Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Valla ben SG-1'i 10 sezon izledim, arada sıkılıp bıraktım sonra tekrar döndüm falan da, Atlantis'te 3. sezonun ilk bölümünü hala izlemedim. 1 sene olcak nerdeyse fsdgsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Kojiroh said: Valla ben SG-1'i 10 sezon izledim, arada sıkılıp bıraktım sonra tekrar döndüm falan da, Atlantis'te 3. sezonun ilk bölümünü hala izlemedim. 1 sene olcak nerdeyse fsdgsdgf Gözüme gözükme dsgmfsd Sg-1 ilk 8 sezon efsane sonradan çok iyi gitmedi zaten o sırada Atlantis'e önem vermişlerdi. Atlantis'i tadında bıraktılar güzel oldu. Son çıkardıkları universe ise çok fazla battle star galactica tadında o yüzden hiç sevemedim. Zevksizsin git lost izle "türkçeğğğğ bilioorrrmusssnnnnn????" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 SG-1 'ın ilk 8 sezonunu 7 kere izlemiş biriyim abi bana SG-1 geri dönüyor felan demeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 1x18 kısacık bile olsa jack ve daniel ı tekrar birlikte çalışırken görmek güzeldi (arada carter ın bahsi de geçti ama gösterilmedi) lucian ittifağının yeni bir icarus gezegeni bulmuş olması heycanlı bir sezon finali olacağını gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 universe resmen stargate efsanesine ihanet ya,bukadar bayık bir dizi zorlasan çekemezsin. herşeyi geçtim hikayede büyük boşluklar var bir gün harç bitti yapı paydos evrenin sonuna geldik diyorlar ertesi gün yeni gezegene gidiyorlar öbür gün yemek yok ertesi bölüm her yer yemek vs vs. mckay kıymetini bilememişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Giriş bölümünü çok uzattılar. İlk 5-10 bölümde gemiyi kontrol etmeye başlayıp, su yemek, enerji gibi sorunları çözmüş olup aksiyona girmye başlamaları gerekirdi yada bu tüm sezon içine serpiştirilmeliydi. 18. bölüme geldik hala adam gibi bir hikaye yok ortada. Tüm sezon startrek voyagerın bayık bölümlerine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 dizinin bayıklığından çok , oyuncuların kötülüğü ve çekimlerin kötü olması beni daha çok bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 SGU hakkındaki bütün yorumlarınıza katılmaktayım.. ama 2 bölümlük sezon finali hakkında yazılmış olan şu yazıları okuyun: spoiler yok no merak said: "In Season Two you will start to learn more about the ship itself. We'll see some amazing new places on it, and in the universe that we're around. But so much stuff happens in the next few episodes including the season finale, which I will apologize for right now, because I love it, but you're going to be yelling at your television. It's so beautifully done but it's so draining where it's left that everyone is going to hate that we're on hiatus. But it's a really great and horrible place to leave the show, at the same time. I'll say this: Season Two is about exploring more of the ship, more of ourselves and more of why we're there." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sg nin alayını izleyip de universe yi hepsinden daha guzel bulan bi ben mi varim.. 2 galaksi otede native english konusan memleketlerle 30 dk icinde enseye saplak olan tum seriden daha iyi bu sezon. En azından belli bi mantik cercevesi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 SHOL'VA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 mamothus said: sg nin alayını izleyip de universe yi hepsinden daha guzel bulan bi ben mi varim.. 2 galaksi otede native english konusan memleketlerle 30 dk icinde enseye saplak olan tum seriden daha iyi bu sezon. En azından belli bi mantik cercevesi var.. Evet diger Stargate serilerine gore nispeten daha gercekci oldugu kesin. Ama storyline olarak biraz daha yavas ilerleyen cinsten. Ben SGU yu seviyorum. SG1 ve Atlantis i de izledim, hic birinin fanatigi degilim ve SGU yu izlerken de cok egleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Pardon gerçekçi derken ne demek istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sci fi ogesini saymazsak 0 casuality ile bite battle lar anadil 5 milyar isik yılı uzakta ingilizce konusan uygarliklar gibi onemsiz ayrintilarin olmaması gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Hemen hemen her bilim kurgu filminde olan o saçmalıklarla zaten kendileri de bir bölümde baya dalga geçtiler. SGU'da henüz görebildiğimiz tek uzaylı ırk balığımsı yaratıklar onlarla da okadar uzun takılmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 zibilyon tane ırk kendi dillerini konuşsaydı ve biz 10 sezon alt yazı mı okusaydık. tabi ingilizce konuşacaklar abi. hani yapımcılar ve senaristlerde biliyor bu olayı. çok gereksiz bi ayrıntı bu. zaten konuşma dilinin pek bi önemi yok bu konuda. önemli olan yazı dili. e zaten o konuda bi problem yok. kendi dillerinde yazılar vardı hep ırkların sağda solda. ingilizceyi bi dublaj olarak düşün. seyirciye yıllarca alt yazı okutmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 beğeni kisiye gore degisir, "bence" stargate survival mode giden bi dizi olmalı ve Encounter sayısı az olmalı. Çok degisken olmalı bugun aydan taş bile gelince 1000 tane prosedure sokuyolar guvenlik icin.. "Bence" universe'te bu tad guzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 SGU s1 epik başarısızlık. s2'ye bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ya bende başta öylr diyordum ama bir yandan tür olarak değişik yani bir şekilde izlettiriyor klendini ama önceki SGler gibi aksiyonlu olmadığı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Dizide sg kökünden kopup acayip bir bsg özentiliği var ama olmamış.Bir bsg kolay yetişmiii :) Öncelikle bir esas adamın olacak sg1 dan o'neal, sga dan shepard ,bsg de adama gibi. SGU da ana sorun esas abi yok bütün cast i toplasan zaten o kalibrede adam da yok.Bütün sezondur rush konsolda tuşlara basıyor daha ışıkları açıp kapatmayı bulamadı. Hikayede çok büyük mantık hataları var sen böyle bir gemi bulmuşsun 1)Elinde atlantis ve bütün kadim database i var nasıl hala en basit şeyleri çözemezsin 2)Sam nerede,böyle bir gemi bulmuşsun nasıl bir mantıktır ki sgc sam i çağırmıyor 3)hadi sam i geçtim bu sgc nasıl bir yerdir ki mckay i çağırmıyor. 4)tamma hiçbiri gelmesin,rushla ebleh oğlan yerine zelenkayı salsan yine iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 9. sembolu o ebleh oglan cozdu yamulmuyorsam.. ya sanki sga ve SG1 cok mantikliydi, sheppard la ronon X303 tipi gemiyi 2 hive ile savastirdi ve sag ciktilar, hadi sheppard x302 kullaniyo ronon ne ayak, hadi onu gectim bi de voltron kullananlarin yaptigi gibi vurulunca bagirdilar.. Ya yeni gezegen bulunuyo 10 dakka sonra bi SG Team elde P90 gezegenin liderinin yanında. Oyle Keşan Belediye Başkanının bile yanında gidemezsin. SGA da Ronon Teyla Sheppard ve Mckay en az 20 kere hive bastılar hepsinde de canlı cıktılar. O geminin içi 7 cücelerle bile dolu olsa hepsinde kestaneyi çizdirmeleri lazimdi ki içinde wraithler var. Sci fi tamam fantastik is ama en azindan kendi kurallarına uysunlar. Bence stargate en azindan kendi mantigina uymali. Obur turlu seriden aldigim tum zevkin icine ediliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 mamothus said: beğeni kisiye gore degisir, "bence" stargate survival mode giden bi dizi olmalı ve Encounter sayısı az olmalı. Çok degisken olmalı bugun aydan taş bile gelince 1000 tane prosedure sokuyolar guvenlik icin.. "Bence" universe'te bu tad guzel gidiyor. Bu tarzdaki survival istiyorsan ve izlemediysen sana Star Trek Voyager'ı öneririm. Baştan sona izledim ve çok fazla geyik bölüm vardı. SGU da o yolda ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 atlantis te de survival vardı. ekip kaç sezon ZMP peşinde koştu. kaç kere yok olmanın eşiğine geldi ne badireler atlattı. dünya ile bağlantı kuramadılar. atlantis ele geçirildi vs. ama bunun yanında karakterler sg-1 i aratmadı ve o tarzı takip etti. şimdi SGU BSG tarzıyla ilerliyor. Dram sg-1 ve atlantisi izlemeyen biri için rahatsız edici değil ama ne bileyim bana garip geliyor. bari karakterler düzgün olsaydı. bi tek Eli o yönden elle tutulur yapmaya çalıştığı zorlama espirilerle gergin ortamda abukluklarıyla falan ama yetemiyor. acilen başka bi ırkın ekibe katılması. neyse lucian alliance baya bi dahil oldu konuya. zaten 2. sezonda o yönde ilerleyecek. lucian ile bi birleşme olabilir gemi üzerinde off world activity istiyoruz lan. ayrıca şu Walter gelsin 2. sezon gemide kalsın. chevron ları kitlesin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 atlantis in survival sezonları süperdi, replicator larla savasilan sezon da fena deildi ama 5. sezon tam kepazelik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 SG-1in sonunu o ori olayıyla berbat ettiler. SGA ise çook çook daha saçmaydı. Kim bana o finali savunabilirki? o kadar sezon izle, sonrada o kadar tırt bir final olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Karasakal said: SG-1in sonunu o ori olayıyla berbat ettiler. SGA ise çook çook daha saçmaydı. Kim bana o finali savunabilirki? o kadar sezon izle, sonrada o kadar tırt bir final olsun. güzel dizilerin genelde finalleri çok kötü oluyor çözemedişm halen daha o meseleyi. Ancak sg-1 ilk 8 sezon hiçbir şeye değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar