MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 o filmin ismi sanirim "Ofsayt Osman" di.mukemmel bir filmdi aglamakli oldugum ender filmlerden biriydi.iyi denk gelmistim.oldukcada keyif aldim GORA da kilit sahnesini koymuslar.Cem Yilmaz, Sadri Alisiki sevdiginden kaynaklanio.onceki roportajlarindan hatirliorum =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 dimi ya.. gorada o sahne vardı.. oh be hatırladım hatırladıııım.. hatirlamadimda sen hatirlattin saolasin..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Filmin senaryosunu bile ilk kez görüyorum, hiç izlemedim; ama o sahne televizyonda çıktıında duyglanıyodum -öncesini sonrsaını bilmememe rağmen. Sadri Alışık'ın rol yeteneğinden olsa gerek...[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kesinlikle izleyin.ama bulmak zordur yane denk gelmek lazim.bende o konuda sansliydim ahua =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: desirous, 02 Eylül 2005 13:32 tarihinde demiş ki: 13.savaşçıda herkesin aynı tasa sümkürüp tükürdüğü ve tasın en son olarak michael clooney'e geliği sahne Michael Clooney kim abi ya? Antonio Banderas değil miydi o?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 tırstım ring deki ssahneleri ve samarayı neden koydunuz ki evde yanlızım yağmur yağıyor ve tırsııyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 The Good The Bad And The Ugly çirkinin çaresizce isimsiz mezarı aradığı sahne!ve tabiki Blondie'nin Angel Eyes'ı düelloda öldürme sahnesi![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Requiem For a Dream in özellikle son 10 - 15 dakikası her sahnesi Gemide Rus kızın en son kendini bıçaklatmasına neden olan Kamil isimli adamın yüzündeki ifade[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Bir TIKIN yeter sevgiliiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Lord Of Wars Silahlarla ilgili bir nutuktan sonra Afgan askerinin her attığı mermiyi slow mode'da para sesi ile çıkması :) Orada ki mesaj harikaydı[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 From Dusk Till Dawn; Salma Hayek'in dansı[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holdencaulfield Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 scarface (yılını unuttum) son sahnede ''world is mine'' yazan koskoca dunya abajuru Montana'nın ustune kapaklanıyo yaa...ordaki ironiye bitmiştim[signature][hline]solup gitmektense yanıp kül olmak daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holdencaulfield Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Fight club marla ve tyler icraattan sonra bi sigara yakarlarken marlanın 'anaokulundan beri boyle sevişmemiştim' demesi:) tylerın elinde megafon bahçedeki uzay maymunlarına kaos projesinn felsefesini anlatması tylerın inşaat eldiveniyle sevişmesi :)müheheee tyler durden ın aslında tyler durden'ın kendisi olduğunu anlaması(cümleye bak.ama oyle). ve filmn 'olm sümsük olanının adı neydi?' die film boyunca sordurması ama sonnda tyler durden 'ın ztn o olduğunu çaktırması fln filan feşmekan. super bi kitabın uyarlaması işte.[signature][hline]solup gitmektense yanıp kül olmak daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 o filmin kendisi unutulmaz an[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 saving private ryan-road to perdition-terminal deki tom hanks in her hareketi nerdeyse scarface tony montananın alayna gider tavırları.ve sonunda kokoları çekip vuruluş sahnesi kurtlar vadisi.polatın yaralı bi şekilde hastanede agır agır yürüşü ve arkadan gelen tanrıdan diledim muzigi gerçekten fena bi sahneydi hidalgoda atın adamdan once yarış cizgisinde beklemesi ve adama bakması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Kurtlar Vadisi Irak yıl:2006 Pazar yerindeki canlı bombanın oncesı ve sonrası ıle seyırcıye oldukca acık ve cesur bır sekılde gosterılmesı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 I am sam (2003) Lucy isimli çok şirin bir kız çocuğunun babası olan Sam (Sean Penn) in zeka yaşı 7 dir.Pedagoglar en büyük sorun olarak Lucy 8 yaşına geldiğinde ne olucağını görmektedirler.Lucy okuma yazma öğrenmiştir ve zekası yaşıtlarına oranla çok daha ileridedir.Birgün babasına kitap masal okumasını söyler ama babası "olmaktadır" kelimesini okuyamaz.Ertesi gün bu sefer kitabı Lucy babasına okumak ister "olmaktadır" kelimesine gelince Lucy kelimeyi okuyamaz. Sam : O kelimeyi okuyabiliyorsun hadi oku Lucy: Hayır okuyamıyorum Sam: evet okuyorsun ben senın babanım çabuk oku! Lucy:Hayır sen bir aptalsın okumıcam Sam: Oku dedim Lucy: Senın okuyamadığın kelimeyi bende okumak istemiyorum... /bu sahnede ağlamıştım ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 nothing hill da mevsimlerin geçmesi.hug grant pazardan geçerken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 GHOST SHIP filmin basında guwertedeki herkesın kafasının koptugu sahne cok urkutucuydu benim faworim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 aman tanrım i've got the power!!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 said: aman tanrım i've got the power!!:) çorbayı 2 ye ayırdıgı sahneyide unutmamak lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 my sassy girl kızın, oğlanı karşıdaki tepeden sesim duyulur mu acaba diye karşı tepeye gönderip sonra ona içini döktüğü sahne.. oğlanın, kızın çıktığı adama onunla beraberken dikkat etmesi gereken 10 kuralı saydığı sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 the nightmare before christmas (1993) zavallı kızımız sally kuleden kaçmak içi o yükseklikten aşağı atlar, yere çarpmanın şiddetiyle kopan bacağı ve kolunu kaldırım taşına oturup diker.artık sağlamdır ve jack'in evine yol alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 the boondock saints (1999) evde 3'ü içerken komik adamın 'roc/funny man' masaya elini vurasak silahın ateş alıp kediyi duvara yapıştırdıgı sahne. hayatımda hiç bukadar güldügümü hatırlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 rocky 4 ivan drago'nun yerde ölüm sancılarıyla çırpınan apollo creed e bakıp -ölürse ölür!!! :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ölü ozanlar derneği her sahnesi ayrı güzeldi yahu ? tiyatro bölümü... saksafonu çaldığı bölüm mağarada...bide bi bölüm avrdı şöle diodu tam olarka bilmiorum öldüğün zaman keşke anı yaşayabilseydim diyemiceksin...carpe diem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar