Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sinirim cok bozuldu...tuylerim diken diken oldu. yuh ya bu kadarmi pislik olur bi insan yaa....nasi yani oldum, galiba hala da sokun etkisindeyim. artik butun gun bisey yapamiycam sinirden heralde.... [spo1=GSD 44]Junios 7'dan sonra da kimse akillanmadi, akillanicaa yok. Destiny Plan ayri bi piskopatlik zaten. savas stratejileri, insanlarin dusunce tarzlari, politik oyunlar, hersey o kadar gercekci islenmiski, izledikce insanlardan nefret ediyorum :([/spo] Kira'nin karakter gelisimi yorumuna bende katiliyorum. cok farkli yerlere geldi. artik naaptiini biliyo, eskisi gibi oturup aglamak yerine kalkip degistirebilmek icin biseyler yapiyo. [spo2=Kira & Athrun]bu arada Kira ve Athrun'i beraber savasirken, ayni gemide yasarken gormek gozlerimi yasartiyo, Gundam Seed'de olanlardan sonra. Bohue olmustum iki en iyi arkadasin birbiriyle savasmak zorunda kalmasi, birbirlerini sivil bir sekilde gormusken, tanimamazliktan gelmek zorunda olmalari, vs. hatta 4. opening'te Athrun'i Archangel formasiyla gorduum ilk gun parendeler atiyodum sevincten :D[/spo][signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga [Bu mesaj Kleo tarafından 21 Ağustos 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kirayla athrun gene kapısıcak heralde dedım destıny de ozellıkle kırayla athrun un ıstanbulda bulusmalarında athrun un yaralıyıcı sozlerı ve kiranın I dont want to fight ;dont make me fight diip athrun u ezmesı ve sonra savior u dagıtmasından sonra ıyıce annadım olayı dedım herald egene kapıscak bunnar dullındal sagolsun hem archangel a saldırmasıyla hemde athrun u tekıp ettırmesıyle fılan athrun u zaft tan soguttu gene ama seride bi iki klişe de yok degil şimdi dusunurken aklıma geldı strıke freedom ıle freedom ın gelem sahneelrı yanı nerdeyse ıkısındede ohhh whats thatr thıng fılan dıyen garıban pılotlar dogranıyordu bıde hep archangel bırıyle kapışırken pyvvvvv dıe uzaydan gelıp gunu kurtarması fılan[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 klişeler güzel ben memnunum şahsen:) 44. e gelince [spo1=44.sp]Açıkçası djibril in silahı gayet hoş bişi dikkatte çekmiyor zaten dumur etti, bir tane de ayın ön yüzüne koyduysa tamamdır. Lunamaria bombayı son noktaya saklıyor tam anında cümlesini kurup shinn i ve kendini kurtaracak, ray zaten dunnihal in manevi oğlu kesin ölecek sezon sonunda. Uzaya çıkış bölümleri biraz uzaması gerek ama final fight a doğru gidiyor herşey hadi hayırlısı. Bu arada kira&athrun bir "give me five mennn" yapmadıkları kaldı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ahah cok sacma bısı dıkkatımı cektı acılısa dıkkat edın athrun un rutbesı kıra da ndaha yuksek nasıl olabılır bu unıformalar orb un archangelda orb a aıt gıbın bunu anladık ama kıranın athrundan dusuk rutbede olması sacma geldı ozellıkle athrun un orb a bı bolumde ıhanet ettıgınıde hesaba katarsak üç olasılık var 1-Athrun kiradan daha iyi bir pilot (kı sanmıyorum) 2-Athrun ZAFT ta yuksek rutbedeydı dıe burdada yuksek rutbe verdıelr bozulmasın dıe (o zaman kıraya ne dıe vermedıler dımı) 3-ORB lıderıyle beraber olmanın kucuk bır hedıyesı adam kayırmacada dıyebılırız (en mantıklısı bu) cagallı kardeşini sevgılısınden duşuk rutbeye atmış kısaca eheh baska mantıklı acıklama gelmıyor[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Viktor walla bişi kaçmıyor senden. Hakikaten öyle athrun ın formasındaki rütbe daha yüksek ama bu cagalli nin koruyuculuğundan geliyor olabilir(alex dennon ismini kullandığı zamandan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 harbiii sen soyleyince farkettim :D belkide Kira'nin da isi olabilir. Athrun'in yeteneklerini hemen hemen en iyi bilen o, o oyle uygun gormustur belki. cunku geminin kaptani bile Kira ne derse dinliyo.[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga [Bu mesaj Kleo tarafından 22 Ağustos 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ya bide athrun güçsüz kalmaya veya olaylarda fikrinin önemsenmemesi ona çok koyuyor. Yani gundam seed de o kadar önemli biri iken gsd de güçsüz düşmesi ve bir şey ler yapmak isterken hiçbir şey yapamaması değilmiydi zaft ta geçme sebebi... Bide sonuç olarak kiranın savaşmak istememesi var. Yani gsd bitince kira yeniden sahil evi ve sallanana sandalyesine dönecek ama athrun tutupta alex olmayacak.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Cagalli Yula Athra nın kocası olacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 o tam is bitti derken havadan inip gunu kurtarma olayi var ama her oldugunda seviniorum ben. :D o yuzden batmiyo bana hic. [spo1=bu klisheyle ilgili spolier =D]ama bu gokten zembille inmelerin icinde enn cok begendigim Neo'nun Archangel'a donmesiydi. beklenmedik birsey degildi ama olmasina mutlu olmustum. Murrey'yle ikisi cok tatlilar yaa [/spo][signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga [Bu mesaj Kleo tarafından 22 Ağustos 2005 09:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yannız athrun un mwu ılede rutbesı aynı eheh ramıus ılede aynı ama ramıus kaptanlıktan kurtarıyor olayı ama kıra nıe dusuk rutbede kaldı annamadım yanı cagallıyede yuh olsun ınsan sevgılısıne rutbe verırde öz ultimate coordinator kardeşine rutbe vermezmi hiç adam kayırıcı cagalli işte[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Akuma_Blade, 10 Ağustos 2005 21:31 tarihinde demiş ki: tahminler : (not : en son 26'yı izledim)-Djibril yargılanamayacak , birçok ülkenin insanları tüm olanlardan hala Coordinator'ları sorumlu tutarken ve bu kadar gelişmiş ordu donanımları varken (Beyaz Saray? Amerikan Ordusu?) üzerine ordu yollayıp anca leşini alabilirler.Dullindal'ın Senatör Palpatine modundan İmparator'a dönüşümünü de göreceğiz kanımca. said: Viktor, 21 Ağustos 2005 15:24 tarihinde demiş ki: dullındal ın ne kadar pıslık bır adam oldugunu anladık zaten bellıydı işte athrun u kontrol edemeyınce oldurtmeye calısmasından veya kendısının altında hızmet etmıyenlere olan tavrından zaten bolum sonunda dullından emperor palpatıne ve deatstar mısalı gıbı oturuyordu bır tahtta Shinn'e de Episode III usülü Anakin olayı düşüyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yok yuzde 80 lunamaria bombayı patlatıcak ve savasın ortasında shinn taraf degiştiricek ve rey ıle kapışıcak[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 44 ile ilgili yorum yapan herkese +1:)... Kira'nın aksiyona girişlerini klişe diye nitelendirmeyelim, çünkü bu her bölümde de tekrarlansa yine en ilgiyle izlediğimiz, onun bu ortaya çıkışları olur:)... Bu arada bir sorum olacak... [spo1=Soruuu]43. Bölümde Cagalli konuşma yaparken Yzaku ve Daerka'nın yanında yer alan kırmızı üniformalı kız kim? Aynı kızı ya GSD'nin resmi sitesinde yada fansite'larından birinde göğsünde "Faith" takılı bir şekilde görmüştüm. Araştırdım bulamadım şimdi. Bu arada Dullindal Messiah'ya girerken Jessica burda mı diye soruyor. Jessica kim??? Ben mi çok fazla didikliyorum böyle şeyleri bilmiyorum ama kafama takıldı işte ne yapayım:(...[/spo][signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Keyzar, 22 Ağustos 2005 15:54 tarihinde demiş ki: Bu arada bir sorum olacak... 43. Bölümde Cagalli konuşma yaparken Yzaku ve Daerka'nın yanında yer alan kırmızı üniformalı kız kim? Aynı kızı ya GSD'nin resmi sitesinde yada fansite'larından birinde göğsünde "Faith" takılı bir şekilde görmüştüm. Araştırdım bulamadım şimdi. Bu arada Dullindal Messiah'ya girerken Jessica burda mı diye soruyor. Jessica kim??? Ben mi çok fazla didikliyorum böyle şeyleri bilmiyorum ama kafama takıldı işte ne yapayım:( http://www.xsiteclub.com/forums/topic-464-225.html adresinde Nychii_002 nickli eleman da aynı soruyu sormuş. Kastettiğin kız bu mu ? (sağ alta bakınız) Adı Shiho , bir MSV-SEED karakteri... ben farketmedim ama ilk Gundam SEED'in son birkaç bölümününü birinde cameo olaraktan görünmüş diyen siteler var.CGU "Deep Arms" modelinin test pilotu olan bir Coordinator pilotuymuş.Dearka ve Yzak'ın timinin bir üyesi.Zaten Destiny'de de bazı bölümlerde cameo yapıyormuş , orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 video oyunları için yaratılan yan karakterlerden birisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Teşekkürler Akuma aydınlattığın için. Resmini koyduğun kişi ta kendileri:)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 aynı pılotla gundam seed never ending tomarrowda kıranın savastıgı 3 extended veletı ındırmeye calısıyoruz deep arms ıle ama 2 hafta oldu hala gecemedım bolumu kafayı yıcem ya bır oyunda en zorlandıgım bolumdur kendılerı makınelı tufekten bozma bır seyle Phase shıft armor ı olan 3 extended velet ı nasıl alırsınız 10 puanlık uzman sorusu athrun ve kıra ıkılısınınde bu veletlerı kesemedıgını dusunursek ımkansıza yakın[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 " I found Shiho's mission to be the hardest (if not one of). because as stated you fight the three EA gundams(calamity, forbidden, and Raider). and your main long range weapon is a machine gun. luckily you have a beam sword(like sword strike just shorter) and the two beam guns on the DEEP arm's sholders(as a special or combo attack). but even with thoughs it was still pretty hard, Yzak hardly helps (he's mostly off fighting the Strike Daggers instead of helping with the three gundams) " Koca internette Shiho'nun görevi hakkında yazan tek ipucu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 evet ve hıc yardımcı olmuyor yazı eheh yok yanı bıtmıo gorev ımkansız yapmak bea msaberlarla kapısamıyorsun ehrıfler cok hızlı combo dedıgı ıse 3 defadan fazla yapılamıyorkı cok efektıf bısı degıl[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 BAŞARDIIIIIIIIIIMMMM eheh 437. denememde gercek annamda elımde kontrolorle seed moduna gırdım delı gıbı dovustum ama ole bole degıl kontroloru yere koyup oynadım zaten ve başardımm eheheh oh be sırtımdan 300 tonluk yuk kalktı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bırazdan ruhumu teslım edıcem bu defada orb un lımanında forbidden la freedom,justice,5-6 m1 astray ve 3-4 orb gemısını patlatmamı ıstıyor takım arkadaşlarım 2. dakıkadan sonra banada ateş acmaya başlıyorlar ve 5 dakıkada gorevı bıtıremessek otomatık olarak yenık sayılıyoruz lan commandos un son bolumu daha kolaydı yemın ederım[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Viktor, 23 Ağustos 2005 00:03 tarihinde demiş ki: bırazdan ruhumu teslım edıcem bu defada orb un lımanında forbidden la freedom,justice,5-6 m1 astray ve 3-4 orb gemısını patlatmamı ıstıyor takım arkadaşlarım 2. dakıkadan sonra banada ateş acmaya başlıyorlar ve 5 dakıkada gorevı bıtıremessek otomatık olarak yenık sayılıyoruz lan commandos un son bolumu daha kolaydı yemın ederım ya sen oturup freedomu yapmayı bitirsene cık cık cık[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eheh freedom ı yapmıycam bı sure cok fıyakalı bır pakette geldı fılan ya batırırsam dıe korkuyorum 35 cm lık freedom ı yaptım boyuyorum su anda eheh bu sıcakta tıner ve boya kokusu mahfedıo adamı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hadi size yeni bir soru... kendi gundamınız olsa ismi ve özelliği ne olurdu. Benimki ZGMF-X666A Dante koyardım ismini Freedom gibi kanat sistemi olurdu Blitz gibi siyah renkte ve kamulaj olsun isterdim. Dragoon istmemezdim çünkü hayvana kaçıyor. Şu lazer el kalkanı varya (yenilerde olan) onlardan isterdim. Çok fazla silah bulunmasa daha iyi aslında genelde laser saber ile dolaşırdım ya neyse Yani hız ve manevra olarak üstün bir tane isterdim. Ama strike freedomu hiçbirşeye değişmem :-P[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 adini kesin Omokage koyardim. rengi kirmizi-siyah olurdu. kanatlari ve iki tane lazer kilici olurdu. kalkan vs sistemleri atamiycam simdi oturup iyicene dusunmek lazim. =) ama cok tembel oldugum icin aynen Kira' gibi oturduum yerden otomatik butun dusman mekalarini saptar dugmeye basarim olur biter. :D ne ozelligiydi unuttum adini. bide mekanin icine kucuk bi buzdolabi alicak kadar yerim olsun istiyorum, oyle elim bos bos oturmiym :D tabi benim elime bi gundam vermek son derece tehlikeli olurdu..ozellikle dunyadaki butun bishonen'ler acisindan :D[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga [Bu mesaj Kleo tarafından 24 Ağustos 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar