Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muradiye Şelalesi Donmuş

fede

Öne çıkan mesajlar

Muradiye Şelalesi dondu
Van'ın Muradiye İlçesi'nde bulunan Muradiye Şelalesi, aşırı soğuklar nedeniyle buz kesti. Donmuş haliyle Pamukkale'deki travertenleri andıran şelale, görenleri adeta büyülüyor.

çok güzel gözüküyor ya.

kaynak : ntvmsnbc[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram

[Bu mesaj fede tarafından 02 Ocak 2006 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

cok hoş gözüküyor cidden[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

Tanrı fotoşopu iyi kullanıyor o_O[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır.
www.mmoturk.com

Sosyal ağlarda paylaş

biraz oynanmış..şimdi neden derseniz,,

sonuçta akan su o haliyle donamaz, hani -150 derece felan olmadığı sürece , ama ikinci resmin sağ alt tarafına doğru akan sular damlacıklar ve halinde birbirinden ayrı donmuş sanırım..olamazki..hani eriye dona eriye dona ancak sarkıt halinde donabilir..

yani öyle değilmidir..

ama resimler çok güzel..[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all
My heart and I have decided to end it all
Soon there'll be prayers and candles are lit, I know
Let them not weep, let them know,that I'm glad to go..
Sosyal ağlarda paylaş

harbi çok guzel gorunuyo sanki bi yandan da akıyo gibi geldi bana[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]

[Bu mesaj Cintonik tarafından 02 Ocak 2006 18:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CaNNi, 02 Ocak 2006 18:03 tarihinde demiş ki:
Ohannes.! Gitmek isterdim şimdi oraya :)

şelale gibi donmayasın sen de? =p

ps: bi şarkı vardı, vengaboys muydu neydi onundu sanırım, şalalala filan geçiyodu şarkıda. şelale diyince aklıma o şalala geldi. şalalala. shala. shalafi. şalafü.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 02 Ocak 2006 18:06 tarihinde demiş ki:
ps: bi şarkı vardı, vengaboys muydu neydi onundu sanırım, şalalala filan geçiyodu şarkıda. şelale diyince aklıma o şalala geldi. şalalala. shala. shalafi. şalafü.

boys anılar-yabadabadu[signature][hline]"bir katilin,bir hırsızın başbakan olduğu bir cumhuriyette,dürüst kişilerin yerinin ya mezar,ya cezaevi olduğunu anlayabilmek zor bir şey olmasa gerek"-Fidel Castro
Sosyal ağlarda paylaş

Ya nasıl böyle donabilirki? Bi anda çatt diye donmuşmu? Su azar azar gelirken yavaş yavaş donsa ne biliyim sarkıtlar öyle olmaz "V" biçiminde filan olur... Bu resmen suyun akışı şeklinde donmuş...

Photoshop dicem, hata bulunurdu en azından.Bunda hiç göremedim[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 02 Ocak 2006 19:39 tarihinde demiş ki:
Ya nasıl böyle donabilirki? Bi anda çatt diye donmuşmu? Su azar azar gelirken yavaş yavaş donsa ne biliyim sarkıtlar öyle olmaz "V" biçiminde filan olur... Bu resmen suyun akışı şeklinde donmuş...

zank diye donar benim bildiğim. "çatt" diye yani =p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...