Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THY Anonsu

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Yabanci bir siteden alinti : )
said:

This is Turkish Airlines Flight - mid-December - landing in Istanbul.

As the Turkish Airlines plane settled down at Ataturk airport, the voice of the captain came on:

"Please remain seated with your seat belts fastened until this plane is at a complete standstill and the seat belt signs have been turned off. We also wish to remind you that using cell phones on board this aircraft is strictly prohibited.

To those who are seated, we wish you a Merry Christmas, and hope that you enjoy your stay... and to those of you standing in the aisles and talking on your cell phones, we wish you a Happy New Year and welcome back home"
[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Suark, 30 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Bence tauren rogue açsın.En temizi, yalnız Stealth yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goarth, 02 Ocak 2006 01:56 tarihinde demiş ki:
muhaha birde inince yere tek alkışlayan millet herhalde biziz :-)

hayır biz degiliz italyanlarda alkışlıyor :D[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

hahahaha

"Sayın yolcular , ha bu yardımcı pilot ile iddiaya girduk.Ben dedum boğaz köprüsünün altından geçerum o dedi geçemezsun.Kemerlerinizi bağlayun "[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DarKRideR, 02 Ocak 2006 02:11 tarihinde demiş ki:
hahahaha

"Sayın yolcular , ha bu yardımcı pilot ile iddiaya girduk.Ben dedum boğaz köprüsünün altından geçerum o dedi geçemezsun.Kemerlerinizi bağlayun "

gece gece iptal oldum :D[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha Türk Pilotların ne dediğini anlayabilmiş değilim uçuşlarda...

"Hreasfggrmasasding thansfsafkjfak" gibisinden cümleler var ki, insanı korkutuyo "Bu adamla mı geldik biz buraya" diye...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goarth, 02 Ocak 2006 02:17 tarihinde demiş ki:
benim merak ettiğim acaba iran uçaklarında uzun mesafeli uçuşlarında namaz kılıyorlar mı ? öylese uçta mescid mi var ?

oturarakta kılınır namaz öyle durumlar için..[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all
My heart and I have decided to end it all
Soon there'll be prayers and candles are lit, I know
Let them not weep, let them know,that I'm glad to go..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...