Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

druid mi shaman mı

BaneHallow

Öne çıkan mesajlar

bu konu açılmıstı diye hatırlıyorum ama araştırdım bulamadım eger böle bisiy varsa ve ben bulamadıysam şimdiden özür dilerim...
shaman veya druid açmayı düşünüyorum ve planım su lvl 56-58 e kadar pvp agırlıklı yapmak 58den sonra ise healer olmak istiyorum size göre deuidin ve shamanın eksi ve artıları nelerdir?
birde bazı talent önerilerinde bulunursanız sevinirim...(arastırdım sıkça sorulan sorularda shaman talenti yok :P)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

iki classda pvp iyi, ama shaman daha iyi. Ama druid olursan priest olmadığı sürece level60'a kadar da healer olursun. Zaten her iki sınıfta da level 60 'da healer olacaksın. Shamanda level 60'a kadar ister healer ister elemental ister enhancementla iyi DPS yapabilirsin.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar konusu var ve sorum için daha erken ama

ben pvm ağırlıklı oynamak istiyorum yani nasıl desem tek başıma pvm yapabilecek ,canım sıkıldığında pvp yapacak , hunt partylerde işe yarayacak bir karakter düşünüyorum :D

Druid önerdiler iyi mi benim kriterlerime göre :D PVM ağırlıklı oynayacağım[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

ikiside yeterince dengeli.Oynayana bakar.[shamanın olayı es de bitio ztn..]
İkisinede melez densede alakasız class lar =).[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

Druid olursan partylerde daha rahat yer bulur daha hızlı lvl atlarsın. Shaman olursan namın vardır, herkez yol verir. Yine de karar senin ikisiylede oyuna başla. lvl15 civarına kadar kasarsan(kasması okadar zor değil) hangisiyle oynayıp oynayamayacağını görürsün.[signature][hline]Sargas >> lvl58 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

yani yeri gelir healer olurum yeri gelir loot item için dalarım öyle bir char istiyorum :D Druid galiba en iyisi ama Undeadlar olamıyor sanırım :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Sana kısaca bisi söyliyim.
Combat:Shaman
Heal:Druid
bu iki classın ağırlıklı olduğu yerler ama ikisindede ikiside war ama shaman combat da iyi druid healda iyi kendin seç[signature][hline]Level 60 Orc Warlock Mucver
Level 60 Tauren Warrior Usturakemal
Level 51 Undead Priest Kadavra

Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering...
Sosyal ağlarda paylaş

Kimsenin tavsiyesi uyma bence [çelişiom kendimle]
ikisinide aç, bi 60 ol farkedersin değişimi.
Oyunda tüm classların pvp de eşit olduğunu unutma.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

classların belirli zaafları ve bunlara göre özellikleri varç
Mesela bir rogue un stealth özelliği bir artı değil.Ona mecbur olduğu için var.
İşte bu yuzden tum classlar eşit,hepsinin sahip olduğu artılar aslında onların eksikliklerini kapatan şeyler.

Hunter'a gelince, bence oyunun en güclü class ı.Neden?Uzaktan yeterince etkili,e yakında hiçbir yakın classın uzakta etkili olamayacağı kadar etkili.
Zaten Freezing trapte diminish olmadıkça, ya da FD-Freezing trap olayı kaldırılmadıkça hunterlar imba olur bu oyunda.
Sen tabi orda hunterlar gucsuz dedin belkide ama, gereksiz güçlüler bence.Bir hunterın olmaması gerektiği kadar güçlüler

ayrıca shaman da direk şişirlmiş bir class.Öyle sanma sakın imba falan[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:

ondan sarisin ftw

[Bu mesaj Suark tarafından 01 Ocak 2006 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 01 Ocak 2006 22:02 tarihinde demiş ki:
classların belirli zaafları ve bunlara göre özellikleri varç
Mesela bir rogue un stealth özelliği bir artı değil.Ona mecbur olduğu için var.
İşte bu yuzden tum classlar eşit,hepsinin sahip olduğu artılar aslında onların eksikliklerini kapatan şeyler.

Hunter'a gelince, bence oyunun en güclü class ı.Neden?Uzaktan yeterince etkili,e yakında hiçbir yakın classın uzakta etkili olamayacağı kadar etkili.
Zaten Freezing trapte diminish olmadıkça, ya da FD-Freezing trap olayı kaldırılmadıkça hunterlar imba olur bu oyunda.
Sen tabi orda hunterlar gucsuz dedin belkide ama, gereksiz güçlüler bence.Bir hunterın olmaması gerektiği kadar güçlüler

ayrıca shaman da direk şişirlmiş bir class.Öyle sanma sakın imba falan

fd freezing trap a razıyımda scatter olmasa:P hunterlara nerf bir benim hunter hariç.. şerefsizim petimi keserim yaklaşmayın:P[signature][hline]Daggerimi ye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darkleee, 01 Ocak 2006 22:00 tarihinde demiş ki:
scubbus
scubbus

Shadowmeld+aimed+multi+autoshot = öpulmuş warlock ona bakarsan veyahut scatter versiyonu.
Pete fear=Bestial wrath öpulesi warlock şeklide var biz nasil keseceğiz demiyoruzki.
Shadowmeld rogue kadar başarılı süpriz şansi veriyor huntere
Ve menzilde misal Av de show yapior.
2 snyde bir 277 mana çekebilior
melede casterele karşi gerçekden efektif olabilior
BM hunter in peti ortalama gearli bi casteri hatta rogueyi sololayabiliyor benim demek istediğim buydu.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar
Sosyal ağlarda paylaş

druidle shaman konusurken hunter a geçtinizya helal olsun :P
benim de içimden shaman geçiyo zaten horde olacam ama isin kötü yanı 1-1.5 haftadır talentimi ayarlayamadım o yüzden karasız kaldım bana elemantal-enc. bide ress agırlıklı talentler yazarmısınız bide verecegim bazı özelliklerin ne ise yarayacagını anlatırsanız sevinirim[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
darkleee, 01 Ocak 2006 22:00 tarihinde demiş ki:
scubbus

İntimadation>Bestial Wrath öpülmüş warlock diyim sana fear fln da atamassın anca kaçmaya çalışırsın ama oda zor kafana kafana yedigin 500 critler bide broken tooth sa frenzy olup 0.77 attack speed oluo :)[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
pardon sen nerenle karıştırıodun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...