Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Yıl...

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Butun SWG'cilerin Yeni Yili Kutlu Olsun :)[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL-
CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK
Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL-
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Silkroad - Anron - 20+
Sosyal ağlarda paylaş

4 Long Island Ice Tea...2 Sex On The Beach..1 Bira...(kusmalar ve kahveleri saymayim ) Kısaca SUPERR girdim yilbasina ( gerci 10 dk sonra 2006 da oldugumuz fark ettim ama nese :D )[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL-
CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK
Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL-
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Silkroad - Anron - 20+
Sosyal ağlarda paylaş

Ben , babam , dayım , 2 arkadaşım Kozyatağını inlettik adeta. 100 milyonu bulan bir havai fişek harcaması yaptıktan sonra saat 12 yakınlarında 58 havai fişeği aynı anda yaktık ve kaçtık , polis geldiğinde biz çoktan tüymüştük. Polisin normalde bir şey yapıcağı yok , ama biz heyecan olsun diye koşturduk , sonra da iki tane duman fişeklerinden yaktık etraf iyice bir duman oldu. Ondan sonra bir tane torpil patlattık , patlayan torpilin kenarındaki plastik havaya uçup arkadaşın cebine girdi. Son olarak da meşale yaktık ve çatapatları attık. Gerçekten eğlenceliydi , inşallah yeni yıl da böyle güzel geçer.[signature][hline]Deno O'Connor - Jedi Knight

Proud Member of The Light Jedi Order and Freedom Fighters
Sosyal ağlarda paylaş

birz gec oldu ama hepinizin yeni yılı kutlu olsun..,

off yaa cok iirençti rezil oldum yaa :( nargile, rakı, votka, bira karıstırınca bayaa ii eglendim ama sonu yine kotu bitti :) bu sabah kalktıgımda herseyin ruya oldugunu sanıodm ama elimdeki kesigi gorunce (tekila sisesini alır almaz kırdım bu para girdi) herseyin gercek oldugunu anladım :)

2006 dan cok sey bekliorz umarım hepimiz icin ii bi yıl olur..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...