Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ee kurtlar vadisi rekor kırar mı ? konusunda hayalım olduğunu söylemiştim :) Eminim bir çoğumuzun hayalidir yönetmen olmak.Benim de hayalim tabii ki ve herşeyden çok istiyorum bir bakıma (site işimiz var gerçi ama :) ) Hep düşünürüm yönetmen olsam nelerin filmini çekersiniz ? Veya senaryo yazacak veya yazdıracak olsanız nasıl bir şey yaparsınız ? mesela ben ; Kemal Tahir her kitabinin filmini çekmek isterim çünkü gerçekten büyük yapıtlar.Özellikle Devlet Ana ve Yorgun Savaşçı.Yorgun Savaşçının başından olaylar geçmiş bir filmi var zaten ama renkli yeniden çekim hoş gider :D Kara Elf üçlemesini çekmek isterim :D senaryo yazdırmak istesem, tarihsel filmler düşünürüm.mesela dönemlerine göre Osmanlı tarihi , 4 filmlik harika olurdu :) Çanakkale Savaşı ile ilgili kahramanlık öyküleri,destanlar değilde her iki tarafada eşit bakıp orada yaşananlar bunlardı diye bir film çıkarmak isterim. ve herşeyden çok insanları bilinçlendirecek filmler çekmek isterim :D -,-,-,-,-,-,-,-,-,-,- uykumda var ben neler yazmışım ya :D hadi hayalleri yazın uheuhe (kafa da güzel değil ilginç :D )[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Valla ben yazıp yönetmek istiyorum. İlginç bir bilimkurgu projem var. Özel efekt falan istemez, bence gayet de hoş bişey aslında. Onu çekmek isterdim. Ölüm Kapısı serisini çekmek isterdim. Ailemizin olaylı hayatını çekmek isterdim. İsterdim de isterdim ohooo... :-) Ayrıca Türkiye'deki eğitim ve adalet sistemlerini eleştiren iki film çekmeyi düşünüyorum. Ülke adı başka olacak, fantastik bir film gibi olacak yani. Kötü insanların :-) suratında siyah maskeler olacak. Hepsi bi örnek bunların zaten. Neyse işte keşke fırsatım olsa da çekebilsem...[signature][hline]Herkese mutlu bir 2006 yılı diliyorum. "Senin baban Superman oldu" In Rock We Trust K.A.L Forever! [Bu mesaj nileppezdel tarafından 02 Ocak 2006 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 film çekmek isteyenlerin yüzde 95inin 'bir yol hikayesi' çekmek istediği konusunda kolpa bi istatistik okumuştum bi yerde...[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bukowskinin romanlarını aktarırdım kesinlikle fonda ara sıra everlast şarkılarıyla beraber[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ferrarisini satan bilgeyi film yapardım.[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki: ölülcez ulan biri para yollasın ölücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 sin city tarzı bşi çekerdim ben, hazırda güzel bi senaryom var:)[signature][hline]you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Karamsarlığı anlatan ve bol hüzün olan bir film çekerdim =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Malazgirt ve Mohaç savaşları bi de Haşhaşinler[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Eski bi polis. Karisinin oldurulmesiyle bir olum makinasina donusyo. Nasi orjinal bi fikir demi?[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kendi senaryolarımı yönetmek isterim. Senaryolarım var; ama vaktim yok, bir gün inşallah.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 lesi filmini yeniden çekerim ama film suadiyede geçecek.[signature][hline]BAĞDAT CADDESİ,BAĞDAT CADDELİLERİNDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 saka valla sarıyer katliamının ayrıntılarını okumuştum çok ii fargo tadında fln bi film olabilir o olaydan[signature][hline]BAĞDAT CADDESİ,BAĞDAT CADDELİLERİNDİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 valla arkadaslarla bi fanfilm isine giriselim dedik eglencesine. star wars evreninde geciyor. senaryo tamam, gerekli efekt icin programlar acemicede olsa tamam. ama oyuncu eksikligi var. bi kisi elli farklı karakter icin oynuo:P baska bir film cekecek olursam da soyle tarihi bir film cekmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 en başta tahrisel bişeyler çekmek isterdim istanbul'un fethi veya selçuklu imparatorluğu'nun doğusu, yükselisi gibi.... sonrada star wars çekmek isterdim[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben abimin senaryolarını çekmek isterdim bazı bölümlerede bu ne lem git yenisini yaz getir demek isterdim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 daha önce çekilmemiş bir tarzda bi film yapmak istiyorum ilerde, en büyük hayallerimden biri. bana özgü olcak. ama zor tabi hehe[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Film çeksem kesinlikle tarihimizden biriyle başlardım,malazgirt,istanbulun fethi,kurtuluş savaşı,çanakkale bunların hepsi gişeleri alt üst edebilecek hikayeye sahipler sadece biraz efektlerle süslenmeleri yeterli olurdu. Bunun dışında fantastik bir film çekmek isterdim,ama gene bizim kültürümüzden olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Filmi çekersen kopar eki eki... Ben böyle hep psikolojik gerilim[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: DarKRideR, 02 Ocak 2006 01:19 tarihinde demiş ki: Ee kurtlar vadisi rekor kırar mı ? konusunda hayalım olduğunu söylemiştim :) Eminim bir çoğumuzun hayalidir yönetmen olmak.Benim de hayalim tabii ki ve herşeyden çok istiyorum bir bakıma (site işimiz var gerçi ama :) ) Hep düşünürüm yönetmen olsam nelerin filmini çekersiniz ? Veya senaryo yazacak veya yazdıracak olsanız nasıl bir şey yaparsınız ? mesela ben ; Kemal Tahir her kitabinin filmini çekmek isterim çünkü gerçekten büyük yapıtlar.Özellikle Devlet Ana ve Yorgun Savaşçı.Yorgun Savaşçının başından olaylar geçmiş bir filmi var zaten ama renkli yeniden çekim hoş gider :D Kara Elf üçlemesini çekmek isterim :D senaryo yazdırmak istesem, tarihsel filmler düşünürüm.mesela dönemlerine göre Osmanlı tarihi , 4 filmlik harika olurdu :) Çanakkale Savaşı ile ilgili kahramanlık öyküleri,destanlar değilde her iki tarafada eşit bakıp orada yaşananlar bunlardı diye bir film çıkarmak isterim. ve herşeyden çok insanları bilinçlendirecek filmler çekmek isterim :D -,-,-,-,-,-,-,-,-,-,- uykumda var ben neler yazmışım ya :D hadi hayalleri yazın uheuhe (kafa da güzel değil ilginç :D ) Çok güzel fikirler. Kara elf üçlemesi zaten paso aksiyon dolu. Görsel bir sinema şöleni yapılabilir. Eğlenceli ama sabun köpüğü gibi bi film olur. Osmanlı dönemine ait ciddi yapılmış filmler çok güzel olacaktır. Ama sadece Türkiye'ye hitap ediyor. Korsan dolayısıyla Türkiye'den para çıkmaz. Hani Amerika'lılar Pearl Harbor'u falan çekiyor. Benzer şekilde Türkiye'nin kurtuluş savaşından kesitler içeren, içi aşk vb başka konularla donatılmış yüksek bütçeli filmler görmek isterdim.[signature][hline]Kulaklara bak o_O ":)"":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 direk dl nin hikayesini çekerdim tereddütsüz ama harry potter gibi saçma sapan kitapla alakasız seyler olmicak kitapla tamamen aynı olucak[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Dune un filmini tekrardan ücleme olarak cekerdim.. hatat inanilmaz efeklerle tekrardan bomba bi giris yaptirtirirdim param olsaydi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Tek filme sığdırılıp saçma sapan hale getirilmiş tüm Stephen King hikayelerini diziler halinde, oha ne süper olurdu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Rezil olma olayı olmasa alıcam kamerayı, arkadaşları, kuzenimi metroda aksiyon filmleriyle dalga geçen bi film traileri çekecem de milletin bakışlarını düşünmek bile yetiyo. [spo1=Çekmemek için olası nedenler]kaça aldın kamerayı benim amcaoğlu da aldı geçen ay çok carj yiyo. yada beni de çeksene *el sallayarak kadraja girer*[/spo][signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 jenna jameson sylvia saint briana banks ve niceleriyle film çekmek isterdim.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 Chromaggus=Orc [name: Omyg ] lvl 21 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 valla yazmak yönetmek zor iş,bana bi rol versinler figüran olsada olur :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar