cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Arkadaslar bu arada aksam 8 ve 12 arasi oyunda oluyorum, olurda quest tamamlamada zorlaniyor ve party olusturmak istiyorsaniz, banada bir msg atarsaniz cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Titrek lvl 39 undead mage. http://wow.allakhazam.com/profile.html?199936 [Bu mesaj miyaw33 tarafından 09 Temmuz 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Allanon lvl 60 druid. Fates Embrace de High Council dim onumuzdeki ay oyunu birakacagim icin ayrildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Tarist - Human - Priest Core of The Pantheon ;)[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ben de varım. ama cok diil.fazla giremiyorum. 24 NE warrior'um ehm. var mı $öyle bildiginiz bol geyikli bol türk üyeli guild falan?[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Level 5 Ispensalar human mage bu arada fazla kişi yok gibi bu serverda sıkıcı olmaz mı[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Evet sıkıcı olacak gibi, ama girdik bir kere, yeniden baska bir serverde yeni bir chara baslamakda bence iskence. Ama chari baska bir servere aktarma durumlari varmis, eger oyle birsey varsa hemen burning legiona gecerim. Ama o serverde dolu dolayisi ile aktarmaya izin verilecegini sanmiyorum. [Bu mesaj cursed_knight tarafından 10 Temmuz 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Valla arkadaşım senin serverda ne aradığına bağlı açıkçası seni ne eğlendiriyor bilmiyorum ama , ben bu serverdan gayet memnunum genelde her oynadığımda beni eğlendiren şaşırtan şeyler oluo. Ee tabi bi de artık lvl 57 olduktan sonra başka server da da kasasım gelmio açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 eskiden tauren shaman (lvl 13 sanirim) acmistim ama AH de item alip satamiyordum maddi sikintidan birakmistim. simdiki halini bilmiyorum tabi.[signature][hline]Dunemaul - Pawliger Night Elf - Druid Defenders of Anatolia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Beni en cok eglendiren sey wow un kendisinden sonra, player sayisi. Player sayisida server ile alakali. Dun mesela auberdindeydim, etrafda 1 bilemedin 2 player vardi :( bu durumda benim acimdan uzucu sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yalnız şöyle düşün frostwhisper yeni bir server ve dolması biraz vakit alıcaktır.Ayrıca şuan ki durumuda o kadar kötü değil aslında.Ben Razor Fen Chasm için grup bulamadığım zamanlar hatırlıyom :([signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl55 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Evet haklisin, yeni server oldugu icin belkide boyledir, umarim high pop. olur. Yinede cok eglenceli tabiyki oyun :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 valla Auberdine için durum bu şekilde olabilir çünkü server yeni olduundan genelde insanlar halen ilk karakterlerini kasıolar ama sende biraz şansız bi zamana denk gelmiş olmalısın ben o tarafa ne zasman uğrasam genelde 10-15 kişi görüorum orda, gerçi geçen akşam sabaha karşı 4 te bile Western Plaguelands te horde ile birlikte yaklaşık 25-30 kişi vardı. (Quest için party olarak 61 elite bişey kesmemiz gerekiodu sürekli gank yemekten vede quest itemı 1 kişi lootlayamadığı için 4 defa kesmek zorunda kaldık :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Frostta olup da düşük level olanlar (10 gibi) beraber takılsak çok iyi olur ya, elin adamı bulmuş partysini dalgasını geçiyor[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yok arkadaşım benim kesinlikle daqlga geçme gibi bi durumum söz konusus bile olmaz ben sadece insanların halen ilk karakterlerini kastıklarını desteklemek için söylemiştim onu yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın, yani darkshore da 5-6 kişi varken gecenin 4 ünde bile olsa lvl 55+ olan bi yerde toplam 20-30 kişi var demek istedim. Server a ben ilk girdiimde server paso low populationdı şimdi ne zaman girsem hep medium, mayısta 6000 kişi fln varken şimdi oyuncu sayısı 9000 i geçti yavaş yavaş dahada artıcak, zaten birden burning legion yada bloodscalp gibi olmasını bekleyemeyiz. Tabi emin olamadığım tek bişey burning legion daki kadar türk nufüsuna ulaşırmıyız bilemiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 valla Frostwhisper'da horde olarak oynayan 20+ türk var ve guildi altında toplandık. ama sanırım allianceda da baya bi türk varmış. neyse hayırlısı[signature][hline] the legendary tamer of oldies.. Ivvan the tauren hunter @ Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Alliance dada "Janissaries" adında bi türk guildi var ama bu aralar ayrılanlar oldu sanırım ordan. bildiğim 3 türk guildi var allyde ama MC olayları için herkez daha sağlam guildler bulmaya çalışıyo.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Valla ben bir şey anlamadım bu olaydan, 9000 + player var gözüküyor ama bir ekran içinde max 5 kişi gördüm şu anda ilginç. Adama hello diyorum, adam vınıyor, ya adam da türk diye şüpheleniyorum ya da adamlardan daha insancılız bilmiyorum. Adamların party e alerjisi var bir de, LFG diyorum, adam iğlemiyor vak yu dese daha iyi yani. Yol yakınken server değiştirmeyi düşünmeye başladım. PVE hatta RP bile olabilir yoksa tatmin edemeyecek bu oyun beni[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Evet o konuda haklisin party bulamiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ben artık LFG olaylarını bıraktım direk /w ile soruyorum gerçekten kimsenin lfg olayına baktığı filan yok zatena artık çoğuyla yüzgöz olmaktan boku çıktı.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Vallahi RP'ye girmeyi düşünenler henüz girmesin bence çünkü blizzard PVP RP server açmayı planlıyor.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl55 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 valla sorath ın dediğine katılıyorum yani LFG olayı yalan oldu anca LFM ler ipleniyo , zaten bi BRD ye fln son healerı bulmak için /who priest yada druid yapıp oyundaki bütün 55+ lara sorar hale geldik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeroverian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Aslında Frostwhisper'de Türk var yok değil.Alliance Tarafında 3 Tane Guild var The Pantheon(39-40 kişi),Janissaries(45 civarı) ve Kızıl Elma(Yabancı+Türk karışık tam olarak bilmiyorum) toplasak 100-120 adam çıkarırız. Bu arada Çok Janissaries ismini kullanıyoruz Guild İsimlerinde....(Bkz. www.warcraftrealms.com) Başka isim yokmudur? :)[signature][hline]WOWTURK - Türkiye'nin İlk ve Tek Official World of Warcraft Portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
observer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Burda ki olayı ben biras yeni başlayanların şanssızlığı olrak görüyorum çünkü ben başladığımda nerdeyse serverda herkes yeni başlamıştı ve LFG olayları gayette güsel çalışıordu. Şimdilerde ise düşük lvllarda ya alternatif karakterler olduğu için umursanmıyor yada başka bişiler var. Bu arada kızıl elmada toplasan türk 20 yi geçmez. populasyon enson 104 tü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bugün server çok güzeldi hatta 5dk önceye kadar The Pant bla bla guild'ındaki sihirbaz adlı arkadaşımız corpse camp yapana kadar.Görünüşe göre bu servera da turk kroları dadanmış... O arkadaşı ve guild masterını alkışlıyorum /applaud ! PS: nickini sihirbaz koyan birinden de bunu beklerdim zaten.... [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 16 Temmuz 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar