Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 47. bolumu nasıl buldunuz gencler :P [spo1=47. suxxor bolum]Igrenctı bence yarısı meer le doluydu recap show ızledık gene dıger son ceyregınde ıse dullındal acıklıyom destıny planı ımparator olucam huleeeyn execute order 66 kıll all the jedı wipe them out all of them dedı yok lan demeıdmı yoksa baska bıyerden gırdı araya :P bolum sonunda gordugum kadarıyla oınumuzdekı bolum actıon bolumu olucak gladys kıl oldu o yuzden mınerva da archangel a katılabılır eternal ıda gorucez ıelrkı bolumde ve dombılı trooperlar ısallah uzayda jetto stremo attack tarzı bısı yaparlar :P[/spo][signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 [spo1=4747474747474747474~~~~~~]ben hernekadar sabahtan beri cogunuza ayni lafi soylesemde..gene soyluyorum aynen....sen 20 dakka bana o gicik Meer'i goster, sonra son 5 saniyede cikar Dullindal amcami ve deki "Destiny plani acikliyorum", kimi no sugata wa boku ni niteiru~~~ one? bolum bitti...... ..............[/spo] .................. haske yani...simdi isin gucun yok, 1 hafta kurdesen dok =([signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bandai'nin elinde satamadığı bir sürü Meer oyuncağı kaldı heralde...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 olay o degılde bolum sonunda lacus un psıkopata baglamıs suratını gorduk ıkıncı kez ılkı seed de athrun a kırayı oldurdunmu dedıgı yerdı eheh lacus kızınca cok korkunc oluo[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 offf orda Lacus'un havasi.....adam elinde silahla bisey yapamadi....Haro yeter beah!! :D mitatakunai!!!![signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Haro'lardan ve Kira'dan daha çok sinir olduğum bir şey varsa o da kanımca Lacus Clyne.Anime dünyasının 2. bir Lyn Minmay'e ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.Sananları da şiddetle kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 sonuc: Lacus u kızdırmayın eheh haroları salar valla haroları salamsa freedom ıle kırayı salar O_o olur o yuzden kıra yıda kızdırmayın yanı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bana bir kez daha Freedom derseniz kötü olurum o kişiyle.Ne Freedom'u ya! Lamer işi ya Freedom , duel'lerde heyecan namına bişi kalmadı.İlk seride Freedom patlayınca tamam dedik 2. seride Strike Freedom olmazmı yuh yani , Heavyarms yada Hyaku Shiki en dandik MS ile savaşırken bile bir tadı oluyor oysa Freedom'da ne tat var ne heyecan.Karşına Freedom çıkıyor , ölüyorsun.Heyecana bak be! Bir de Kira mevzusu var.Kira'yı 3. session'a kadar az biraz severdim.O da kader kurbanı Camille Bidan gibin bir karakter olduğu için.Ama yarım saat DRAGOON duvarı çeken Raww'ı kamikaze saber rush ile kesip onunla beraber patlayınca ama ölmeyince Kira'ya tüm saygımı kaybettim , kaybetmememi de beklemeyin.kusura bakmayın yani sevmiyorum Kira'yı , sevemiyorum. ( Athrun kanımca ne anlamda bakarsanız bakın daha gerçekçi bir karakter , kusura bakmayın ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Freedom karsina ciksin bak bakiym olceeni anlayinca heyecan duyuyomusun duymuyomusun :D[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 [spo1=47]Bölüm tabiri yerindeyse davul olmuş. En sonda aha da destiny plan işte kral benim demiş dunnihall. Esas ben andrew bartfield ten i bekliyorum gelecek bölümde ne olacak diye.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 dullindal ölünce wartfeld oluyomuş kral falan :P [spo1=kira..]Bida kira meselesi var tabiki.. eh yani olsun artık o kadar. adam ultimate coordinator :P[/spo][signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 freedom a laf eden olsun bea bıde su kıranın ultımate koordınator olayını abartmayın yanı ulımate olamsının verdgı tek ozellık butun yuzu sacı vs vs kusursuz oalrak tanımlanabılıo dogumdan once yanı dıger coordınatorlerden bır farkı yok kıranın[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 var Viktorcuum var. onun farki.. o KIRA! :) ayrica aazina saalik iyi demissin, Freedom forever yani! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ultimate sadece yüz saçla değil zeka olarakta üstün. Adam kendi kendine mobile suit kullanmayı öğrendi+o mobile suit i programladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Ben "Newtype Flash" özelliği olan MS kullanıcılarını daha çok seviyorum (Mwuu , Raww , Rey falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 kirada newtype olma yolunda emın adımalrla ılerlıyor hatta oldu bıle yaw kıra zaten MS olayını bılıyordu ılk ıkı bolumu hatırlayın baktı fılan yuhh dedı bu complex alet bu OS ıle yurutulurmu zaten ehrıf morganrate te okuodu ve gundam projesını yapan bolumde olsada robotlardan ahberı yoktu yanı tolle un ıcıne gırdıgı mını MS ı hatırlayın eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Kira'nın NT olabileceğini sanmam , Ultimate Coordinator olarak kalır bence.Adı NT olmayan ama güçlü başka pilotlar , (Zechs gibi) onlar gibi bir "adaptasyon ustası" olabilir.Ama NT olmayanın zamanla NT olması bana saçma geliyor. Bu arada.. Cosmic Era serilerinde DRAGOON'ları sadece NT Flash yapabilenler kullanabiliyordu sanırım , yanılıyor muyum? [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 13 Eylül 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 13 Eylül 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: fir3blad3, 12 Eylül 2005 15:09 tarihinde demiş ki: dullindal ölünce wartfeld oluyomuş kral falan :P [spo1=kira..]Bida kira meselesi var tabiki.. eh yani olsun artık o kadar. adam ultimate coordinator :P[/spo] Açıkçası Dullindal ölürse şeytana uyup ben kralım diyebilecek tek kişi bence Athrun... Garibim , Anakin Skywalker oluyor giderek. bu arada... said: Kleo, 13 Eylül 2005 00:09 tarihinde demiş ki: var Viktorcuum var. onun farki.. o KIRA! :) ayrica aazina saalik iyi demissin, Freedom forever yani! :D SEED izlediğim ilk Gundam değildi.Açıkçası Türkiye'de 2001'de Barış'tan sonra düzenli Gundam izleyen tek bendim.Haliyle "falanca Forever" ihtiyacı pek duymuyordum.Lütfen sakinlik... Ama şu var : Tomino zaten ilk Gundam serilerini "savaşta kimsenin ölümsüz olmadığını göstermek için yaptım" , diyor.Eğer bu kural 2. seride de bozulmaz ve hem Athrun hem de Kira ölmez ise olası bir 3. SEED serisi harbi şekilde çuvallayabilir kanımca. (ticari anlamda değil diğer anlamda , Wing benzeri bir seri olup çıkar yani) Zaten Barış'la konuşurken SEED'i hiç sevemediğini , Wing'e benzemeye başladığını söylüyordu. [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 13 Eylül 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 13 Eylül 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 kım bu barış? cokmu muhım bırı? nese freedom yapılmıs en guzel gundam dızaynıdır eskı serıelrı ızlemeyı gectım her bırının maketını ınceledım tek tek hıcbırıdne freedom ın o vahşi gorunusu yok o yzuden freedom forever strıke freedom ı ıse sevmem zaten bılen bılir ,uyuzum GS de newtype denen bı olay yok zaten ama newtype ozellıklerı olanalr var kırada bunalrdan bırı yanı newtype tanıstırılmadıgı ıcın seed de resmı bır newtype varlıgı yok ama anımasyon benzedıgı ıcın mwu ya fılan newtype dıyoruz kira hem mwu yu hem cruset ı hemde rey ı catır catır hıssedıyor ayrıca strıke freedom ın dragoon sıstemını kullanırken basbaya newtype anımasyonu ıle strıke them dıyordu kıra seed bazlı newtype degıl dersek abes olur yanı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 "Hit them" konusunda haklı olabilirsin.Zaten bir SPOILER sitesinde ilk Gundam serisinde Zeong'un Psycommu'sunu ateşlerken Char'ın "Hit Them!" sahnesinin benzerliğinden dolayı Kira'nın da gizli NT'liğinin ileride ortaya çıkabileceğini yazmıştı ama dediğim gibi.En başta öyle görünmeyeni daha sonra o yöne çevrilmesi keşke yapılmasaydı dedirtiyor bana. Barış Türkiye'de ilk Gundam izleyen kişidir , onla sohbet ederken ilk kez ondan duymuştum zaten. [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 13 Eylül 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 http://seedmode.maraboshi.net/audio.php 2003 yılında Megumi Toyoguchi (Miriallia Haww) 'ın sunduğu bir radyo programında (Radio SEED) ilk SEED'i seslendiren Seiyuu'lardan herbiri ile röportaj ve canlı seiyuu performansları vardı.SEED hayranı ve Seiyuu meraklısı iseniz yukarıdaki linkten yakınız... ( Toshihiko Seki 20 saniyede hem Raww hem Duo'yu seslendirerek yatırdı gülmekten beni yerlere.Bu adama hasta olduğumu söylemiş miydim? ) Güzel sitedir SEED Mode... Hem ilk SEED hem Destiny'nin tüm OP / ED' parçaları ve bazı extended track'leri var.Hiçbir yerde bulamayacağınız Wallpaper'leri ise yürek yakmaktadır netekim : http://seedmode.maraboshi.net/seedmode.php?on=wallpapers_2 (Dearka , Yzak , Miguel , Nicol ve Atrun'un SWAT timi misali poz verdiği wallpaper favorim , username : "seedmode" şifre : "wallpapers" ) [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 13 Eylül 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 13 Eylül 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 13 Eylül 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 NANİİİİİİİİİİ !!!!!!!![signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Raww Le Kleuze Doğum Tarihi : ??? Genetik Özellik : ??? Boy : 1 83 Ağırlık : 77 kg MS'leri : ZGMF-600 GuAIZ , ZGMF-500 CGUE , ZGMF-X13A Providence Gundam Tedaviden Önce : Tedaviden Sonra : " You always seem to get in my way, Mwu La Flaga. Though I imagine you'd say the same about me. " (Raww Le Kleuze , a.k.a. Akuma Blade )[Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 14 Eylül 2005 09:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla benim icin bi Burning Gundam'in (G GUndam) yeri ayridir, bi de Freedom (eh...Seed+Seed Destiny ehiehoehe). bunun ustunde durmam bile. kisisel favorim. o yuzdene de freedom forever kusura bakmayin :D Kira'ma da laf yok ayrica![signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 öeh yani 4 bölümdür bi şeyler olmasını beklemekten bıktım kardeşim... Bi şey olmadı bu bölümde yalan oldu gitti resmen ya... Bilindik şeyler tekrarlandı hele açılıştaki 5 dk boyunca eski bölümleri göstermesi böeğ.... pufffff... Gelecek bölümde rey hikayesini izleriz artık... tey tey tey Spoiler tag almadım gerek de yok zati...[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar