serkanbaba_007 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Şu an Türkiy'de en çok konuşulan konular arasında gelecek kurban bayramı ve kadınların kurban kesip kesmeyeceği tartışılmaktadır. Sizde bunun hakkında bir yorum yapın ve Zekeriya Beyaz'a muhalefet olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bence normal kasap olabilirde, hayvanı canlı canlı bir Bayanın kesebileceğini sanmıyorum.... *!Bu durumdan sonra tüm kadın haklarını savunan dernekler harekete geçer*[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 var sayalım ki olmaz.. :)[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 türkiye'nin gündemine oturan salak konulardan biri daha. başka da yorum yapasım gelmiyor açıkçası.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ya olur neden olmasın veya olmaması için sebeb ne ?[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 selam, eğer bu tartışmayı zekeriya beyaz başlattıysa verilebilecek tek cevap var ona; seni adam bilip buraya çıkardıktan sonra neden olmasın! saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kasap ister kadın olur ister erkek olur isterse gay yada lezbien olur,bu ülkede tartışılan konular zaten şaka gibi[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. Çagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 selam, balık baştan kokar. tartışmayı başlatana bak. onu adam sanıp mikrofon uzatanların amacına ve o an düşündüklerine bak. hala eğitimi universite diploması sananlara bak. sonra da al bir sakinleştirici keyfine bak. başka türlü bu hayat çekilmez çünkü. saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik 1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: chagy, 03 Ocak 2006 09:36 tarihinde demiş ki: kasap ister kadın olur ister erkek olur isterse gay yada lezbien olur,bu ülkede tartışılan konular zaten şaka gibi +1923[signature][hline]Yılbaşında ikramiye bana çıksa ne yapardım? ":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Kadın erkek eşittir, her türlü kasap olur, ama kan görüp bayılan kadınlardan kasap olmaz, çok farklı bir açıdan yaklaştım ehhheh[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kadından nie kasap olmasın ki? Kadınlar kasap olamaz die bi kural mı var? alla alla yaa bütün sorunlar çözüldü bi bu kaldı çözülmeyen di mi?[signature][hline]Apeiron mmm_dobar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ikinci bahar dizisinde vardı ya kasap melahat, inanılmazdı :)[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kasap olur da kadın kurban kesmez(yani olurda niye kessin) ya fantezi resmen kadının işi gücü yok kurbanmı kesecek?[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 En çok konuşulan konu buysa halimiz kötü.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: tellos, 03 Ocak 2006 13:09 tarihinde demiş ki: kasap olur da kadın kurban kesmez(yani olurda niye kessin) ya fantezi resmen kadının işi gücü yok kurbanmı kesecek? Şimdi dicenki tellos ne karamsar adamsın ama şöle bi düşünelim. Bi kadının eşi öldü. Daha sonra kadının çevresindede bu işe yatkın kimse yok. Ama dini vazifesinide yerine getirmek istiyor. Ben bunda bir sakınca görmüyorum. Önemli olan niyet öyle değilmi =)[signature][hline]| Dikkat köpek var! | Pati Pet | Garbage | Karşılıksız bir sevgi bekliyorsanız bir pet edinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ya millet uzayda dolaşıyor siz kadın kurban kesermi , cenaze namazı kılarmı bunları konuşuyorsunuz. Atatürk bizi nerde bıraktı biz nerelere gittik. Nolacak bu halimiz...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ya niye olmasınki? Yani sonuçta alıcan eline satırı baltayı katanayı; savunmasız, bağlı halde, çaresiz, masum bir hayvana girişicen... Başka bişiy değil yani bu kesim olayı... Cinsiyetle değil duygularla alakalı bişiy... Duygusuz, gözünü kan bürümüş, vahşet yanlısı bir kadın da var olabilir, Çaresiz hayvanların vahşice katledilmesine karşı olan bir erkek te var olabilir... Tamamen zihniyetle alakalı bişiy. Hı, kadınlar genel olarak daha duygusaldır derler ama duygusuzları da mevcuttur... Onların kasap olmamaları için bir sebep yok yani[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Zekeriya Beyaz gibi zavallıları rahat bırakın , küçük dünyalarında yuvarlanıp gitsinler. Siz bizi muassır medeniyetler seviyesine çıkaracak adamlara bakın. Gerçi o insanlarıda yabancı televizyonlarda görebiliyoruz ancak...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 niye kesemeyecekmiş ki kadınlar ? Böyle bir düşünce mi var tartışılıyor. Tartışanlara allah akıl fikir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ne salak bir şey böyle.daha önce duymamıştım,harbi bu mu tartışılıyor şu an? pek haber fln izlemiyorum da bu aralar. ne farkeder ha kadın kesmis ha erkek.[signature][hline]im so goth,i shit bats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hahay neden olmasin ki? cok pis adam keserim argh!![signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yok öle bişiy her isteyen her istediğini olur.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bilemiyorum bence bu konuya uzmanlar karar vermeli.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ikinci bahar dizisindeki kasap bayandı bi ara harbicide kasaptı:) kasap neden olmasın ki bayandan yapabilene olur,konuya bak lol:)[signature][hline]her insan bir kitap gibidir okumayı bileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kadin ve erkegi farkli dini veya sosyal statüde görenleri sevmiyorum, hatta nefret ediyorum. hepsi ölsün hatta[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar