Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Marshal Safir saygıyla selamlar..


Sam

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

e noluyo gladyator olunca ki?

mesela bak ne olsa,
tüketilebilir eşyalar olsa, silah mermi vs gibi. Bunları yapan adamlar olsa, bunları yapan adamların bunları topladıkları belirli bi zone olsa ve bunun için savaşılsa.

voohooo!
yani mesela, level alırken aldıgın zone da kapısmak gıbı bısey bu, bı ara bi chest vardı wowda, ordakıde aynı hıkaye. Ver amacı takılsın mıllet

Amaç dedin, al sana motivasyonun ağa babası?

Ne olacak ki yani, ne bekliyorsun. Ekrandan Mike Morhaime'in vücut bulup cıkmasını ve plaket sunması mı lazım. Oyun yahu işte, bir motivasyon sağlıyor ve buna ulaşma yolunda eğleniyorsan olay bitmiştir.

Bir de şu var; "Wow'un pvpsi ciddi değil". Olayın ciddiyet yönüne bakıyorsanız diğer oyunlardan para kazanıyorsunuz o zaman derim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte onun için sordum o soruyu. Yani bir sektörün (bu sektörün ne olduğu harbiden önemli değil araba sektörüde olabilir, turizmde, sinemada, MMO'da, FPS de olsa aynı şey) %99'unun sahip olduğu bir özellik o sektörün, kural haline gelmiş bir gerçeğidir. Değişmesini hayal bile etmek boşa vakit kaybı yani.

MMO dedin mi PvP bu işte, daha fazlası yapmaya çalışmak için ancak 1v1 iken mümkün olabilecek kadar kusursuz bir denge gerekiyor.

Ne bilim bir bölge kursan ve elinde tutanların ordan daha iyi mermi, büyü malzemesi, ekipman almalarını sağlasan, bunu yapan her oyunda server şartları bir süre sonra o bölgenin nerdeyse sonsuza kadar aynı ekibin elinde kalmasına doğru gidecek şekilde gelişir. Çünkü insanlar PvP için ayırdıkları vaktin karşılığını istiyorlar, serverde bir taraf diğerinin 2 katı diye adamın PvP'ye ayırdığı tüm zamanı bir hiç geçirmesini sağlarsan, o oran 2 aya 1/10, 6 aya 1/100 olur.

Oyunlar bu sebeple hedefleri kişisel olarak koyuyor ve sürekli kaybetsen bile abartı bir farkla geri kalmanı engelliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunlardaki hic bir amacin karsiligi tatminkar olamaz.. sanalda yaptigin bir seyden en fazla oh be dersin sonunda ne bekliyorsun ki suark. pvp olmus iyi peki o dedigin hedefide koydun adam geldi sen uyurken ele gecirdi bumudur yani ? 7/24 gercek hayat degil ki isini gucunu birakip ciddi ciddi gercek gibi kasasin.

hedefi sen belirlersin, oyunda buna hizmet ederse ne ala etmesse uninstall bu kadardir en iyi ile kotu arasindaki fark.

sen pvp icin git kendine amac edin kas dur baskasi pve ile ayni keyfi alir. bunun icin illa pvp olmasi gerekmiyor bence. zaten pvp pve ikiside ayni bok neyi tartisiyoruz ki, birinde belli skilleri kullanan ayi var karsinda digerinde belirli skiller icinden kendi istedigi skilleri seceni. bu yani. onu kessen ne bunu kessen ne ? zone kontrol etsen ne olacak anlamiyorum ki, zone u kaptirsan ne kayip edeceksin oyun sonucta.

sanalla gercekligi karistirmayami basladik nedir. sacma sapan oyunlari hayat hedefi gibi onemseyip onunla kendini tatmin etmek kadar ezik bir davranis daha yoktur yani gunumuzde. saklambacta mahallede taninsan cok daha fazla mutlu olursun yeminle :)

ha profesyonelsindir o zaman gikim cikmaz. dergi gazete seni sevenler falan olur anlarim ama simdi kanuni isimli birinin gercek kimliginden bile emin degilken bu herifin basarisi olsa ne olmasa ne. hogger bile benden unlu be!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...