Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 ya son ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yine pc başında girdim farklı bişi olmıcak sanırım hemde yine K.O oynarken :([signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
kızım

NecrozaN/6X/Ares
Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D)
Mesaj tarihi:
def'le bomba gibi surmekte :D 16 dakka oldu ama hala havaifisekler var..mutlu yıllar pati[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
ben uyuyorum sızde uyuyun eheh victoria yı ızlıım bıraz sonra yatıyım ıgrenc bı yılbası gecırdım umarım vıctorıam benı duzeltir ehehe[signature][hline]--Borgır--

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Mesaj tarihi:
At gibi hatun derler ya hani. Bu victoria secret mankenleri cidden at gibi kardeşim be :) Bin üstüne dört nala sür :D[signature][hline]wildpervert, 27 Aralık 2005 15:11 tarihinde demiş ki:
ölülcez ulan biri para yollasın ölücez
Mesaj tarihi:
=) abı ben dayanamıorm yaa[signature][hline]--Borgır--

Mesaj tarihi:
benımkıde pek ıyı sayılmazdı ama victoria saolsun duzelttı bıraz =)[signature][hline]--Borgır--

Mesaj tarihi:
ve yenı yılda 1 saatı gerıde bırakttık smdı south park ı ızlıceö=)[signature][hline]--Borgır--

[Bu mesaj Shagrath tarafından 01 Ocak 2006 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...