_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 istanbul manzarası izlemek için birebir..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
_cellph_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben de mrk edıorum ama gusel mı dııl mı herkes farklı yorum yapıor,kararsızımm puff[signature][hline]so much for my happy ending...
cemad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. çok kötüydü
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sakın gitmeyin iğrenç klişelerle dolu ve sıkıcı bir film.[signature][hline]bencede.
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Patiler pek beğenmediniz galiba filmi ?????
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Film güzeldi ama çok aşmış bişi beklemeden gitmenizi öneririm.Çok makara karakterler var,mesela Hıdır bitirdi beni[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
kanix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya benim de filmde en pis koptuğum yer orası Müslüm (cem yılmaz) : Açın ağzınızı! Asım: Niye? Müslüm: Golfte delik lazım ya , haa g..üne güvenen varsa tamam[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK
fiona Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aa şevkim kırıldı be keşke topici okumasaydım neyse gidip görelim..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 fena film degil.izlenebilir. cok sey beklememk gerek tabi
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Çok şey denmiştiki oysa bu film hakkında...[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 herkes gibi benimde komedi beklentimin atlında bi filmdi ama duygusal bi yanda yaratmaya çalışmış filmde yılmaz erdoğan. ben beğendim gayette izlenilesi bi film[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Çok kötü değildi Bu arada Cem Yılmaz'ın filmde sadece adı geçiyor o kadar[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 komedi filmi değil ama oldukça komik sahnelerde vardı[signature][hline]Bla bla bla...
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 haftaya bizde gidiyoruz insallah =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben az önce geldim gayette memnun kaldım çok güsel ince espriler var.Helal olsun beğendim[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg)
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben beğendim. çokta güldüm. ama özellikle cem yılmaz'ın sahneleri harikaydı. mükemmel oynamış.
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 abartı güzel bi film deildi benje. ama yılmaz erdogan we cem yılmaz konuşturmuşlar gene.çok güldm.[signature][hline]
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zira.. ne zirası ya ? zira kim abi ?? gene zira dedi ya .... güzel bi kesitti filmden :) abi senin dilin var peki sen neden konuşmuyosun ?? eskiden çok konuşuyorum bi yararını görmedim bıraktım. buda filmden güzel bi kesitti :D kesin görülmeye değer bir film.. ağzınızı açın neden ? golf oynuyacam delik lazım... kimse açmaz g.. güvenen varsa o başka herkez ağız açar :D buda sinemayı koparan andı cem yılmaza ve yılmaz erdoğana çok teşekkürler iyi bi film.[signature][hline].:Ðєภīح:.
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 filmi çok beğendim çekimler gerçekten muhteşem olmuş, çok özendirdi istanbula :) müzik seçimi olarak brooklyn funk essentien kullanmaları çok daha süperdi, klasik müziklere göre çekimler ve filmle çok uyumlu olmuş. konusu itibari ilede çok beğendim, özellikle cem yılmaza hasta oldum yine :P bide en sondaki süpermenin siyah kıyafetlerle çıkıp hayat hikayesini anlatması daha bi güzel olmuş, cmylz :D[signature][hline]Boo, are you happy now?
Tears Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Film i vizyona girdiği ilk gün izledim. Film de türkiyeyi demeyimde istanbul u tanıtan bi organize var. Yılmaz erdoğana yaptığı rol hiç yakışmamış ki yardımcı oyuncularda berbattı bence 10/5 derim.[signature][hline]Asker vurulduğunda değil, unutuldugunda ölür.. Nick: SouL_ - Lv: 62 - Nation: El Morad - Server: Diez DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI
Tears Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Cem yılmazın gö..'e güvenen varsa lafı öldürdü gülmekten filmin kopma anı resmen[signature][hline]Asker vurulduğunda değil, unutuldugunda ölür.. Nick: SouL_ - Lv: 62 - Nation: El Morad - Server: Diez DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben genede filmi çok beyendim tebrik edilmeli bence 10 üstünden 8 rahat veririm ben..[signature][hline].:Ðєภīح:.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Filmin fragmanını ve soundtrack ini bulabilen varsa şuracığa bi link atıverirse çok makbule olur[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 http://www.organizeisler.com/[signature][hline].:Ðєภīح:.
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 beğenmedik acıkcası[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !!
Öne çıkan mesajlar