bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 [spo1=ben birde filmin başındaki ]-bi adam bu kadar çok dövülür mü yahu -Sen bizi öldür en iyisi biz bittik öldür öldür -hadi dövdün niye ayıltıyosun ayıltıp ayıltıp dövüyo ya [/spo] repliklerine bittim[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: kickass, 26 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki: beğenmedik acıkcası kaç kişiyiz?:D[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bende çok sefdim sayılmas esprilerin basıları güseldi cem yılmas we yılmas erdoganda herzamanki gibi ii rol yabmıjlar onun dışındada bişe yok (=[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misskickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 oyuncular, çekimler, espriler güzel ama senaryo boş. ayrıca ens onunda keşke ebru akeli de gösterselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: phrygia, 26 Aralık 2005 21:35 tarihinde demiş ki: bende çok sefdim sayılmas esprilerin basıları güseldi cem yılmas we yılmas erdoganda herzamanki gibi ii rol yabmıjlar onun dışındada bişe yok (= cuma ile pi akrapalığın varmı ablajım? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 cuma?[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 l manyak-robinson crusoe-cuma :) neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ahuaha[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Bacımsın[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bana ilk sahne lazim su dayak yedikleri sahne nereden bulabilirim bilen?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ilk sahne dehset..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yılmaz erdeoan demişki,amerikalılar yapıo,ben niye güzel kadınlar,centilmen hırsızlar,iyi kötü ve güçlü insanlar,aile trajedileri,arabalar,ve dolandırmalarla dolu,sonunda iyilerin oyle yada bölye kazandığı bi film yapamayim,yapmıs sorada,e nası olmus?doğrudan söyleyeyim,hiç bişiye benzememiş,komedi filmi bekliyerek gitmedim,ve sıkıldım,sıkıldım,sıkıldım,daha once 121 kere izlediğim bi filmi yenien izliyormus gibi hissettim. hiç yakıştıramadaım yılmaz erdoğana.[signature][hline]bencede. [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 26 Aralık 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Organize İşler soundtrack albüm[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ooo sağol.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yanlız çok saçma bi soundtrack olmuş hiç beğenmedim.Film sonunda ki Nilin şarkısı yok söylemiyor yani[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Burda müslüm diye bi hıyar varmış! :lol:[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 duymadın mı lan müslüm diye bi hıyar neymiş ? müslüm diye bi hıyar[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 son 30 dk. hep guldum süper bide g*tune guvenen acsın diodu sonralarda koptum orda :lol: bide başta tüpcu olayı yardı beni :D:D:D[signature][hline]köpekbalığına "kışt" diyen alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Filmi geçen cuma Caddebostan AFM Budak'ta şans eseri Gala'sında izledim. Cem Yılmaz haricinde bütün kadro oradaydı. Herneyse film eğlenceliydi ama harika değildi. Konu kopuktu ve iyi değildi onun haricinde dediğim gibi sıkmayan, eğlendiren hoş bir filmdi. Cem Yılmaz kısa çıkmasına rağmen en çok güldüren kişiydi bana göre.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ewet cem yılmaz az çıktı ama her çıktığında millet koptu. Yılmaz Erdoğan bi cümlede milleti güldürüyo Cem Yılmaz 2 kelimeyle milleti koparıyo :D[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ebru Akel filmin en gereksiziydi boşuna yer kaplamış[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sola dön düz çık orda hıyarın tarlası var.[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bom bos bir film zaten gazetedeki röpörtaja gerekli önemi werseydim ( benden bu filmde fazla bi sey beklemeyin) aptal gibi gitmezdim tam anlamıyla BOS bir film sıfır [Bu mesaj Breedan tarafından 27 Aralık 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 filmin en komik sahnesi gö.üne güvenen warsa esprisiydii...abi yarıldım orda gülmekten diyaframım patladı dalağım falan şişti.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gora yı tekrar izlerim daha ii eger sadece gülüceksem ki hiç mi hiç komik diildi bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar