Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Organize İşler / Yılmaz Erdoğan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istanbul manzarası izlemek için birebir..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Mesaj tarihi:
Film güzeldi ama çok aşmış bişi beklemeden gitmenizi öneririm.Çok makara karakterler var,mesela Hıdır bitirdi beni[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
G3NKs
Mesaj tarihi:
ya benim de filmde en pis koptuğum yer orası

Müslüm (cem yılmaz) : Açın ağzınızı!
Asım: Niye?
Müslüm: Golfte delik lazım ya , haa g..üne güvenen varsa tamam[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me
Im BaCK
Mesaj tarihi:
aa şevkim kırıldı be keşke topici okumasaydım neyse gidip görelim..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
herkes gibi benimde komedi beklentimin atlında bi filmdi ama duygusal bi yanda yaratmaya çalışmış filmde yılmaz erdoğan.
ben beğendim gayette izlenilesi bi film[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
ben az önce geldim gayette memnun kaldım çok güsel ince espriler var.Helal olsun beğendim[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Mesaj tarihi:
zira..

ne zirası ya ? zira kim abi ?? gene zira dedi ya ....

güzel bi kesitti filmden :)

abi senin dilin var peki sen neden konuşmuyosun ??
eskiden çok konuşuyorum bi yararını görmedim bıraktım.

buda filmden güzel bi kesitti :D
kesin görülmeye değer bir film..

ağzınızı açın
neden ?
golf oynuyacam delik lazım...

kimse açmaz

g.. güvenen varsa o başka
herkez ağız açar :D

buda sinemayı koparan andı cem yılmaza ve yılmaz erdoğana çok teşekkürler iyi bi film.[signature][hline].:Ðєภīح:.
Mesaj tarihi:
filmi çok beğendim
çekimler gerçekten muhteşem olmuş, çok özendirdi istanbula :)
müzik seçimi olarak brooklyn funk essentien kullanmaları çok daha süperdi, klasik müziklere göre çekimler ve filmle çok uyumlu olmuş.
konusu itibari ilede çok beğendim, özellikle cem yılmaza hasta oldum yine :P
bide en sondaki süpermenin siyah kıyafetlerle çıkıp hayat hikayesini anlatması daha bi güzel olmuş, cmylz :D[signature][hline]Boo, are you happy now?
Mesaj tarihi:
Film i vizyona girdiği ilk gün izledim.
Film de türkiyeyi demeyimde istanbul u tanıtan bi organize var. Yılmaz erdoğana yaptığı rol hiç yakışmamış ki yardımcı oyuncularda berbattı bence 10/5 derim.[signature][hline]Asker vurulduğunda değil, unutuldugunda ölür..

Nick: SouL_ - Lv: 62 - Nation: El Morad - Server: Diez

DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI
Mesaj tarihi:
Filmin fragmanını ve soundtrack ini bulabilen varsa

şuracığa bi link atıverirse

çok makbule olur[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
beğenmedik acıkcası[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
  • Yeni Oluştur...