Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Star Soccer 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@aktiftablet

hocam voleyi vururken sagdayken sol ust koseye vur ozaman atarsın.. sol ust koseye yonlendir topu..

@chagy

asist yaparsın yapmasınada eğer ratingin yada enerjin düştüyse cıkartılırsın..

ha ben cıkartılıomuyum hayır:D
yakında screen koycam size..
Ratingim world elite oldu.
chelseada ilk maçımda 5 gol 3 asist la 8 - 0 biten maça damgamı koydum..

bu arada kafayı yicem.. Oyun herseferinde 30 agustos 2009 da kitlenio.. gene kitlendi..
hay ben bole işin..
napcaz ya..
Mesaj tarihi:
Tamam trainingi hallettim ama bi sor daha takıldı kafama. Niye benim kız arkadaşım yok? Oyunun en başında birisiyle tanıştım direk fakirsin dedi, ondan sonra bi daha hiç kız çıkmıyo? Ne iş?[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Mesaj tarihi:
amatör zamanla çok sıkıcı oluyor fakat. her maç "en az" 12-13 gol atıyorum diye artık sadece özel goller atmaya çalışıyorum. mesela kendime penaltı yaptırıyorum, ya da uzak mesafe frikiklerinden vs gol atıyorum. anlamadığım bu sponsorlar neden istediğim parayı vermiyor? oyunda olabilecek en fazla değer olan 24.750.000 dolar (euro neyse) fiyat, world elite vs. her maç 10 gol vs. ama bi transfer oldum 45bin haftalık maaşı zor kopardım. şöyle astonomik rakamlar isityorum :P hala ada alamadım çünkü :)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi

mz:Real Zamazingo
Mesaj tarihi:
sut ve set piece'i fazla geliştirdim herif beni orta sahadan forvete aldı :)
süper assist yapıyorum ama hala gol atmada sorun yaşıyorum,bir türlü girmiyor.
birde bu kızlar niye çıkmaz kardeşim[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin.
Çagi
Mesaj tarihi:
abi oyunda bi bug falan oldu heralde ben flair falan cart curt u skills dışındakileri yani oyunun başında fulledim. bug mıdır bu???[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god
Mesaj tarihi:
bug olmuş demekki..

@Duke
abi bende oyle oldum..
sırf frikikten fln gol atıorm artık sıkıldım..
ama ben istediim paraı alıorm herkesten..
kız arkadaşımda var..
ama bıktı martık.. her seferinde 30 agustos 2009 da takılıo
kafayı yicem..
yardım isterseniz direk hertrulu yardımı yaparım aştım artk =) mutluum[signature][hline]bence.

rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

[Bu mesaj Stifler tarafından 02 Ocak 2006 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaw sakatlandım 7 hafta sahalardan uzak kalıyom,sakatlanma sebebimde %100 alkollü çıktım maça dakka başı düşüp kalktım en nihayetinde sakatlandım :p[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin.
Çagi
Mesaj tarihi:
said:
chagy, 03 Ocak 2006 07:48 tarihinde demiş ki:
yaw sakatlandım 7 hafta sahalardan uzak kalıyom,sakatlanma sebebimde %100 alkollü çıktım maça dakka başı düşüp kalktım en nihayetinde sakatlandım :p

höh!!![signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bende ban yedim yeni versiyonu cikmis cekiyim dedim ban i yedik.Neyapicaz sildim oyunu regedit ten sildim galiba windowsa bazi dosyalar atmis onlari silmeden ban kalkmiyor.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
korkunç zevkli bi oyun ya. direk aldım valla internetten accountumu. muhteşem bişey, amatörde sıkıyo ama ilerleyince. ben yavaştan çıtayı yükseltip zorlaştırcam. ayrıca amatörde trainingler de gayet kolay. hemen fulleyebiliyosun skill lerini.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
12 mb oyun son versiyon download.com da var. ama 10 maç sınırlı kırek falan var mı sizde :)

neyse buldum :p

[ Mesaj 02 Nisan 2007, Pazartesi - 23:07 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Özelliklerini geliştirdiysen değerin artar dikkat çekersin, 10 hafta sıfır maç full antremanla milanın alacağı bi genç yetenek olabilirsin gayet rahat.

Başladığın takıma da bağlı tabii. Bazı takımlar başlangıç statlarını iyi verir, bazıları kötü. Ben Serie B'de bologna'yla başlamıştım. A'ya çıkardım. Çok teklif geldi, bi sene daha kalacağım dedim. A'da şampiyon yaptım sonra gittim.

Bu arada kaç farklı karakterle ne kadar oynadım hala bi Dünya Kupası yada Avrupa kupası alamadım. Milli olmaya başladıktan sonra hep sakatlandım ya gidemedim dünya kupasına, ya da ilk maçtan sonra sakatlandım :(
  • Yeni Oluştur...