Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bi de geçen sene Sepultura konserinde yaş sınır vardı. Bunda da olur bence yeni melekte. Ha bi de izmir kemancıya gitmiş olan var mı? Nasıl büyük mü? Ses sistemi iyi mi? 33'e göre nasıl?[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Soulfly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kemancı iyi ses sisteminide ben begendım ki hemen diplerindeydım iyi yani kötü değil kemancı[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 NE ZAMAN..KAÇMADI DİMİ..KAÇTIYSA TUTUN BENİ!! İNTHAR EDİCEM..KAÇMADIYSA BIRAKIN BENİ..KONSERE GİDİCEM :D kaçmaz böle konser kaçmaz[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =))
Demise Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Valla girdim transa bekLioyürüm..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 masters apprentices ghost of perdition deliverance blackwater park demon of the fall the baying of the hounds godheads lament bleak the moor setlist boyle olsa daha guzel olurdu bence.turkiye konserinde mellowlasmanın alemi yok.insanlar kafa sallamak suretiyle boyun kırmaya,pogoya girip burun kırmaya gidiyolar konsere,mellow sarkılarını çok severim ama konserde "heavy numbers" çalınması taraftarıyım.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 08 Aralık 2005 11:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 evet kayanin setlist baya güzel, bence de sert calmalilar zaten sik sik gelemiyolar. Ya Bleak ve Blackwater Park calmadan bi yere birakmam yanniz Mikaeli edik: uyku sersemligi Michael yazmisim eheh[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock [Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Aralık 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ^mikael jnms o, mikael =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Draven gecen haftalarda gitti Opeth konserine playlist şu şekildeymiş to rid the disease the grand conjuration deliverance UNDER THE WEEPING MOON demon of the fall the baying of the hounds when bleak WHITE CLUSTER yani moor ile white cluster yer değiştirebilio. under the weeping le blackwater park, bi de to rid the disease ile in my time of need.. mikael konserde demiş, "peterla baktık da under the weeping moon fena bi şarkı diil çalalaım dedik". :) inşallah burda da çalarlar[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Çok şahane bir list olmuş Blackwater Park,Deliverance,Demon of the fall,The Grand Conjuration gayet tanrısal rifflere sahip şarkılar seyircilere hitap edebileceğine eminim.Burada Windowpane,Death Whispered a lullaby ve Hours of Wealth,Isolation Years çalıp dinleyiciyi yerden yere vurmayı da planlıyor olabilirler.Gönül ister;Closure da göbek atmak...Weakness çalsalar dahi seve seve dinlerim şahsen.(Zaten Weakness beğendiğim parçalarındandır)s[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 mortisin liste çalınırsa sağ çıkamam o konserden ben ayrıca akerfeldt'e katılıyorum, melowwlarının hastasıyım ama konserde boynumu çıkarmam lazım, mellow daha az olsun. (ha arada kız falan bulurum şansa, o zaman alayı mellow olsun diye de çıkabilirim, güvenmeyin yani. ama aslında güvenebilirsiniz çünkü sakat o iş ehe)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Biletler ne zmn nerden dağıtılmaya başlanacak? Alacağız da hmen =][signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Linu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Birde gitmiş olan varsa Rock The Nations 2003 konserininde anılarını alalım,nasıldılar ne çaldılar vs.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bazı arkadaşlar gaz şarkı daha fazla olsun demiş ben katılmıyorum. yavaş şarkılarındada ustalığını, büyüsünü konuşturuyo opeth. en az iki slow şarkısı olsun derim ben. kafa koparmak, berserk moduna geçmek falan değil benim amacım. amacım, müthiş grup opeth'i her yönüyle canlı dinleyebilmek.
sir Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hayalimdeki playlist: -bleak -advent -when -atonement -a fair judgement -closure -black rose immortal (aslında sırf bunu çalıp inebilirler) -demon of the fall -serenity painted death -forest of october -drapery falls -face of melinda -deliverance -windowpane son şarkı: -to bid you farewell[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sir son şarkıda bilekleri keser ölürüz topluca artık :)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 OOF ULAN GAZA GELDİM pardon[signature][hline] smiling in the midst of the moor
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 umarım bi terslik olmaz ve gidebilirim bu konsere.[signature][hline]We've had our share of hard times but that's the price we paid and through it all we kept the promise that we made I swear you'll never be lonely...
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 aman tanrım ya, tüm playlistlere baktım, bi grubun tüm parçalarına aşık olmanın sonucu olarak, kalbim yerinde durmamaya başladı. :) gel opeth gel!![signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Hanau, Alamanya 20.12.05 setlisti Ghost of Perdition When White Cluster Closure (sonunda baya uzattilar kaptirdilar gittiler direk bleak'e bagladilar) Bleak The Grand Conjuration Under the Weeping Moon The Baying of the Hounds A Fair Judgement --- Deliverance atladigim bisi oldugunu sanmiyorum, superdi darisi basiniza[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b] [Bu mesaj HellHound tarafından 21 Aralık 2005 10:41 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 off opeth de helloween gibi çarşamba günü geliyo.. LAN NASI GİDİCEZ *!küfür eder*[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: HellHound, 21 Aralık 2005 10:40 tarihinde demiş ki: Hanau, Alamanya 20.12.05 setlisti Ghost of Perdition When White Cluster Closure (sonunda baya uzattilar kaptirdilar gittiler direk bleak'e bagladilar) Bleak The Grand Conjuration Under the Weeping Moon The Baying of the Hounds A Fair Judgement --- Deliverance atladigim bisi oldugunu sanmiyorum, superdi darisi basiniza hayirli olsun : ) Harika setlist, ama Blackwater Park koysunlar : ([signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 İlerle metalci[signature][hline]g3nk
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Su anda Kutsi - Sana Ne? yi dinliyorum jnms[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 uahahahaaaaa hobaaaaaa yeahhhheahahahahaha [signature][hline]Painki... [Bu mesaj deathcore tarafından 22 Aralık 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj deathcore tarafından 22 Aralık 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar