Sawer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Milamber said: :P ya universe güzel bence de hani stargate hayranları dışında şu iki bölüme bakıp kim izler bilemiyorum öyle pek şaşalı bir giriş yapmadı dizi ama sonuçta sci-fi kanalında yayınlanıyor yamulmuyorsam sci-ficılar izler her türlü. ben zenci askere gıcık kaptım en kısa zamanda inş ölür onun dışında doktor da çok ezük çıktı. hani bir karizma yaparlar sandım adamı 2. bölümde dayak yedi daha ne olsuna sdkasld onun dışında güzel beğendim öyle pek ağır bir drama yok denildiği gibi izlenir bir güzel Bana da öyle geldi.Hiçbir karekteri fazla sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 kesinlikle, universedeki doktor/bilimadamı olan karakter ne daniel jacksonun nede rodneyin 10 da 1 değil karakter olarak, bence zayıf kalmış çok. bana itici geldi şahsen adam. zate michael shanks ı burn notice de görünce çok sevinmiştim :p bide; darkness la light bölümleri aslında tek bölümmüş ama copy/paste yapıp 2 bölüm çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 olsun ya sabredelim sonuçta düzelir bazı şeyler. bir de şu var bir askere gerçek hayatta bilim adamının teki artizlense böyle dayak yerdi demek ki gerçekçi yapıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 6-7 ay önce falan bitirmiştim SG-1'i, o zamandan beridir "ya bi ara Atlantis'i izleyecem ama ne ara" diyip diyip duruyodum. Stargate kelimesini bile kullanmayalı bi 2-3 ay falan oldu heralde. Neyse sonunda bugün ilk sezonun bölümleri indi. Bu dizinin ilginç bi havası var ama nedir anlayamadım gitti. Çok farklı bi çekiciliği var. Sabah ilk bölümü izleyip bıraktım ama o andan beridir kafamda dönüyo Stargate'le ilgili şeyler. Resmen yakın hissediyorum lan diziyi kendime. Neyse, önümde izlenmesi gereken 4000 dakikalık bi dizi var. Boş zamanlarıma nası yayarım bilemicem ama 4 aydan aşağı bitiremem heralde. GG oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 harbiden 3. sezon toparlanıyor dizi (sg-1). 4. sezon 6. bölümü (window of opportunity) izledim. Uzun zamandır böyle eğlenmemiştim. geyiğin iyice dibine vurmuşlar. umarım 6 sezon boyunca daha çok böyle bölüm vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Dizi çok uzun ve eski aslında. İlk 1-2 sezon hem teknolojileri pek gelişmiş değil hem de özel efektleri yapmak daha zor :D Adam gibi biryerlerden teknoloji bulup öğrenmeye başlayınca dizi kendini toparlıyor. Atlantiste de aynı şekilde ZPM bulana kadar sürünüyorlar. Bu dizide de yeni düşmanı ve gemi için gerekenleri bulana kadar sürünecekler büyük ihtimalle. Aslında şimdi farkettim, bu döngü biraz sıkıcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 epsisode 4 çıkmış bu arada, izlicem az sora bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Neyin episode 4 çıkmış? Norak said: epsisode 4 çıkmış bu arada, izlicem az sora bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 stargate universe den bahsediyor heralde arkadaş geçen cumartesi 4.bölüm çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 kurtlar vadisi bile daha hızlı ilerliyor olabilir bence. elektrikler gitti.. duş vardı meme yoktu.. gezegen gördük etrafından dolanırken rotanın bi yıldıza doğru saptığını farkettik.. 40 dklık dizide 3 satırdan fazla spoil edilebilecek bişey olmaması ve bütün bölümlerin böyle olması büyük bir hayalkırıklığı yarattı. dizinin yapımcılarının diziyi, sg-1 ve atlantis'in yakaladığı başarının kredilerini nakite çevirme amaçlı yaptıklarını düşünmeme sebep oldu. 4. bölüm oldu ulan artık bişiler verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 o ablanın karpuzlarının beni bu kadar etkileyebileceği hiç aklıma gelmedi açıkçası.. şaka mısın ablacım o ne ya off Bu arada spoiler olabilir olmayabilir, teorim var: büyük ihtimalle doğru çıkacak olan teorim Bence Destiny'nin şimdiye kadar yaptığı herşey bilinerek. Programlanmış falan. Geminin amacı güneşten enerji toplamak bence. Bir sonraki bölüm güneşin etrafında dolaşıcaklar birşeyler olacak falan geminin power seviyesi full olucak sonra devam edicekler yollarına diye düşünüyorum. Başka türlü geminin gücü 1 milyon yıl boyunca yetmez, imkanı yok. Geminin gücü bitmek üzereyken gidip dolduruyor olması lazım hep. Tek mantıklı açıklama budur. Yani 1 milyon yıl gücün bitmesin de bizimkiler gemiye glediği gibi Atlantis misali falan yalan bence. Bekleyip görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 @sovereign, kapanış sahnesini görür görmez aklıma ilk gelen buydu zaten, muhtemelen böyle bişey olacak, kader yamuk yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bence geminin gücü kesinlikle full olmayacak. olursa dünyaya dönebilirler. ve dizinin karakterlerinin alayını çöpe atmış oluruz. unutmayalım ki oradaki insanların hiçbiri (başlarındaki pms li abi hariç) o geminin mürettebatı olarak seçilebilecek bir kadronun kalitesinde değiller. tam güç olursa da topyekün mürettebat değişimi yaşanır. ancient teknolojisinden anlayan bi sürü adam ilave etmeleri gerekir. sgu'da da bu gücü onlara vermeyeceklerdir. ama teorine kısmen de olsa katılmamak elde değil. güneş görünce aha sömürürler şimdi bunu diye benim de aklıma geldi ancak muhtemelen gemi rolantideyken bir sonraki güneşe götürecek kadar enerji emecektir destiny. bizimkiler de kurcaladığı için alınan enerji bir sonraki güneşe kadar götürmeyecek ve sezon 1 muhtemelen güç kaynakları arama üstüne kurulacaktır. (yeni düşman konusunda ilk 4 bölüm itibariyle bu adamlar bize bu zevki öle hemen tattırmayacak gibi bi izlenim edindim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 güç fullense bile dünyaya dönemezler çünkü nerde olduklarını bilmiyorlar. dünyayı çevirmek için referans noktasına ihtiyaçları var. nerde olduklarını bilmediklerinden dünyayı çevirselerde bağlanamayacaklardır. zaten ilk geldiklerinde birkaç kez denemişler kilitlenememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 spo yanlış hatırlamıyosam kireçli toprak alıp tekrar rotalarına döndükleri bölümde ışık hızına atlamadan önce bi gemi ayrılıyo destinyden.tahminim casus prob olabilir.al sana düşman işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bence gemi zaten dünyaya geçit açacak kadar enerjiyi barındıramıyor. Zaten gemiye açılan geçidi açmak için gereken enerji gezegenin çekirdeğinden çekmişlerdi. Bence yine böyle bir gezegen bulacaklar yada geminin güç kaynağını modifiye edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 1x05'de ne olacağını tahmin edememek için aptal olmak lazım. Rush dahil gemideki herkes aptal. Boşa kürek çeken bir bölüm daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 arcane'e tamamen katıldım. Ayrıca dediğim herşey doğru çıktı :D haahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bu dizi bu şekilde gidemez , hem yeni oyuncuların gelmesi lazım hemde konunun acilen değişmesi lazım.(Koskoca stargate nasıl böyle bir dizi ve oyuncu kadrosu yapar anlamıyorum..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 son bölümdeki çekimlere dikkat ettimde. dış uzay çekimleri bsg nin aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 üstüne bi de sevişme sahneleri de var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 moriQ said: son bölümdeki çekimlere dikkat ettimde. dış uzay çekimleri bsg nin aynısı. muhtemelen scifi'ın talebidir. hiç SG izlememiş, ama BSG izlemiş seyirciyi toplayabilmek için. 1x05 yalnız ne olacağını bile bile izledik de ben baya etkilendim yine de Destiny'nin energy harvest sahnesinde. Öldük bittik diyen insanların hayatını kurtaran yapay zeka, adı da kader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Ay başında indiririm o bölümü pek bir şey yokmuş anlaşılan bu arada bu topicte diziler bir birine giriyor sg-1 açsana aga bir stargate universe konusu forum yıldız görsün kapı görsün evren görsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 sg-1 in stargate tarifine bakıyorumda birşey sorucam. 8. sezon a başlamak üzereyim. 8. sezon 2. bölümden sonra atlantis e başıcam. bundan sonra önce sg-1 bitirsem sonra başlasam olur mu ? yada sg-1 - atlantis - sg-1 - atlantis şeklinde mi gidicem ? birde ark of truth ve continuum a başlama sırası tam olarak ne atlantis araya gireceği için. sg-1 bittikten sonra ark of truth a başlıcam ama atlantis için hangi bölümde olmalıyım. aynı şey continuum içinde geçerli. yanlışlıkla spoiler çarpmasın yüzüme birini izlerken hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Atlantis'e başlama sınırına gelmişsin 8x 01-02'yi izledikten sonra sg-1 ve atlantis'i (filmler de dahil) istediğin gibi izleyebilirsin. Mühim olan sg-1'in o bölümüne kadar gelmekti. Çünkü atlantis'in esprisi 7. sezon sonu ve 8. sezon başında olan olaylar üzerine kurulu. Bazı cross-over bölümler var, ama çok da önemli değil. İkisinin de kendi hikayesi var. o yüzden kafana göre izlemende bi sakınca yok. istersen sg-1'i bitir, atlantis'e öyle dön, farketmez. Gerçi sg-1 10. sezonda atlantis'le ilgili bir iki bölüm var, o yüzden atlantis'ten en azından bi sezon izle 10. sezona geçmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar