_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 istanbul manzarası izlemek için birebir..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_cellph_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ben de mrk edıorum ama gusel mı dııl mı herkes farklı yorum yapıor,kararsızımm puff[signature][hline]so much for my happy ending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sakın gitmeyin iğrenç klişelerle dolu ve sıkıcı bir film.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Patiler pek beğenmediniz galiba filmi ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Film güzeldi ama çok aşmış bişi beklemeden gitmenizi öneririm.Çok makara karakterler var,mesela Hıdır bitirdi beni[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya benim de filmde en pis koptuğum yer orası Müslüm (cem yılmaz) : Açın ağzınızı! Asım: Niye? Müslüm: Golfte delik lazım ya , haa g..üne güvenen varsa tamam[signature][hline]me=> KhanX / KahnX <=me Im BaCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aa şevkim kırıldı be keşke topici okumasaydım neyse gidip görelim..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 fena film degil.izlenebilir. cok sey beklememk gerek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Çok şey denmiştiki oysa bu film hakkında...[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 herkes gibi benimde komedi beklentimin atlında bi filmdi ama duygusal bi yanda yaratmaya çalışmış filmde yılmaz erdoğan. ben beğendim gayette izlenilesi bi film[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Çok kötü değildi Bu arada Cem Yılmaz'ın filmde sadece adı geçiyor o kadar[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Bursa a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 komedi filmi değil ama oldukça komik sahnelerde vardı[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 haftaya bizde gidiyoruz insallah =)[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben az önce geldim gayette memnun kaldım çok güsel ince espriler var.Helal olsun beğendim[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben beğendim. çokta güldüm. ama özellikle cem yılmaz'ın sahneleri harikaydı. mükemmel oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 abartı güzel bi film deildi benje. ama yılmaz erdogan we cem yılmaz konuşturmuşlar gene.çok güldm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zira.. ne zirası ya ? zira kim abi ?? gene zira dedi ya .... güzel bi kesitti filmden :) abi senin dilin var peki sen neden konuşmuyosun ?? eskiden çok konuşuyorum bi yararını görmedim bıraktım. buda filmden güzel bi kesitti :D kesin görülmeye değer bir film.. ağzınızı açın neden ? golf oynuyacam delik lazım... kimse açmaz g.. güvenen varsa o başka herkez ağız açar :D buda sinemayı koparan andı cem yılmaza ve yılmaz erdoğana çok teşekkürler iyi bi film.[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 filmi çok beğendim çekimler gerçekten muhteşem olmuş, çok özendirdi istanbula :) müzik seçimi olarak brooklyn funk essentien kullanmaları çok daha süperdi, klasik müziklere göre çekimler ve filmle çok uyumlu olmuş. konusu itibari ilede çok beğendim, özellikle cem yılmaza hasta oldum yine :P bide en sondaki süpermenin siyah kıyafetlerle çıkıp hayat hikayesini anlatması daha bi güzel olmuş, cmylz :D[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Film i vizyona girdiği ilk gün izledim. Film de türkiyeyi demeyimde istanbul u tanıtan bi organize var. Yılmaz erdoğana yaptığı rol hiç yakışmamış ki yardımcı oyuncularda berbattı bence 10/5 derim.[signature][hline]Asker vurulduğunda değil, unutuldugunda ölür.. Nick: SouL_ - Lv: 62 - Nation: El Morad - Server: Diez DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Cem yılmazın gö..'e güvenen varsa lafı öldürdü gülmekten filmin kopma anı resmen[signature][hline]Asker vurulduğunda değil, unutuldugunda ölür.. Nick: SouL_ - Lv: 62 - Nation: El Morad - Server: Diez DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ben genede filmi çok beyendim tebrik edilmeli bence 10 üstünden 8 rahat veririm ben..[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Filmin fragmanını ve soundtrack ini bulabilen varsa şuracığa bi link atıverirse çok makbule olur[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 http://www.organizeisler.com/[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 beğenmedik acıkcası[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar