Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadından kasap olur mu?

serkanbaba_007

Öne çıkan mesajlar

selam,

balık baştan kokar.

tartışmayı başlatana bak. onu adam sanıp mikrofon uzatanların amacına ve o an düşündüklerine bak. hala eğitimi universite diploması sananlara bak. sonra da al bir sakinleştirici keyfine bak. başka türlü bu hayat çekilmez çünkü.

saygılar.[signature][hline]Vorsprung durch Technik
1997 A4 1.8T quattro 150HP manuel
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci bahar dizisinde vardı ya kasap melahat, inanılmazdı :)[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tellos, 03 Ocak 2006 13:09 tarihinde demiş ki:
kasap olur da kadın kurban kesmez(yani olurda niye kessin)
ya fantezi resmen kadının işi gücü yok kurbanmı kesecek?

Şimdi dicenki tellos ne karamsar adamsın ama şöle bi düşünelim. Bi kadının eşi öldü. Daha sonra kadının çevresindede bu işe yatkın kimse yok. Ama dini vazifesinide yerine getirmek istiyor. Ben bunda bir sakınca görmüyorum. Önemli olan niyet öyle değilmi =)[signature][hline]| Dikkat köpek var! | Pati Pet | Garbage |
Karşılıksız bir sevgi bekliyorsanız bir pet edinin...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya millet uzayda dolaşıyor siz kadın kurban kesermi , cenaze namazı kılarmı bunları konuşuyorsunuz. Atatürk bizi nerde bıraktı biz nerelere gittik. Nolacak bu halimiz...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Sosyal ağlarda paylaş

Ya niye olmasınki? Yani sonuçta alıcan eline satırı baltayı katanayı; savunmasız, bağlı halde, çaresiz, masum bir hayvana girişicen... Başka bişiy değil yani bu kesim olayı...

Cinsiyetle değil duygularla alakalı bişiy...
Duygusuz, gözünü kan bürümüş, vahşet yanlısı bir kadın da var olabilir,
Çaresiz hayvanların vahşice katledilmesine karşı olan bir erkek te var olabilir...

Tamamen zihniyetle alakalı bişiy.

Hı, kadınlar genel olarak daha duygusaldır derler ama duygusuzları da mevcuttur... Onların kasap olmamaları için bir sebep yok yani[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Zekeriya Beyaz gibi zavallıları rahat bırakın , küçük dünyalarında yuvarlanıp gitsinler. Siz bizi muassır medeniyetler seviyesine çıkaracak adamlara bakın. Gerçi o insanlarıda yabancı televizyonlarda görebiliyoruz ancak...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Sosyal ağlarda paylaş

kadin ve erkegi farkli dini veya sosyal statüde görenleri sevmiyorum, hatta nefret ediyorum.
hepsi ölsün hatta[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...