Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kulaklarımı oynatabilitem var. animal companion olarak bakteri çağırabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 türküm doğruyum çalışkanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 annem konya babam ankara doğumlu ama ben istanbulda doğdum beni tanıyanlar buna birisi sebep diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 said: ben önceden demişim ki günde yaklaşık iki paket sigara içip canlı kalabiliyorum. (perşembe günü sigara bırakma muayenesine gitçem ama euhuu :d) beheheeeeeeee bıraktım sigarayı ehuehue :))))) :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 telefonumun çalacağını 20 saniye önceden hissedebiliyorum,ama herkes inanıyor ispatladığım için :( inanmıyacakları bi özelliğim yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben supermanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dünyada benden bir tane daha yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 deniz gezmisi bizzat yakalayan ve sorgulayan , infazında bulunun emniyet muduru mustafa erdogan (pehlivan mustafa) bizzat enistemdir konuyla ilgili video kayitlarinda bolca gozukur. olaylar ve konu hakkında genelden fazla bilgi sahibi oldugum icin ve konu oldukca ilgimi cektigi icin bunu bi ozellik olarak goruyorum, ama baskalari icin herhangibisiy bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 size yeni uğraşlar bulmak gerek :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 daverc eniştene bir saldırı falan olmadı mı? çünkü adamlar hala ihbarcısını, onu teslim alan memuru falan öldürüyorlar veya deniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 öğrendiğimiz iyi oldu ip'den adresini alıp basacağız evlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @zgrw dünyada senden bir tane yok ama bi kaç tane olmadığını nerden biliyosun :)) eki eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sevgilimi unlu bir model ile aldatiyorum.. (gerci tanimiyorda olabilirsiniz ama banane banane unlu iste) :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 21 yaşındayım nesil farkı yüzünden 12 yaşındaki velet dedem oluyo nasıl oldugunu anlatmişlardı ama karma karışık bişe oldugu için anlamadım haliyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 titreşim özelliğim var kimse inanmıyor. 12 yaşında mantar beyinli biri topic açtımı titriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 geffen 5 sene oluyor vefat edeli, süleyman demirelin korumaliginida yapmisti , olaylarla ilgili sorunlar yasandi ama zaten cok sıkı guvenlikle korunuyordu ve herhangibir saldiriyla bizzat karsilasmadi , veya benim haberim olmadi. [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 02:30 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 benim babaannem ve babası 190 kişilik bir aileden savaştan kurtulan tek 2 kişi olmuşlar sonra ne olmuş şimdi tekrar 190 kişi varız :) nüfus patlaması olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 gayet doğal hormonsuz saf ev yapımı bir bireyim :). merat ettim yalnız; psisik güçleri falan olan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 dedemin gözleri gri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tmm ya yeter artık dayanamıcam acıklıorm ben bir kurtadamım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bundan 100 sene sonra boyle bir topikde adım gecicek ve herkes yapmaaaa ya onun torunlarından mısın , ne sanlı bir canlısın, helal olsun sana, absolut icin 3 kere yuppiiiii dicekler.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kutalmis oglu suleyman soyundan geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sulalemde tahminen 30 000 ile 768.000 arasi kisi var. 768000 aileden birinin yaptigi arastirmaya dayaniyor ancak dogrulugu tartisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorpion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 candaroğullarından geliyormuşuz:)övünülecek kadar büyük değil belki ama idare ediyor:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cengiz hanın soyundan mı geliyomuşsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar