Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mart 2006, istanbul kemancı / izmir yeni melek, OPETH!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet mail attım dün gece ama hala düzeltmemişler.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche.
Mesaj tarihi:
Bu sefer gidiom !

"Benim için bi death metal çığlığı atar mısınız?" dicek yine.Biz de;

"Bööğğaarkkk roooaah!" diye bağırıcaz.[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Mesaj tarihi:
Hihohayt, Levent ben sana iki gün önce ne dedim ? "En çok gelmesini istediğim gruplardan biri Opeth" demedim mi ? Aahhahahaha, nihohoaoh..[signature][hline]Tomoe
Mesaj tarihi:
Öyle bisey olursa, bana kim kesilen cocugumun hesabini verir ha?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
WoW EU - The Venture Co.
Penth, Gnome Warlock
Mesaj tarihi:
kalbim küt küt atıyo lan müthiş :D dogum günümden bi hafta sonra hemde cebimden parada cıkmıcak muhauha müjdeyi veren arkadaş allah senden razı olsun[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Mesaj tarihi:
yaa hayir !! hüeaa. bütün opeth biletleri tükenmis , almanya/stuttgart ve münihte.=/ fiyatlarda iyiymis. 18,40 euro.
grrghrgr. neyse dark tranquillity'i deneyeyim bi de.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY!
[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
lylide..
Mesaj tarihi:
son albümünden kesin calarlar 3-4 parça tanıtma amaçlı falan..farketmez ya ne çalarsa çalsınlar ben ordayım :)[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Mesaj tarihi:
çalsınlar son albümdende çalsınlar,ne çalarlarsa çalsıunlar,son albülmeride güzel bence,güzeli bırak muhteşem her zman olduğu gibi,ama istek parça alıolarsa master's apprentices ve A Fair judgement isterim.[signature][hline]bencede.
Mesaj tarihi:
1) Pogo cıkaran bebeler dövüelecek
2)konsrden once icilmeyek,ayık kafala izlencvek
3)saatler onceden sıraya girilip en onden izlenecek
4)çoşuklacak,ağlanacak,kendinden geçilecek.
5)her şarkıya eşlik edilecek,boyun kopana kadar kafa sallanacak

işte o gün için planım bu.[signature][hline]bencede.
  • Yeni Oluştur...