Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye - GUNDAM SEED

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

Gallant'in dediklerini aynen katiliyorum. ozellikle yuna hakkinda.
ama Shinn ve Stella haric.
Stella'ya basta gicik oldum ama sonra cok isindim kiza yaa. cok tatli bisiy.
Shinn'e nedendir bilinmez gicik olamadim bitti. on yargi inadi olacak, Seed Destiny'ye baslamadan once herkes ya Kira'dan nefret ediyodu, ya da Shinn'den. bende Kira'yi cok severim, dedim kesin bu Shinn'e uyuz olucam ama olmadim.

[spo1=Shinn]hele Stella'yi Neo'nun kollarina teslim ettikten sonra aglayarak Impulsa'a kacmasi kadar tatli bisey gormedim. yazik yaa...cok cekmis cocukcaaz zati zamaninda. sevdii herkes olmus, birakin da biraz uyuz olsun, hakkidir. [/spo][signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada, arkadaslar 40. bolumu nerden buldunuz?
ben Seed-Fansubs'la Haro^Tori fansub sitesine baktim, fakat ikisinde de 40 henuz cikmamis.
biri lutfen bi link seyedebilirse cok sevinirim.[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 24 Temmuz 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
[spo1=Gallant sözleri hakkında]Şimdi Shinn&Destiny vs Cagali&Akatsukinin sonucu çok açık belli. shinn seed modunda cağalinin şansı bile yok. Shinn elindeki mecha şu ana en hızlısı Justice görmedik athrunda hız meraklısıydı kiraya göre.

şu bootster olayına gelince onda uzaya çıkan kira (bkz. aynı eleman strike ile uzaydan yer güzüne inecekti bıraksalar ) hemde bir mecha bir taşıyıca göre hem daha dayanıklı hemde kullananın hayatını daha korucu önlemler alınmış. Kiranın o yaptığı aşık saçmalığından başka bir şey değildi (işin ucunda lacus var tamam haklı iyi yaptı)

Rey ve milialiya konusuna gelince... Ray ortalama bir kullanıcı olduğu halde mechası zaten pek çok şeyi hallediyor. Hatuna gelince onunda seed modu açılırsa şaşmayın. Bence Dillindal o kızın ölümünü isteyecek bir nedenden dolayı (çok fazla şey biliyor bide geminin kaptanı dullindalın yaptıklarından çok rahatsız şu an). O karşı tarafa mesaj amaçlı yollayabilir ve kız uragirimono (ihaneci) ilan edilip öldürülmesi istenir. Athrunda olduğu gibive shinn kız ölünce veya zarar görnce kafasına dank edecek.[/spo]

[spo2=sp]Cagalli senaryo gereği gerekli lafları söyleyene kadar dayanmak zorunda, ilk başta bunların etkisi olmayabilir ama gs de ve gs:d de gördüğümüz üzere bu laflar 2 bölüm sonra beyinde tokat gibi patlayabilir. Haliyle cagalli 41.bölüm ortasına kadar dayanır. Kira bu ara tepeden iner. Bu arada destiny hakikaten çok hızlı, özellikle melee de, ranged a freedomla boy ölçüşemez. Birde destiny ve legend te nuclear reactor var mı? Ben hiç dikkat etmedim o hengame de.
Booster olayında birazda kastettiğim günümüzdeki roketle uzaya çıkma hadisesi. O zamanın teknolojisiyle yüksek maliyetle uzaya çıkılabiliyor olması gerek(Mass driver düşük maliyetli bir ateşleyici ne de olsa). Djibril orb a gitmekle stratejik manevra yapsa da, mass driver tek çözüm değil halen ufak gemiler için.
Ray ve luna: Her ne kadar Vicious a katılsam da, halen ray in durumu biraz daha normal görürken(bence oda çok normal değil gemi üstünde oturup mecha ile sağa sola ateş eden adam çot diye legend e biniyor, dunnihal in yeğeni olmaların faydaları), lunanın ilk kez kullandığı impulse la çatır çutur destroy kesmesini yadırgıyorum. Kızın seed modunun açılması için biraz daha geçmesi gerek.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Seed i bitirmiş ve gaz olmuş bir durumdayım sımdı destınylerı beklıyorum allah bu japonalrın belasını vermesın ne dıım bagımlılık yaptı 130 kaat bayılıp 34cm lık freedom sıparış ettım japonyadan acaıp gırdı ehehe[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

