Venator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: CrayTotem, 13 Ağustos 2005 02:42 tarihinde demiş ki: Kaan senin çizgi roman hastası olduğunu biliyorum ve Sin City okumadığınıda biliyorum...Nerden biliyosun adamın olmadığını? Ayrıca o adam Yellow Bastard nasıl olabilir...?? Adamın sağ kolu parçalandı , kulağı parçalandı ve penisinden vuruldu...Hadi kurtuldu diyelim surat olarak alaka yok bu adam kepçe bikere ayrıca rengide sarı..Adam hastanede sarardımı nooldu?Peki onuda geçtim bi insan 8 yılda nasıl bu kadar yaşlanabilir? Peki onuda geçtim Sin City nin ilk fragmanında neden ayrıca Yellow Bastard yazıyo adamın altında? Aklım karıştı ! Filmde soyluyo zaten, konusunca beni tanıdın deil mi Hartigan. Sesim hala degismedi, senin yuzunden bu hale geldim diyo. Ama sonucta aradan sekiz yıl gectiginden bi de goruntu olarak da iyice degistiginden ayrıca bi karakter olarak gostermisler filmde.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Hah bende orayı hatırlamaya çalışıyodum saol . Hail thee ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 filmde elijah woodmuydu ne o varmis frodo rolundekiyüzüklerin efendisinde ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Evet Elijan Wood su gozluklu sessiz psikopat cocugu oynuyo filmde, cok da yakısmıs bence. Hele Eternal Sunshine'daki rolunden sonra.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 evet bende film+ adli dergide okumustum baya frodo imajini yıkmıs fln diolar[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Pek rol denemez ama iyiydi o da :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 filmi az önce izledim ve şu anda bilgisayarın yarattığı görsel imkanlara dumur oluyorum O_o nasıl görüntülerdi onlar ya!?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bugün izledim sonunda filmi bu kadar güzel bir film uzun zamandır izlememiştim, oyuncular harika (herkes var be filmde), kurgu harika, karakterler harika; yani herşey harika marv karakteri uzun süre unutulmayacak bir karakter olmuş not: izlediğim filmlerin hepsi sonuna kadar harika gidip sonunda herşeyin içine ederdi ama bu filmin sonu da müthiş olmuş[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Ancalagan, 13 Ağustos 2005 22:28 tarihinde demiş ki: evet bende film+ adli dergide okumustum baya frodo imajini yıkmıs fln diolar tek bir "oyunculuk" sergilemeden önüne geleni yedigini düsünürsek ehh.. lotrdaki karekterden baya bi kurtuldu :p[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bone bir insanin filmi anlamamasi icin bir cok enden olabilir. Sen kafani yorup bunu dusun. [Bu mesaj THARKAS tarafından 15 Ağustos 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Black-ice, 15 Ağustos 2005 05:48 tarihinde demiş ki: ya da kötü olsun nasılsa jessica alba var. bütün film otursunlar böle koltukta falan hiç farketmez yani. jessica olsun yeter ki. [signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 eheh Jessica Alba'nın olması süper olmuş harbiden. ama filmde üç ayrı hikayenin olması hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Ayrıca Brittany Murphy'nin de bu tür bi filmde oynayacağı da aklıma gelmemişti. Hatta şu Gilmore Girls'deki kızı görünce şoke oldum diyebilirim rahatlıkla. Ama etkileyici bi film olmuş ne yalan söyliim.[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ya şu bizim dinazora baş aşağı asılı olan ve sorgulanan adamı tarantinoya benzettim ben, var mı böyle bir his içinde olan başkası ?[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ben yüzünü bilmediğim için bilemiycem ama 3 yönetmeninde filmde gözüktüğü açıklanmıştı...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 filmi şimdi izledim ama cidden çok güzel bi filmiş.hatta keşke daha önce izleseymişim yaa.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar