Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sin City

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

said:
CrayTotem, 13 Ağustos 2005 02:42 tarihinde demiş ki:
Kaan senin çizgi roman hastası olduğunu biliyorum ve Sin City okumadığınıda biliyorum...Nerden biliyosun adamın olmadığını?

Ayrıca o adam Yellow Bastard nasıl olabilir...??
Adamın sağ kolu parçalandı , kulağı parçalandı ve penisinden vuruldu...Hadi kurtuldu diyelim surat olarak alaka yok bu adam kepçe bikere ayrıca rengide sarı..Adam hastanede sarardımı nooldu?Peki onuda geçtim bi insan 8 yılda nasıl bu kadar yaşlanabilir?

Peki onuda geçtim Sin City nin ilk fragmanında neden ayrıca Yellow Bastard yazıyo adamın altında?

Aklım karıştı !

Filmde soyluyo zaten, konusunca beni tanıdın deil mi Hartigan. Sesim hala degismedi, senin yuzunden bu hale geldim diyo. Ama sonucta aradan sekiz yıl gectiginden bi de goruntu olarak da iyice degistiginden ayrıca bi karakter olarak gostermisler filmde.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

bugün izledim sonunda filmi
bu kadar güzel bir film uzun zamandır izlememiştim, oyuncular harika (herkes var be filmde), kurgu harika, karakterler harika; yani herşey harika
marv karakteri uzun süre unutulmayacak bir karakter olmuş

not: izlediğim filmlerin hepsi sonuna kadar harika gidip sonunda herşeyin içine ederdi ama bu filmin sonu da müthiş olmuş[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 13 Ağustos 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
evet bende film+ adli dergide okumustum baya frodo imajini yıkmıs fln diolar
tek bir "oyunculuk" sergilemeden önüne geleni yedigini düsünürsek ehh.. lotrdaki karekterden baya bi kurtuldu :p[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

eheh Jessica Alba'nın olması süper olmuş harbiden. ama filmde üç ayrı hikayenin olması hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Ayrıca Brittany Murphy'nin de bu tür bi filmde oynayacağı da aklıma gelmemişti. Hatta şu Gilmore Girls'deki kızı görünce şoke oldum diyebilirim rahatlıkla. Ama etkileyici bi film olmuş ne yalan söyliim.[signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
filmi şimdi izledim ama cidden çok güzel bi filmiş.hatta keşke daha önce izleseymişim yaa.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...