Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Butun SWG'cilerin Yeni Yili Kutlu Olsun :)[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Herkese sağlıklı , huzurlu , mutlu yıllar ...[signature][hline]Deno O'Connor - Jedi Knight Proud Member of The Light Jedi Order and Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 herkese mutlu yıllar.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Koçum:D cümlemizin![signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 cümletten :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 mutlu yıllar bende butun seriyi izliyorum simdi valla sahane gidiyo :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Hepinize mutlu yillar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Yeni yılınız mutlu geçsin. Her şey istediğiniz gibi. olsun.. Pre-cu lu bir yıl geçirelim derim .. (D&L i olan bir arkadaşın şifresiyle bu sabah girdim .. o oyunu adam olması daha bir yıl lazım :()[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 4 Long Island Ice Tea...2 Sex On The Beach..1 Bira...(kusmalar ve kahveleri saymayim ) Kısaca SUPERR girdim yilbasina ( gerci 10 dk sonra 2006 da oldugumuz fark ettim ama nese :D )[signature][hline]SWG - Anron - Jedi - MxO Elder of SK - Council Elder Of -SOL- CrazyBabe - Trader - Elder AR&WS Of SK Bobbba Fettth - Uber BH Of -SOL- SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - SK - BH - Satildi.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Silkroad - Anron - 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Ben , babam , dayım , 2 arkadaşım Kozyatağını inlettik adeta. 100 milyonu bulan bir havai fişek harcaması yaptıktan sonra saat 12 yakınlarında 58 havai fişeği aynı anda yaktık ve kaçtık , polis geldiğinde biz çoktan tüymüştük. Polisin normalde bir şey yapıcağı yok , ama biz heyecan olsun diye koşturduk , sonra da iki tane duman fişeklerinden yaktık etraf iyice bir duman oldu. Ondan sonra bir tane torpil patlattık , patlayan torpilin kenarındaki plastik havaya uçup arkadaşın cebine girdi. Son olarak da meşale yaktık ve çatapatları attık. Gerçekten eğlenceliydi , inşallah yeni yıl da böyle güzel geçer.[signature][hline]Deno O'Connor - Jedi Knight Proud Member of The Light Jedi Order and Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 birz gec oldu ama hepinizin yeni yılı kutlu olsun.., off yaa cok iirençti rezil oldum yaa :( nargile, rakı, votka, bira karıstırınca bayaa ii eglendim ama sonu yine kotu bitti :) bu sabah kalktıgımda herseyin ruya oldugunu sanıodm ama elimdeki kesigi gorunce (tekila sisesini alır almaz kırdım bu para girdi) herseyin gercek oldugunu anladım :) 2006 dan cok sey bekliorz umarım hepimiz icin ii bi yıl olur..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 abenimki daha da gec oldu :D gece guzeldi bir ickinin yanında butun seriyi ilzedi butun gece cokkkk sahaneydi yine sizin kıymetinizi anladım yakında gelcem yanınıza[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 eheh güzeldi msnde sabaha kadar adam vardı filan. Tabi ayılınca gittiler:)[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar