Masteis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 yunus insan karması bişi çıkar artık hatta su altında yaşıyan insan o_O
death_cuk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 evlilik kutsal bi muessese olmaktan çıkmış almış başını gidior kardeşim[signature][hline]ben hiç mutlu olamıcakmıyım
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yardım gerekli acilen[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kadının ailesi nasıl kabul etmiş damadı ? Hadi geçtim onu yunus kadını nasıl istedi? Hadi istedi kim kıydı nikahı ? [signature][hline]t('.'t) Yeah beybi [Bu mesaj Zeytin tarafından 02 Ocak 2006 12:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 "Senden çocuğum olsun istiyorum Denizde senin gibi yüssüüün." Neyse.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate.
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yalncısın sen yalancı ne olursun gitme dur unuttun mu yunusum kızımız olacaktı....:)[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 euheuhe mandayla evlenen kadın aralarındakinin saf bir ask oldugunu soledi[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 tabi buda güzel birşey :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 selamlar bende karıncamla evlenmek istiyorum :D saygılar[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe...
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Lethious, 02 Ocak 2006 14:11 tarihinde demiş ki: selamlar bende karıncamla evlenmek istiyorum :D saygılar giris gelisme ve sonuc olay bu =)))[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kadın:Aşkım... Benimle evlenirmisin Yunus:kriikkrikikik -Ah! Öyle mesudum ki anlatamam +krikrkrikrikriiiiğğ -Hemen nikahı kıyalım ozaman? +kriikikiğğğk -Peki ama bütün düğün hazırlıklarını ben yapıcam +Kriiikiikiğiik (İç Ses: Ne oluyo yaa? Ya bu manyak kadın niye bana sarılıo? İmdaak... Yaa bırakın beni... Ana! Balık var orda beni oraya götürün!)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 insanlar gibi zevk alan tek hayvan yunustu bildiğim kadarıyla?kadın kendi türüne doymuş farklı arayışlara girmi olamaz mı?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 balina şeysi topici aklıma geldi. =P[signature][hline]when it rains the ground gets wet!
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 deniz neden bu kadar tuzlu saniyorsunuz, taşların çözünmesinden mi?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kadinin belki bi bildigi vardir, bosu bosuna evlenilirmi bi yunusla ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Why do you think the water's salty? Don't swallow it... Ehue hatırladım da güldüm bak şimdi, Babacum nerelerde yahu?[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 on the love of flipper[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 bende haberlerde izledim ve şok geçirdim. üstelik milyonermiş. öpüştü birde yunusla ilginç valla.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ve tanrı kadını yarattı[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bizim Yunus mu bu? Iygh[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 lol.. bu yunus hangi yunus..:lol:[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Eheheheh... =D[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet!
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 İki memelinin evlenmesi bence çok doal.[signature][hline]Today has born the seventh one Born of the woman the seventh son And he in turn of the seventh son He has the power to heal He has the gift of the second sight He "is" the chosen one So it shall be written So it shall be done...
Öne çıkan mesajlar