmışşa ellerinde oyunda bedava hemde orjinal olur :)[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Seriye kesinlikle f1 le baslamak gerekiyor. Olaylar kronolijik gelistigi ve f2 de f1 de oynattigin karakterin varisi olarak basladigin icin seriye f2 yle baslamak oyundan bi yarim goturur. FoT a gelince, sadece fallout fanatikleri icin bir oyun bence, jagged alliance dan farki yok. wasteland de gecen tactical combattir olayi.Wasteland cocuklarinin bu oyunu sevme nedeni f1-2 ye gore daha bi rafine edilmis combat sistemi, cesitli silahlar ve nispeten bugsiz bir oyun oldugu icindir. Ama bana sorcak olursan ben oyundan ve multisinden zevk alan bir adamim, o ayri... not: f1-2 ye patchlemeden baslamak insanin akil sagligiyla oynar, o acidan patchledikten sonra oyuna baslamak en akillica is olur...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 kazaadan iksinide çektim izmirliysen cd ye çekeyim[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 level werdiğini yazdı geçen aylarda elimizde hiç kalmadı yazdı! bende fallout a başlamak istiyorum ama ingilizcem pek iyi sayılmaz yani çok diyalog warmı oyun paso diyoalog üzerine mi kurulu?[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 oyunda çok dialog var, ama ingilizcenin yetip yetmeyeceğini en iyi deneyerek öğrenebilirsin bu arada ben level sadece fallout 1 i verdi diye hatırlıyorum[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 level fo2'yide 1'ide verdi,ama ellerinde kalmamış,istanbulda istyeyen varsa sorun değil,bende var kopyalatırız,yalnız fo2 cdsinin arkası biraz çizik belki kopyalanmaz,ama fo1 kesin olur,bu arada oyun baya ingilizce istiyo,(oynayarak inigilizce öğrenieiebilecek bi oyun:)),kadıköydede satan bi yer vardı eski oyunlar,adres bilmiyom,orda hep oluyo[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 malesef ankaradayım yinede teşekkürler teklif edenlere :)[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: Norak, 26 August 2003 11:09 tarihinde demiş ki: f1 ve 2 yi level orjinal vermişti bi aralar o sayıları alırsan belki kalmışşa ellerinde oyunda bedava hemde orjinal olur :)[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! kalmamıs cok kişi sordu onlara[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 bu siteden bütün fallout oyunlarını temin edebilirsin.. reklam etmek için bir nedenim yok, sadece kendim de alışveriş ediyorum ve güvenilir bir yer, arşivi de çok geniş. listeyi yayından kaldırmış ama mail'le hemen gönderir, kesinlikle dene eski oyun arıyorsan özellikle..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 levelin verdigi 2 cdde kopyalanmiyordu yanli$ hatirlamiyorsam(bi arkada$a verdim,kopyalayamadim dedide)[hline]Leathas Level 47.5 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ben kaç kere kopyaladığımı hatırlamıyom level cdlerini,kopyalanıyo eminim[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar