Murk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Evet mail attım dün gece ama hala düzeltmemişler.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bu sefer gidiom ! "Benim için bi death metal çığlığı atar mısınız?" dicek yine.Biz de; "Bööğğaarkkk roooaah!" diye bağırıcaz.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Dün gecenin köründe sölemişlerdi demekki rüya diilmiş! *NIHAHA*[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Hihohayt, Levent ben sana iki gün önce ne dedim ? "En çok gelmesini istediğim gruplardan biri Opeth" demedim mi ? Aahhahahaha, nihohoaoh..[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Biri çıkıp da bunların hepsinin bir şaka olduğunu söylese iç isyan çıkar .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Öyle bisey olursa, bana kim kesilen cocugumun hesabini verir ha?[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - The Venture Co. Penth, Gnome Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Yok yalan olamaz, offical sitede acıklamıslar, yanlıs olmus birazcık ama olsun.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Gitmeyen top olsun...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Spidee, 06 Aralık 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Hihohayt, Levent ben sana iki gün önce ne dedim ? "En çok gelmesini istediğim gruplardan biri Opeth" demedim mi ? Aahhahahaha, nihohoaoh.. hehehehehehehe yannız zirve yapmak şart oldu evvelinde, bunu bilir bunu söylerim.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 kalbim küt küt atıyo lan müthiş :D dogum günümden bi hafta sonra hemde cebimden parada cıkmıcak muhauha müjdeyi veren arkadaş allah senden razı olsun[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Of ankarada oturuorum..Istanbula ızmıre gıtsem kalıcak yerım yoq bızımkıler zaten notlar berbat gondermez of :(..ANKARAYa gelseler evden kacardım ya...:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Fakin hostayıl nooluyoz lan OBAA!![signature][hline] All those moments will lost in time...Like tears in rain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 yaa hayir !! hüeaa. bütün opeth biletleri tükenmis , almanya/stuttgart ve münihte.=/ fiyatlarda iyiymis. 18,40 euro. grrghrgr. neyse dark tranquillity'i deneyeyim bi de.[signature][hline]SAME SHIT DIFFERENT DAY! [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben bir duş alıyorum gelicem sonra daha iyi inceleyeceğim ellerim titriyor.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Umarım yeni albümden 1, bilemedin 2 parça çalarlar.[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 grand conjuration beklerim :p[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 son albümünden kesin calarlar 3-4 parça tanıtma amaçlı falan..farketmez ya ne çalarsa çalsınlar ben ordayım :)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 çalsınlar son albümdende çalsınlar,ne çalarlarsa çalsıunlar,son albülmeride güzel bence,güzeli bırak muhteşem her zman olduğu gibi,ama istek parça alıolarsa master's apprentices ve A Fair judgement isterim.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Ben adamları gördüğümde ağlarım laaan[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 1) Pogo cıkaran bebeler dövüelecek 2)konsrden once icilmeyek,ayık kafala izlencvek 3)saatler onceden sıraya girilip en onden izlenecek 4)çoşuklacak,ağlanacak,kendinden geçilecek. 5)her şarkıya eşlik edilecek,boyun kopana kadar kafa sallanacak işte o gün için planım bu.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 planımız. beraber gidicez hem. ehe[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 30Martdan sonra ölsem üzülmem artık.[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gidilecek ![signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kacarmı, tabi gidecez..[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 oooooooooooooooooooooooo kaçmazzz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar