Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 eheh benı maket sevdam gundamcı yaptı evaların maketlerı topladım hep baska bsıey arıyodum cunkı bandai nin maketlerını yapmak anormal eglencelı arkadaşa soyledım kafana gore takıl dıe ama sonra master grade maketlerde ıskelet oldugunu fılan gorup gaza geldım kıza dedım master grade al bana gelırken ne olursa olsun oda strıke rogue almış ordan geldım sordum ve kaptırdım kendımı eheh zaten freedom ı ılk sıtelerde gordum baktım herkes freedom alıyor dedım alla alla ne iş sonra bende bı tane 1/100 freedom alam dedım sonra meraktan anımeyı ındırdımm ama ızlemıyorum yanı 40 bolum bıttıgınde bı bakam dedım şöle ve OMFG durum akşam 10 da başladım sabah saat 7.30 a kadar baya bi bolum ızledım sonra freedom ı gordum dırek gazzzz dırek arkadaştan rıca ettım dedım 1/60 hayvanı olceklı freedom al 1/100 u salla dedım sonra ondan vazgectım master grade freedom ı gorunce dedım sen onu alma master grade ı al ama kız satın almış zaten o kadar apra verip eheh neyse master grade ve yanında aıle strıke al dedım en son ama para yok ama şöle bı hınlık yaptım bu kız zaten kendıne ıstıyodu maket ama yapamam dıe korkuyodu dedım strıke rogue u sen kendıne al onun yerıne bana MG freedom al rogue u sana ben yaparım dedım hem o sevındırık oldu hemde ben iflas etmedım eheh yannız kıllıga bakınkı adi japonlar kız MG freedom ı aldıktan sonra yenı bır freedom duyurdular MG oda ama metalık renklerı sekılle gsoetrıyım bu benım getırttıgım master grade freeom (daha once yolladıgım hayvanı boyuttakıne kıyasla bakınız kanatalrı ne gzuel duruyor bıde buyuk olan HiMAAT modundayken omuzlarındakı sılahalrı kullanamıyor bıde bunun sahane decal lerı var iskeletı saymıyorum tabı eheh ) bu yenı cıkıcak olansa metalık olan guzel duruyor dıyorum sonrada hadı canım gundam ole metal metal olurmu hıc anıme bu sonucta dıyorum bide hastalık o derece bulaştıkı cok zor olmasına agmen bandai nin EX serısıne de bulaştım bunuda bı ara malı durumalrı toparlıyınca netten alıcam[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ole cloating versiyonlu metalikler guzel olmuyo MG i aldigin cok daha ii tabi.Archangel i gordugun zaman almani tavsiye ederim sitelerde cok cabuk tukeniyo :) Ben bi sure gorup alamamistim baya koyuyo ole olunca ^^ Bendede 40 kusur gundam oldu nerdeyse her onemli seridende 1 2 mevcut,resim falam istersen koyarim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 [spo1=42. Bölüm hakkında...]42 bölüm gerçek anlamda güzeldi ama 43 çok daha iyi olacak. Sonunda Athrun beyfendi kendine geldi ya ona bittim ben şimdi zaft için durum çok daha zor. Bide daha bu işin uzayı varya neyse umarım shinn adam olur. Ray lunamaria söylediği söz bitirdi beni açıksacı o neydi yav öyle baya dumur olmuştur kız haha. Lacus yine kendini gösterdi hatunun her lafı bir insanı değiştirme potansiyeline sahip. Bu sırada neden hala şu cagalli ve athrun sahnesini (çekip gitme) açılışta gösteriyorlar merak ettim. Acaba Zaft bir sonra ki yönetici athrun olacakta cagalli terk etmez zorunda mı kalacak. Bide düzenli olarak aklıma djibril ile dulindalın iş birliği yaptığı fikri geliyor. Şu project Destiny neymiş öğrensekte rahatlasak. Bu sırada kira hala dragoon sistemini kullanmadı acaba en sonamı saklamayı planladı neyse kesinlikle güzel bölümdü. şimdi 1 hafta daha acı içinde bekleyecez . hadi kolay gelsin...[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Peki Cosmic Era'da 2 favori karakteriniz kim? İlk başta bence Cosmic Era'nın bu kadar tutulmasının yegane sebebi olarak gördüğüm Raww Le Kleuze olmalı diye düşünüyorum.Onla beraber tekrar hatırlanan klonlama ve genetik manipülasyon temaları önceki hiçbir serideki karakterlere bu kadar iyi oturmuyordu.Karakter tasarımcısı ile tanışmak isterdim doğrusu. Tedaviden önce... Tedaviden sonra... Neyse.. 2. sıramda Athrun Zala var.Çok az Anime karakterinde kendimi %100 bulabilmişimdir , Athrun da onlardan biri.Kira'yı kusursuz-kamil insan prototipinin (UC serisinde bu örnek Amuro Ray idi) , bir yansıması olarak görüldüğü için bu kadar seviliyor.Oysa Athrun tüm çelişkileri , hataları , acıları ve düşleri ile -bence- şu ana dek gördüğümüzz tüm Anime karakterlerinden çok daha çok sahici duruyor. Bunun yanısıra aramızdan zamansız ayrılan karakterler var.Nicole Amarfi'nin kaybını bir ZAFT mensubu olarak halen üzerimden atamamışken bir de Heine Westenfluss'un dramatik ölümü eklendi. ( Askere gitmeden hemen önce tanık olduğum bu sahne bence SEED'deki en trajik sahnelerdendi ) Taraf bakımından EAF'i hiç sevmemiş olmama rağmen aykırı üçlü Crot - Orga - Shani'yi de (özellikle Shani) özleyeceğim açıkçası.Yerleri halen doldurulamadı kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Kira Yamato ve archangel ın kaptanı Murrue Ramius ustune karakter tanımam seed de eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Tori ile Haro ama pembe olani :P onlarsiz gundam seed i olur :P Ama lacus un yeri ayri tabi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bakalım gelırse bıde haro getırttırıcem eheh alarm ozellıgı fılan varmış yere bırakınca kendı kendıne konuşup yuvarlanıomuş fılan[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dun suncoast'da pembe bi Haro yastigi vardi. cok tatliydi. ama almadim, cunku Tori'yi daha cok seviyorum :D 42 bekledigime deydi. harika bi bolumdu, hatta Gundam Seed Destiny'nin izledigim en iyi bolumuydu. bi daha izliycem eve gelince kesinlikle. butun Gundam Seed/Destiny serilerinin ennnnn sevdigim karakteri Kira. sonra Athrun. Heine'yi de cok sevmistim. adamin her tarafindan karizma akiyodu resmen.[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Viktor o dedigin haro bende var :-P ama tam fonksiyonel olarak kullanamadim kitapcigi japonca cunku :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 TC dekı gıbı komık komık bagırıomu pekı oyleyse kesın alıcam eheh[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bagiriyo :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Vicious, 07 Ağustos 2005 10:05 tarihinde demiş ki: [spo1=42. Bölüm hakkında...]42 bölüm gerçek anlamda güzeldi ama 43 çok daha iyi olacak. Sonunda Athrun beyfendi kendine geldi ya ona bittim ben şimdi zaft için durum çok daha zor. Bide daha bu işin uzayı varya neyse umarım shinn adam olur. Ray lunamaria söylediği söz bitirdi beni açıksacı o neydi yav öyle baya dumur olmuştur kız haha. Lacus yine kendini gösterdi hatunun her lafı bir insanı değiştirme potansiyeline sahip. Bu sırada neden hala şu cagalli ve athrun sahnesini (çekip gitme) açılışta gösteriyorlar merak ettim. Acaba Zaft bir sonra ki yönetici athrun olacakta cagalli terk etmez zorunda mı kalacak. Bide düzenli olarak aklıma djibril ile dulindalın iş birliği yaptığı fikri geliyor. Şu project Destiny neymiş öğrensekte rahatlasak. Bu sırada kira hala dragoon sistemini kullanmadı acaba en sonamı saklamayı planladı neyse kesinlikle güzel bölümdü. şimdi 1 hafta daha acı içinde bekleyecez . hadi kolay gelsin...[/spo] +1 [spo2=42.sp]Şu anda kira belki de freedomun %70 kapasitesini filan kullanıyor, vicious un yukarıda belirttiğini gibi dragoon sistemini bile kullanmadı ki legend en büyük dayanak noktasıdır kendisi. Kira>Athrun>Shinn>Ray olunca Kira&Athrun vs. Shinn&Ray durumda Kira&Athrun ikilisi show yapar. Ama bandai şu an için bunu istemiyor shinn kiraya denkmiş gibi gösterilmek isteniyor. Akatsuki de cagalli harici(ki ben daha çok dayanacak diye tahmin etmiştim cagalli batırdı ortalığı) birisi kullansa o bile shinn i darma duman eder. Gelecek bölümde kira vs. shinn, athrun vs. ray izleyeceğiz büyük ihtimal. Mwu(Neo) sezon sonuda kadar bizimle, gelecek bölümde murrue ramius la konuşup biraz hatırlıyorum ama ben sizin mwu nuz değilim deme ihtimali yüksek. Tabii aksiyonun en beklenmedik anında ortaya çıkacak kendisi. Seed serisi devam etmeyeceği düşünülürse bu işin sonu mutlu son. Akabinde bu bölümde "For Lacus-sama" diyen 3 lü ekipte kendini gösterdi ki kara savaşında epey efektifler birde uzay performanslarına bakmak gerek.(O Jet-Stream Attack nedir öyle kaykaycı çocukları gibi olmuşlar walla:)) [/spo] Kira+Murrue Ramius(İlk sezonda Variant tehhhh seslerini ölsem unutmam) seed te en çok tuttuklarım, birde Cagalli-sama diye gaza gelen orb ordusunun hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Azimle Romanya'da bile izlemeyi basardim GSD'yi:D... [spo1=424242424242]42 beni pek tatmin etmedi acikcasi. Kira'nin gokten zembille inmesine alistik artik, ama o altindaki tum Zaft ordusuna bedel mecha ile daha inanilmaz seyler yapmasini bekliyor insan. Hala radar ekraninda civ civ civ diye hedefleri secip 4 5 elemani alasagi etmesi baydi beni. Shinn'in altindaki aletin hemen hemen hic bir esprisi yok. Freedom, Destiny'den kat be kat daha guclu ve seed mod da Kira ile dise dis mucadele veriyor. Demek ki Shinn Kira'dan daha iyi bir pilot!!! Seed'de bu bolumlerde 3 tane mobiru armoru ile ayni anda kapisan Kira ve Athrun simdi 2 sidikli ile ayni kefeye kondular ve cok agrima gitmeye basladi. 42'de Athrun sahneye cikmadan Kira ikisiyle birden basa cikmaliydi... Hadi Shinn'de Kira ve Athrun gibi seed modda dovusebiliyor, ya Rey'e ne oluyor??? Simdi bizim koskoca Athrun ilerleyen bolumlerde Kluuze'nin teenage klonuyla es degerde mi olacak??? Seed'de Kluuze orta yaslara yakin, tecrubesi yuksek ve Providence gibi ustun ozelliklere sahip bir mecha'ya sahipti, Rey ise blue caginda sinsi ve yetenekli ama tecrubeden yoksun ve Legend gibi Providence'dan bozma bir Gundam'a sahip. Simdi Yakin Due'nin kahraman pilotu olan Athrun ile asik mi atacak??? Su tepeden inen 3 tane cilgin tip iyi hos guzelde, kendimi birden beyblade yada pokemon izliyormus gibi hissettim!!! "For Lacus sama" dedikleri sahne yetti ama bana... Cagalli'ye ayri uyuz oldum!!! Senin ulken yakilip yikiliyor orda, kiz Seed'de nukleer silahlari yok ettigi kadar bile gaza gelmedi. Altindaki mecha altindan falan olmasa, dakka bir gol bir mefta olacakti zaten. Su Orb'un delikanli pilotlarinin yarisi kadar performans gosterse Shinn'i bocek gibi ezer, ama nerdeee... Archangel'inda Minerva'ya kok sokturmesi lazim ama yine kafa kafaya bir mucadele soz konusu. Offfff cildiricam... Neyse cok fazla negatif yorum yaptim, kizacaksiniz zaten bana, o yuzden susayim artik:). 43'den umitliyim ama:D...[/spo] Editor's note: Lacus is using a play on the Japanese word, "noru" which means "to ride" as well as "to pilot". Lacus'nun Athrun'a ilk soyledigi sozler: Like you said, I was just riding it... *!Bu Japonlar bir harika ya neyi nereye bagliyorlar...* P.s: Vicious imzama bak;)... [signature][hline] Kimi no sugata wa boku ni niteiru... [Bu mesaj Keyzar tarafından 09 Ağustos 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bak yaaa hani sonuna kadar akatsuki idi mechasını görünce baydın galiba al sana kimi no sugata wa boku ni niteiru shizukani naiteiru you ni mune ni hibiku nani mo shiranai hou ga shiawase to iu kedo boku wa kitto manzokushinai hazu dakara utsuro ni yokotowaru yoru demo boku ga eranda ima wo ikitai sore dake kimi no hayasa wa boku ni niteiru hadome no ki ga nakunaru sora ga kowakunatte boku wa itsumade ganbareba ii no futari nara owaraseru koto ga dekiru doushitemo raku janai michi wo eranderu suna ni mamireta kutsu wo harau koto mo naku konna fuu ni shika ikirenai waratteru natsu ni itekerure darou kimi nara kimi ni boku kara yakusokushiyou itsuka boku ni mukatte hashittekuru toki wo kimi no shisen wo hazusazu ni iyou kitto dareka yori jouzu ni uketomeruyo kimi no sugata wa boku ni niteiru onaji sekai wo miteru kimi ga iru koto de saigo ni kokoro nukusu koto mo naku boku wo suki de irareru boku wa kimi ni mitasareteru istersen full mp3 yollarım hahaha[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Gallant: inan Gundam Seed diyince aklimdan gecen ilk seyi yazmissin. Natarle'nin "Variant TEEEEEHH" baarisini hic unutamam. Archangel Seed Destiny'de ciktiinda da obaaaa. Variantlar geldi olduydum. 42 bence Seed Destiny'nin en heyecanli bolumuydy. bi 5-6 kere falan seyrettim cok guzeldi. Seed serileri aynen devam ediyomu bilmiyorum ama bide Gundam Seed Ashtray var. trailor'lari falan cikti, mangasida var. ama bizim Seed karakterleri pek gorunmuyo ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Astray ın olayı o degıl sımdı astray ler (red frame ve blue frame) Bandai tarafından maket serısı ıcın ozel yapıldılar ve japonyadakı hobı dukkanalrında bu maketlerı tanıtmak (daha dogrusu gaz edıp zorla aldırtmak) ıcın yapıldı yanı onlardan yenı bısey gelmıycek sırf maketler ıcın yapıldı onlar Red Frame Blue Frame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Keyzar +1 Kira>Athrun>Shinn>Ray ama bandai o da satsın yeni hero olsun hümanity kazansın diye ne minerva ya toz kondurur ne de destiny e, kirayla murrue ramius a laf etse japonya 9 şiddettiyle sarsılır bütün binalar ayakta kalır bandai nin genel binası yıkılır. Kafasınca iki tarafa yönelik bişiler yapmaya çalışıyor. Ama shinn ölmeli arkadaş kesin ölmeli lüzumsuz insan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sole bı olay var durum ne olursa olsun pımp my freedom ıle ınfınete justıce destıny ye ve legend a takar yanı neden cunkı nukleer reaktor var makınelerde shınn le başabaş kapışsa kıra bellı bı zaman sonra shinn in enerji biticek kalıcak oyle o sataten sonra yıyosa super ace olsun yanı bıde rey vs shinn olucak kesın eskı ıntrolarda hep destroy a yaklaşan freedom ıle destıny yı gosterıp kıra ıle shınn ı bırbırlerıne pıs bakarken gosterıyodu son ıntroda kira gitmiş rey gelmiş yerıne bıda ıntro sonunda shınn athrun ve kıra yı yanyana gosterıyor yanı shınn buyuk ıhtımal katılıcak bunlara bıde dombılı trooperlar geldı hoş oldu o jet saldırıları ne komıktı oyle eheh mecha da komık zaten akatsukının de kolu koptu o kolu savaş alanında bulan eleman o kadar altınla artık hayatının sonuna kadar mılyarder yaşar bıde bıldıgım kadarıyla thanhouser lohengrınden bıraz daha guclu ama archangel da ıkı adet lohengrın var ve archangel ın murettebat korkunc tecrubelı ve archangel ı koruyan bı mwu var yanı archangel owns mınerva olucak durum bıde orb kazanır buyuk ıhtımal savaşı cunkı ellerı cok kuvvetlı oldu şu anda ama tahmınım djıbrıl aya kacıcak aydan gene nuke ler cıkıcak fılan uzayda bıtıcek seed destıny gene 8 bolum kaldı bakalım nasıl baglıycaklar bıde dullındal kesın bişiler saklıyo desıny plan kıranın dogdugu yerde bulundu adamda genetık uzmanı sanırım arada bır baglantı var da kafayı nıe lacus a taktı onu merak edıyorum şu anda[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tahminler : (not : en son 26'yı izledim) -Rey ve Mwuu bence bu kez kesin ölecek. (ne yazık ki) Son bölüm savaşında ölmeleri muhtemel gözüküyorlar. -Stellar'ı Shinn öldürecek (Camille Bidan sorunsalı şart oldu diye düşünüyorlar sanırım) -Djibril yargılanamayacak , birçok ülkenin insanları tüm olanlardan hala Coordinator'ları sorumlu tutarken ve bu kadar gelişmiş ordu donanımları varken (Beyaz Saray? Amerikan Ordusu?) üzerine ordu yollayıp anca leşini alabilirler.Dullindal'ın Senatör Palpatine modundan İmparator'a dönüşümünü de göreceğiz kanımca. -OMNI'ye karşı Orb ve ZAFT ittifakı er yada geç gerçekleşecek. -Shinn yada Kira ölür mü bilemem ama Athrun Zala bence yine ölmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ehehe akuma 42 ye kadar izle bence:) [Bu mesaj Gallant tarafından 12 Ağustos 2005 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 En sevdiğim MS'ler 1- Aegis 2- Blitz 3- Providence 4- Saviour 5- Force Impulse 6- Forbidden 7- Calamity 8- Buster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sevdigim MS ler 1-Freedom 2-Freedom 3-Freedom 4-Freedom 5-Freedom 6-Freedom 7-Freedom 8-Freedom 9-Freedom 10-Freedom pufff cok zor cıkardım lısteyı ehehe[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 benimde freedomdan başka bişey diyesin yok ama yanınada providence ı eklemeden geçemeyeceğim.......[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Sky Grasper(MS degil ama ben bayiliyorum):D...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 [Bu mesaj Keyzar tarafından 14 Ağustos 2005 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 evet 43 de cıktı boylece [spo1=43. Bolum]bence gene mukemmel bır bolum ızledık kira athrun vs shinn rey superdi athrun un o yaralara ragmen savasması ve justıce dan cıkıncak ıhalı cok etkıledı benı her zaman Freedom owns justice derdım eskı mechalar ıcın ve jsutıce ı gerek dızayn oalrak gerek işlev oalrak freedom la kıyaslamazdım bıle co kdandıktı bence ama bu defa tam tersı oldu ınfınete justıce owns pımp my freedom şu anda yenı freedom ın yanında justıce anormal guzel duruyor oyle boyle degıl bıde anlam veremedıgım kira dragoon sıtemını ınatla kullanmıyor oysa saberlarla kapışırken dragoonları yollayıp cok rahat rey ı yok edebılırdı yo ketmesede kolunu bacagını kopartırdı yanı shinn çözulmeye başladı yavaş yavaş fark ettıyseniz shin gercekelrı anlamaya başlayınca kendı hatalarını kavrayınca ınadına sinirlenen ve saldırganlaşan bir tip bu bolumde oyle oldu kaptan gladys te dullındal le yolları ayırıcak gıbı burdan oyle gozukuyor skygrasper ıle acıl iniş yaparken mwu nun archangel ı hatırladıgını gorduk ve bolumun sonalrına dogru kaptan ramıus a senı tanıyor gıbıyım yok gozlerım dudakalrım kulaklarım senı kesınlıkle tanıyor dedı ve sarıldılar yavas yavas hafızasına kavusucak mwu sanırım juuna nın ustune zaku duştu ne oldu anlamadık djıbrıl ın ıse planı ne merak edıyorum bolum sonunda cok pıs sırıtırken ve bişileri kurcalarken gosterdıelr lacus un cagallının yanında teelvızyona cıkması resmen dullındal i şok etti sanırım destiny planı cok buyuk tehlıkeye gırdı boylece eh haftayı ıyıce emrakla beklıyoruz bu bolum superdı yanı[/spo][signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar