Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

If you love to love, you love to suffer. [Photoshop Çalışması]


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

ben bunu paintte de yaparım :-P
şaka maka güzel olmuş. 4 yıldır photoshop kullanırım böyle bişey beceremedim daha.[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki:
infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kullandığın extra pluginler varmı yoksa projenin tamamında kullandığın photoshop özellikleri nelerdir ;) çok tatlı olmuş btw..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Dopis (ICQ#152584), 22.08.2003 00:09 : bios nasi reinstall edilir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Resmin altına yazılan yazı görsel açıdan kompozisyondan çok bağımsız olmuş ,ve verilmek istenen fikri zoraki ittirme amaçlı durmuş.Zaten bu tip çalışmalarda verilmek istenen duygu veya düşünce değil ,onu tamamlayıcı metinler kullanılır ki bu da olayı sanattan uzaklaştırıp illustrasyon kapsamına sokar genelde..
Özne çok ortalık yerde ve kompozisyondaki konumu düşünülmemiş..Alt kısmı resmin anlamını tamamlayıcı güzel bir detayla bitirilmek yerine çerçeve dışında bırakılmış..
Eksik bir anlatım var ,kalp bir şey anlatır gibi değil daha çok denelsel bir görüntü gibi kalmış ve alttaki yazı bu eksikliği telafi etmek için koyulmuş gibi olmuş..

Özneyi boyayan motifin genelde ve kendi içindeki asimetrisi gayet güzel ve anlatıma yaklaşmak için elinden geleni yapmış ,çalışmayı bir kayıp olmaktan elinden geldiğince çıkarmış..

Çalışmalarında özneyi tam ortamamayı deneyebilirsin ,genellikle resmin 1/3 yan ,1/3 alt veya üst kısmına oturtulunca daha etkileyici oluyor kompozisyon..

Yazı yazma işi pek tercih edilmeyen birşey..Olduğu zamanlarda yazı da ortalanınca pek hoş durmuyor..

Çalışmalarında başarılar dilerim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

slm çalışmanı beğendim, (pro 2D grafik tasarımcısıyım arada söliim hihi) yanlız kalbin çecresindeki ince beyaz kalıntıyı temizlesen daha ii olur bence. Yaw bende bi çalışmamı koyayım :) Benim tasarımlarda kullandığım nick GRAPHICER dir, kendime bi arka plan yapmıştım bakın bakalım beğenicekmisiniz (sıcak sıcak) :)
[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr:

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ikinize de ayrı ayrı tebrikler, kompüterde eli kalem tutması negzel insanın, (okuma yazma bilmeyen nene şekil 1-a) özeniyorum vallahi.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 23 August 2003 19:36 tarihinde demiş ki:
sağol horace özellikle senin görüşüne çok değer veriyorum.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..


haha bizim görüşler değersiz :)[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 23 August 2003 19:21 tarihinde demiş ki:
Görsel sanatlar bölümü açmazsanız ben de buraya açarım :)


biraz gotik oldu.. sadece düz bir hazır kalp şeklinden yaptım bunu da belirteyim.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth..


Ben her zaman karakalem resim cizip bilgiye geciririm,Boylecede photoshopla ustunden gecer resmen bir cilasini atarim.
Ben ilk baktigimda bunu bir scan edilmis resim gibi geldi(yani demek istedigim sen yapmissin da scan edit photoshoplamissin gibi duruyor) sonradan dusununce aslinda boyle birseyde yapilabilir.
Baya ugrasmissin Guzel olmus
calismalarinin devamini dilerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 24 August 2003 12:51 tarihinde demiş ki:
dragon.. pro 2dcisin hem de "graphicer" sin ha. Ehehe. Valla hiçgülüceem yoktu. Çalış bakiim sen biraz. :)[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
beni teşvik ettiğin için çokteşekkür ederim... Belgi sen çok daha ii bir grafikersindir, belkiokulunuokuyorsundur (bunları ciddi söylüyorum) ama ben bu seviyeye hiç yardım almadan kendi başıma geldim ve tasarımlarımla da gerçekten birşeyler yapabiliyorum. Burada bana gülmen beniçoküzdü,gülmek yerine (tabiki senin profesyonel bir grafik tasarımcısı olduğunu düşünürek söylüyorum bunu) iyi gidiyorsun,başarılar dilerim falan demeni beklerdim, ki bu benim tek yada en iyi çalışmam değil güzel kardeşim,canım sıkıldı, bi arkaplan yapiim dedim kendi kendime, sabahın köründe can sıkıntısı bunu yaptım.. Tekrar söylüyorum, seni tanımam, sende beni tanımazsın... Neden böyle hiç güleceğim yoktu gibi laflar ediyorsun anlamış değilim, bak farkındaysan bi de alttan alıyorum...
Kesinlikle yanlış bişi yaptın haberin olsun, en azından beni kırdın...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...