Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye - GUNDAM SEED

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

Yav aylardır beklenen movie geldi kimseden çıt yok alooo çıktı gundam seed sonunu konu alan movie...
Yanlız açılışta lacus ve kiranın pozu ne lan öyle... Hentai sandım bir an
Lacus Plant ta WTF.... Bi tek cagali ve athrun kesinleşmedi onuda başka bahara veya ovaya herhalde...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...

[Bu mesaj SenariouS tarafından 28 Aralık 2005 08:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence son derece berbatti...zaten kotu biten bi sonu ayni flashbacklerle anlatmak icin fazla caba sarfetmisler.
son 5 dakkasi mi ne yeniydi. ve sadece Kira ve Shinn'in tanismasi icin (1 dakikalik olay) 40 dakikalik movie yapmalarida ayri bi hos.
ayrica Vestige gibi mukemmel bi sarkiyi anca bu kadar kotu bi intro yapabilirler. hayal kirikligim taa basinda basladi.. >=([signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kleo, 29 Aralık 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
bence son derece berbatti...zaten kotu biten bi sonu ayni flashbacklerle anlatmak icin fazla caba sarfetmisler.
son 5 dakkasi mi ne yeniydi. ve sadece Kira ve Shinn'in tanismasi icin (1 dakikalik olay) 40 dakikalik movie yapmalarida ayri bi hos.
ayrica Vestige gibi mukemmel bi sarkiyi anca bu kadar kotu bi intro yapabilirler. hayal kirikligim taa basinda basladi.. >=(

Başı diyince bende Lacus ve Kira'nın sahnesini görünce.... Böyle ilginç oldum oeh dedim... Yanlız hem justice hemde freedom zaftta lacusta zaftta kirada... Zaft bulaşılmaz abi...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles.
That's what it means to be strong...
Sosyal ağlarda paylaş

begenmedım ne yazıkkı saatlerce recap ızleme gıbı bır zevkım olmadıgından

zaten recap deyınce ınsnaın aklına dırek sunrıse ıle gundam gelıyor artık

10 bolum 1 recap 10 bolum 1 recap 8 bolum 1 recap 8 bolum bır recap dızı bıtıyor 80 dakıka recap 10 dakıka after the end olayı

eeee baydı ama turk mu var nedır bı bızde vardır bole dızıelrın bolumu tembellıkten yetısmesse ya "yogun ıstek ustune" tekrar verılır yada "yogun ıstek ustune" recap verılır

600 mb sey ındırdık 500 u cöp direk[signature][hline]Roy Mustang, fi tarihinde demiş ki:
On the dawn that i become fuhrer, ill make all women in the military wear miniskirts!

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
"Empty Battlefield" Gundam SEED'in özet Trilogy'si Special Edition paketinin ilk filminin adı.

-Bu arada... Psyco Gundam özentileri bitmiyor! Raider , Gaia ve Destroy Gundam yetmezmiş gibi bir de Stargazer OAV'ı için Strike Noir çıktı başımıza.Büyük ihtimalle uyuz bir fanboy yolma OAV'ı olacak bu ama umut fakirin ekmeği demişler.

-Gundam Astray'ı (Red and Blue Frame) izleyip hani daha dediyseniz Evolve serisinde yeni bölüm fansublandı ona bakın : Hyperion Gundam Unit I vs Gundam Dreadnough! Çerez gibi... Kısa , hoş ve boş...

[ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 23:13 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 23:14 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Normalde bu konuyu uplamamam lazım ama başkası up'lamadan ben yapayım dedim : Efendim 6 Mayıs 2006 da ilk kez açıklanan Gundam SEED Movie projesi 2007 sonları yada 2008 başlarında vizyona girecek.Filmin kesinlikle bir özet filmi falan olmayacağın öğrendik.Şu an itibariyle konu açıklanmış değil ama Stellar'ın seiyuu'su Huko Kuwoshima kendi Blog'unda yaptığı açıklamada konunun Orb içerisinde bir iç savaş olacağını söyledi.Eğer söylediği doğruysa 2 taraf var , bunlar :

PLANT Supreme Council
-Lacus
-Yzak
-Dearka

ZAFT Military
-Kira
-Athrun
-Shinn
-Lunamaria

olacak.Tabii Rey'i yada Stellar'ı Mwu misali öbür taraftan geri çağırmazlarsa...