viktor gelince haber ver çalacam senden bunu... ciddiyim :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

eheh cok buyuk bır terslık oldu arkadaşım aynı zamanda master grade ınıde almış bunun sanırım ıkısı beraber gelıcek (bıde strıke rouge vardı MG) off bunu satıcam mecburen cok kotu kazık gırdı sımdı yaws gelsın acılmamıs kutusuyla 90 mılyona satıcam almak ıstıyen tanıdı kfılan varsa sorarsanız sevınırım yoksa bıdaha gundam alamıycak skeılde gocucek ekonomık durumum eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

evet evet cok buyuk bır terslık oldu 1/60 da MG freedom da gelıcek yuzde yuz elımde ıkı freedom oluyor boylece kahretsın ya
kesın satıcam 1/60 lık olanı (su kanataları acılınca 42cm olanı) ve egrcek fıyatına satıcam kargo fılan falan hariç (kargo parası vermıycem sonucta :P ama netten fılan getırmek ıstıyen varsa verıcek :P)
Asıl Fİyatı

ABD dekı klasık fıyatı

zıyan olucak elımde kalırsa yanı alabılıcek tandıklarınzı fılan falan varsa temasa gecersenı cok mesut ve bahtiya olurum bir animeciyi iflas etmekten kurtaracaksınız :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.

Sosyal ağlarda paylaş

abi strike freedom olsaydı atlayacaktım ama 90 milyonum yok zati ...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

26 ya kadar destiny yide izledim şu shınn ne uyuz adam ya athrun un yerınde olsam paso yumruklardım herifi :)

bu arada strike freedom un da 1/100 high grade maketı gelıyor bu ayın sonlarına dogru bakalım nasıl bısey cıkıcak bandai ser evriyor sır vermiyot maketın tam halıyle ılgılı bıde burdan bandai ye seslenıyorum
suxxor strike rouge&skygraper ın yerıne Freedom un perfect grade ını yapın ledlı medlı
cagalli aşkından batıcak zaten bandai bide rouge gıbı bır gundam ın perfect grade ını yapıyor freedom gıbı gelmıs gecmıs en sevılen gundamalr lıstesınde zırveye oynıyan bır gundamın nıye yapmıyor şaşılıcak şey[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada su turkıye bolumlerıne degınmeden edemıycem :)

ılk once su kurtarılan ust tekı otelımsı bına cıragan sarayına cok benzıyor bence kapalı carsı ve osmanlı amblemı emınonu vapur konusunda yorum yapmıycam zaten eheh bıde athrun un mırıella ıle bulustu sehırde barız ıstanbul hatta gundam radarında harıta gozukuyordu bogaz fılan :P
hoş tabı bıde dıkkat ettıysenız çanakkalenın 90 ıncı yılında yayınlanmasını gectım konuya bakın
ittifaka kendını koruyabılmek ıcın zorla dahıl olan ulkenın askerlerı empeoryalıst muttefıklerı tarafından pasıfıkten alınıp zorla savasmaya canakkaleye getırılıyorlar ve emperyal devletın askerlerı arkada keyıf catarken bızım pasıfıklıler resmen kullanılıyor cephede ancak ısler kotuye gıttıgınde emperyaller kendı askerlerını yolluyor (gaia chaos abyys ve wingdam lar) ve saldırdıkalrı taraf ıse sayıca az
kulaga hıcte yabancı gelmedı :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...