Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 teeey tey.. brr neigh.. güzel günlerdi ama geçmişte kaldı.. :-) madem mmo vaktin var wow'a gelsene black.. ;)[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Soth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: BlackRose, 27 Aralık 2005 19:29 tarihinde demiş ki: olmaz TT'da raid vs yok öyle başından kalkarsan insanlardan zılgıt yiyeceğin, saatlerce bilgisayarın başında oturmama sebep olmayacak bir oyun arıyodum aklıma bu geldi ha bir de orda öyle kastırmaca, pvp bilmemne diye sürünmece, çevrendekileri de üzmece yok ;) yani ortada bi oyun yok lol napıyosun ki bu oyunda?:P[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED Sardokar-Human-Paladin/ED DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sen anlamazsın :p düşmanların kafasına pasta atıyoruz su tabancasıyla su sıkıyoruz daha ne olsun[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 konuyla alakasız mesajları kaldırdım, mesaj sahipleri kusuruma bakmasın evet yok mu başka? pastalarınızı su tabancalarınızı kapıp gelin sellbot ve cashbot HQ basılacak daha...[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Soth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 mesaj sahibi olarak bakıcam ben kusura :) [signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED Sardokar-Human-Paladin/ED DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay [Bu mesaj Soth tarafından 28 Aralık 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Soth tarafından 28 Aralık 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Eno Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 geiyorum black :) betada oynamamıştım ama şu "raid ortasında gitmek gerekince küfür yemediğin, ömrünü vermediğin, işi gücü bırakmana sebep olmadığın eğlenceli oyun" tabirinden sonra bi deneyeyeyim bakalım :)
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bir ay deneyin en azından, can sıkıntısına iyi geliyor[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bunun triali falan yokmu ya bi oynayalım çok zevkli bişeye benziyor[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Berk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 triala signup oldum büyük ihtimal direk fulle geicem ama wowda instance diye aıdna oturmak sıkıyo[signature][hline]MVAB
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ehehhe acaip tatlı bi oyun çok eğlenceli gözüküyor. Ama beni sıktı yaf bıcır bıcır sürekli biuv biuv sesler laptop alırsam gelirim valla strese birebir =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Berk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 bi süre sonra aynı animasyonlar baydı beni ya[signature][hline]MVAB
Revell Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 parayı veripte oynayamamak daha kötü :([signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
Stifler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 geliyom black[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
Öne çıkan mesajlar