Mitsuo Fukuda yaptığı tek açıklamada "CCA yada F91 UC için ne ise bunu yapmak isityoruz , bu son final olacak" diyor.Bu adamın ne demek istediğini bir türlü anlamıyorum , ben "lol animelerin unutulmaz yönetmeniyim , orjinal bişi yapamıyorum" dese tam olacak halbuki

(Bu arada... Sanırım yine haklı çıktım , son forum yedeklemesi sonrası yazdığım topic yarıda kesilmiş çıktı ama Gundam SEED Destiny yorumumun son cümlesinde "ORB kiminle savaşacak? Kendisiyle mi?" demiştim.Yine biri duydu , ne diym telif hakkı versinler bana tam olsun bari :) )
Sosyal ağlarda paylaş

evet yanı lacus vs kria naıl olucakki?

yien bence hadi barışalım cicek atalım birbirimize lazer değil gibi bir sonuca bağlıyacaklar.

ki öle olması lazım bence yahu kira 50 bölümde tek bi adam öldürmeden mobile suit temizlemiş biri olarak başka biiş pek yapamaz gibi geliyo bana
Sosyal ağlarda paylaş

MAHQ forumunda konuyu tartışan arkadaşların genel görüşü Lacus'un Movie'ye kadar geçen süre içindeki yükselişinin DESTINY serisindeki Dullindal'da olduğu gibi "çaktırmadan gücünü arttırma = Palpatine olmak" olayına yeni bir gönderme olması.Tabii Kidou Senshi Zeta Gundam'daki gibi kötü tarafın liderinin bir bayan olması fikri de olabilir.

Eğer Stargazer'deki yada Astray mangasındaki karakterleri (Mina , Lowe , Gai gibi) bir tarafından olaya dahil edebilirlerse belki son serinin bile eksilerini görmezden gelebileceğimiz bir final çıkabilir.Allahtan ümit kesilmez.

Konu için tıkla :

http://www.mechatalk.net/viewtopic.php?t=7247&postdays=0&postorder=asc&start=0

Bu arada... %99 ihtimalle Shinn'in kullanacağı alet Impulse Destiny Gundam olacak gibime geliyor.

ZGMF-X56S Destiny Impulse Gundam

Unit type: experimental mobile suit
Armament: high-energy long range beam cannon x 2, anti-ship sword x 2, beam boomerang x 2, M71-AAK "Folding Razor" anti-armor knife x 2, MMI-GAU25A 20mm CIWS x 2, beam shield generator x 2

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 11:49 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 11:51 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

destiny impulse yeni bi gundam degil
destiny aksesuarlarinin impulse plug&fight sistemine monte edilmisi

MSV yani

strike IWSP nin impulse varyasyonu ve destiny den baya baya gucsuz bir alet

kaldiki bunun abyys gaia ve chaos varyasyonalrida var

yani shinn in destin yden sorna bunu kullanmasi cok ama cok komik olur

ha isimden hemen strike freedom gibi atladi fanboylar tabi ama destiny impulse in alakasi yok keza strike freedom in adi Nu-Freedom olucakti ki UC ye saygi duyalim ulan bu kadar calip cirpmayalim diyip son anda strike a cevirdiler

bi bilmiyorum lacus x kira olayi inandirici gelmedi hic (orb kendiyle savasicak denilmisde zaft olucakti heralde o)

ha fukuda bu yarin getirir char la amuroyuda sokar CE ye (eee seeeyy newtype bunnar axis i iterken kazara alternatif evrene isinlandilar ekieki SIEEEG ZIO... aman pardon ZAFT lololo)

SEED RULLAAZ YURU BE KIRA KIM TUTAR SENI

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...