Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben dırek freedom ısterdım eheh hayatımda nerdeyse aşık oldugum tek mecha bır mecha bu kadarmı guzel dızayn edılır bu kadar mı guzel sunulur kardeşim[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 [spo1=4545454545...]Uyku bastırıyor bir yandan, o yüzden fazla birşey yazamayacağım bu gecelik. Ama sırf Djibril moleküllere ayrıldığı için iki cümle de olsa karalamak istedim. Oh bee!!! Darısı Dullindal'ın başına... 46'da alışıldığı üzere uzaya çıkan Archangel'ın direk aksiyona dalacağını umdum, ama fragmanı gördüğüm kadarıyla, casusluk sahneleriyle dolu ilginç bir bölüm bizi bekliyor...[/spo] Kira'nın rütbesinin düşüklüğüne anlam veremeyip de Cagalli'ye suçu atanlar 45'i özellikle izlesinler ve görsünler rütbe de son nokta nedir:D...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Halen ortada sub lı versiyon yok cok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 adama malum olmuştur belkı :P[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hiro fansub dan 45. bölüm http://www.point-blank.cc:16384/allowed/torrent.php/%5BHiro%5D_Gundam_SEED_Destiny_Phase_45_%5B69DAE1EA%5D%5BSpore-Frog_RIP%5D.avi.torrent[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eheheh 45 le ilgili spoiler'i okuyunca dayanamadim raw versiyonu yukledim seyrettim. cok ta zor olmadi ama hala anlayamaigim yerler var. icimin yaglari eridi bu bolumde. hihieheoahoah :D bunu gormem lazimdi, fansub'i bekleyemedim. 24 saat anime seyretmekten artik kelimeler yeretmis beynimde, anliyorum buyuk bi kismini :D[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eheh bıde bana sor o olayı ekımde ıngılızcesı cıkıcak ps2 oyununu hem sabırsızlıktan hemde ıngılıjce dublaj rezalet oldugundan oturdum cektım hıcbısı anlamadanda bıtırdım oyunu bıde savas ortamında telsız konusmalarından cızırtıdan fılan annamıyosun en anlasılır sey yzak ın spatık gıbı nanııııııı dıye bagırması her ates ettıgımde veya athrun un omaımo koros dıe gırısmesı yada freedom ıle ılk cıktıgım yerde gınn lerı keserken pılotların nanda baka na dıye hayret ıcıne dusmesı eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Yzak'i sevmemin tek nedeni. o biyerlerini yirtarmiscasina NANIIIII diye baarmalari :D bide seiyuu'sunun Gravitation'dan Shuichi'yi seslendiren abimizin olmasi.[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aynı zamanda full metal panic den sagara sousukeyı seslendırıyor kendılerı :) 45 cıktı bu arada hıro da funsub yapan elemanlardan bırı gecen pazar ölmüş heralde kadro problemelrı vardı neyse allahtan rahemt dılıyelım cocuga 45 ısmıne yakışır bı bolum degıldı bence devrıme hazırlık gıbı karızma bır bolum adının hakkını veremedı [spo1=45. bolum]djıbrıl geberdı nıhayet savasta fena degıldı ama dıkkat edın shınn lunamarıa ya cok fecı baglandı lunamarıa zaft tan soguyup gercekelrı acıklıyıp three shıps allıance a gecerse shınn de pesınden gelır yanı kaldıkı adam hala athrun u atamadı beynınden dullındal planına cok yaklastı su anda ona karsı kımse kalamdı sanırım son savas su deatstar mısalı harıket eden astroıd ustte gecıcek dullındal ın savası yayınlayın boylece ınsanalr kendı gelıcekelrını gorsunler fılan demesı cok urpertıcıydı sanırım destıny planı gercekleşebılır durumda şu anda yanı kira ve ekıbı başarısız olabılır buda 3. bır serıye kapı acar akatsukı yı mwu ya verdıler bence ısabet oldu ınsallah gene bır beamın onune gecıp kendını feda edıp 3. serıde masked men olarak gerı donmez :P archangel a cagallının yaptıgı konusma superdı bence cok pıs gaz oldum o noktada archangel cok pıs dalıcak ortama eternal la beraber ama kusanagı kayboldu nedense sanırım orb onuda yollıycak savasa[/spo] bunlar dısında kaydederger bısıle yoktu bence bu bolumde ha bıde sona sakaldım spıler degıl bunlar gercı ılk olrak senarıus ıle beraber dragoon sıtemıyle ılgılı verdıgımız kanı dogru cıktı dragoon sıtemı dunyada kullanılamıyor rey dırek uzayda dragoonları saldı ortama dragoonalrda yercekımıne karıs gelebılcıek thrusterlar olmadıgı ıcın bu uzayda cok ıyı ıs goruyolar ama ıkıncı nokta ıse sanırım aramızda sunrıse dan bır eleman var yada bu forumu okuyor eheh kıranın rutbe olayı kıraya ıkı rutbe atlatılmış ve general yaptılar kendısını eheh adamalra vur dedık herıfler oldur anladı kıranın rutbesı gecen bolumun sonunda hatta bu bolumun başında bınbaşı ıdı bolum sonunda kendısını korgeneneral yaptılar keske ufak bır sahnede sebep fılan gosterselerdı bolum sonunda bırdenbıre general oldu kıra boylece kıra bır orb emırınden sonrakı en ust rutbeye cıkmış oldu kıradan yuksek rutbede bır cagallı ve dıger emırler kaldı su anda ve serıdede kıra ahrıc baska general olabılmıs karakter yok orbda nedense eheheh ozellıkle seed de comez olarak gırıp bılmemkac bolum ramıus ıle mwu nun astı olarak gorev yaptı emır aldı sımdı ıse onlardan 3 rutbe yukarı cıktı eheh hatta ramıus a emır verıp canım sıkıldı lohengrınlerle vombatları atesle de eglenelım dıyıcek pozısyona geldı herıf orb sıkı bır askerı sıstem olsaydı athrun un fılan kırayla sır demeden konusamaması lazım hatta :P bıde 56 da fılan commander dıye orb askerlerı kıranın peşinden gelırse anormal memnun olucam kıra ve strıke freedom bır tabur murasameye onderlık ederek savasa gıdıyor sahneyı dusunsenıze gercı strıke freedom ve kıra tek başına bır tumen murasameye eş gucte ama neyse :P[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. [Bu mesaj Viktor tarafından 29 Ağustos 2005 05:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sana Kira'nin rutbe degisimi icin bir neden gosteriym ben CUNKU O KIRA!!!!!!!! THE MAN, THE GOD, THE ULTIMATE COORDINATOR!!! :) yetmez mi?[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Hiro kadrosunda bir eleman vefat etmiş allah rahmet eylesin, viktorun dediği gibi zaten kadro problemleri vardı. 45.bölüme gelince [spo1=sp.]Djibril mefta oldu anladığın kadarıyla kendisinin bir planı daha vardı. Bu da gelecek 5 bölüm için gizli silah neviyinden bişiler ortaya çıkması olası. Ayrıca tahminen önümüzdeki 2 bölümde ray in hikayesi açığa kavuşacak. Gladys Kanço operasyon öncesi ray in küçüklüğüne flashback yaptı. Dunnihal ile Gladys in geçmişi olduğu düşünüldüğünde çocuk kruuze nin klonu dunnihal ve gladys in evlatlığı olabilir. Sunrise kesin bizim tayfadan adamı var. Rütbeler düzeldi kira birden general oldu:) Djibril in ölmesi önümüzdeki bölüm 1-2 gundam aksiyonu görmemiz olasılığını azaltıyor(en azından trailerdan anlaşılan gelecek bölüm gundam faaliyeti yok. Lunamaria Hawk yakında bombayı patlatacak ama ne zaman, süper rol yapıyor kanımca.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 izleyemedim samsundayım böhü böhü böhü artık eve gidince 2 bölüm birden izleyecem...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 boşuna ızleme abı kirada shinn de hakkın rahmetıne kavuşuyor katılde haro zaten dullındal ıde lacus un plants de bıraktıgı harolar kontrol edıyor su anda[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. [Bu mesaj Viktor tarafından 29 Ağustos 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 zuhahahah ahahahahhaha koptuuuuuuuuuuuummm[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Japonlar yapay rahım yapmıs ve bır koyunda basarılı olunmus 20 yıl ıcınde ınsanalr ıcınde kullanılıcakmış bu gen modıfıkasyonundan once ultımate coordınator ıcın gereklı olan yapay rahım geldı hadı sonumuz hayırlısı eheh ultımate natural olucak mıllet :P[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kleo hadi gözün aydın[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hihohahahahha simdi tek eksigim Kira. onu da ele gecirdim miydi, coordinator soyunu baslatacam. nihahahhha Koloni de kurucam. Gundamda yapicam. SenariouS sende klonlama islerinde yardim edersin artik. :D PLANT'in en guzel yerinden 10 sehir sana soz. icide de benim genlerimle suslenmis Lacus & Ayanami Rei dolu olcak :D[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 banada bır freedom ıle 3-5 haro ayarlarsın artık ayrıca murrue ramıus u ve archangel ı ısterım yanında hee bıde waltofeld amcayıda at benım bırlıge tam olsun[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. [Bu mesaj Viktor tarafından 31 Ağustos 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hepinizde bir coordinator sevdasıdır gidiyor:))... Kagari erkeklere, Mwu'da kızlara yetmiyormu sanki! Bir tek Viktor Mariu ile doğru tercihde bulunmuş:D... Ben Gundam falanda istemiyorum bir tek Sıkaa Gıraspaa yeter bana:)))...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 murrue murrue murrue daha fazla fanservice istiyoruz[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Murrue de yapariz, savas da acariz :D ehiehihihii ilk is kendime bi Kira, bi Gundam, sonra bi Archangel, sizde kadrosu olursunuz. Murrue kaptan. ama Mwu'yuda atarim icine ehuheuhe. offf...isin yoksa bekle simdi cumartesi ye daha cok var yaaa...gicik Meer gene cikicak meydana..[signature][hline]With a trembling finger, I gather up the dreams; without even breathing on them, they're crumbling. Even the certain things are too unreliable; if I believe in something, can I be with you again? It's whitely vanishing, the silhouette of that day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Murrue Ramius suz olmaz walla, variant totehhh diyecek böyle. Bu arada archangeldaki 2.kaptan orb lu arkadaş ne kadar rahattır öyle kaçtır dikkat ediyorum her savaşta açmış bacaklarını yayılmış koltuğa sadece ağzı oynuyor helldart totehhh diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama Mwu'nun serinin sonunda hayatta kalması Rey'in hayatta kalması ihtimali kadar düşük görünmeye başladı.İçimden bir his Mwu'yu öldürecek kişi Lunamaria olacak , 3. seride de Dullindal hala hayatta kalmadıysa ya onu yada ( o da hala yaşıyor yada yaşatılıyorsa ) Athrun'u baş kötü karakterlerden biri olarak göreceğiz diyor.Kanımca gidişat giderek Z / ZZ Gundam ortası , CCA başına benzemeye başladı da.Ayrıca Shiho'nun cameo bir karakter olduğu halde hala yer verilmesi bana yapımcıların 3. seride onun üzerine planları olduğu fikrini getiriyor. ( Char efsanevi bir pilottu ama Hyaku Shiki'siyle Hamaan'ın Quebeley'ine dokunamadı bile , Akatsuki Hyaku Shikî'ye klon düzeyine benzeyince ister istemez böyle düşündüm , ayrıca Lunamaria giderek ön plana çıkmıyor mu sizce? ) Kira büyük ihtimalle ölmez ama Athrun adına karmaşık düşüncelerim var.O kadar büyük confusion içine girdi ki 2 seride 4 kere taraf değiştirmesi artık ileride onu normal bir karakter olarak görme ümidimi azaltıyor.Eskiden en sahici karakter o iken ve Kira'ya alışamayan birçok kişinin favorisi iken en büyük Athrun fanı ben bile ondan soğumaya başladım yavaş yavaş.Büyük ihtimalle ilk seri bittikten sonra yine " sen yoluma ben yoluma kanka " moduna girecek yine taraf değiştirecek. Rey'i seviyorum ama yönetmen torpili babından Kira'nın onu harcayacağına kesin gözü ile bakıyorum. [Bu mesaj Akuma_Blade tarafından 02 Eylül 2005 10:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bu arada... Gundam SEED ve SEED Destiny'nin çıkan tüm bölümlerini her karesine screenshot alınmış bir fotoroman misali seyredebileceğiniz bir adres var : www.gundams.net , artık unutamadığınız ne sahne varsa burdan screenshot'unu alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bölüm 46 " The Song of Truth " 03.09.2005 ( Yarın çıkıyor! ) Bölüm 47 " Meer " 10.09.2005 Bölüm 48 " To A New World " 17.09.2005 Bölüm 49 " Rey " 24.09.2005 Bölüm 50 ( bölüm ismi seçilmedi henüz ) 01.10.2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar