Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid hakkında

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Feral/restoration en güzeli bence dün akşam 40 oldum bende druid imle resetledim talentları dalardım full feral verdim valla lvl 44 hunter indirdim o halimle :D

Edit: N00bum ^^

[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk

[Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 26 Aralık 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

druidimle level kasarken araştırmıştım solo grind için en hızlı nasıl gitmeliyim diye. şöyle birşey bulmuştum gayet güzel bence.

said:
Level 10-14: Ferocity (One of the best early talents you can pick up, the Maul and Claw cost drop is huge) 5/5

Level 15-16: Brutal Impact (Not the best two points you can spend at this level, but the extra 1 sec of Bash will def help more than improved threat, since you won't be partying much at this level) 2/2

Level 17-19: Feral Instinct (Better than Thick Head, and the improved Prowl for cat form will be handy once you get it) 3/5

Level 20-21: Feline Swiftness (Two of the best points you will spend, functions as a mini-travel form ten levels early, and is great for catching runners. The +dodge in cat is awesome for your survivability while
grinding too). 2/2

Level 22: Feral Charge (Must have ability, though doesn't gain full use until you get 5/5 Furor. Still awesome, and will help with runners when you are fighting in Bear form) 1/1

Level 23-27: Nature's Grasp+Imp Nature's Grasp (You may ask why you switch to Balance at this point. Natural Weapons that you will be getting next will provide a more significant DPS boost than some of the other feral abilities like Predatory Strikes, until you get to a higher level. You will be getting a flat +10% DPS in the Balance Tree, this talent is just a filler) 5/5

Level 28-32: Natural Weapons (+10% damage to everything you do as a feral, can't complain with that, this is a huge talent) 5/5

Level 33: Omen of Clarity (You'll proc this with how often you will be meleeing, you can use it for an easy heal if you want to shift out, or hit a rage/energy free ability, always a nice perk for a single point).

Level 34-38: Furor (The only 5 points you will spend in the Resto tree, this is a must for quick shifts between forms)

Level 39+: Finish off Feral, then pick up NS in the Balance Tree. My recommendation at least.
[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm aslında şöyle bişi olsa (yada varmıdır?) nature's graspla mobların arasına dalıp delı danalar gıbı traın yapıp sonra hurrricanele topluca imha etsek? kite gibin hani :D[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Karpuz sen frostwhisper da oynayan karpuzsan seni defalarca gankledigim için özür dilerim ama guildce gezerken görünce illa birisi durun ya daha karpuz keseceydik esprisini yapıyor bizde dalıyorduk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 26 Aralık 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
Druidim lvl 10 oldu.

Feral Charge'ı alana kadar feral , resto'dan furor'u alıp gidiyoruz balance'e.Burada da Omens Clarity ve Nature Shapeshifter'ı kapatıp tekrar feral'e abanıyoruz.

Gerçi druidim lvl 10 demişsin. O lvl da Ayı rules
Sosyal ağlarda paylaş

Soyle diyebilirim ;
Restoration Druid party adamıdır her partyde yeri wardır
Balance Druid Spell caster ama bence Moonkin Form olmadan ise yaramaz ve daha ilk pnt ler
Feral Druid dmg ı iidir solo takılabilirsin tanklarsın dmg deal edersin eyw ama sende daha sadece bear form war:(

Sunu ekliyeyim Feral ve Balance Druid PvP icin super ama o lvllar icin senin isine yarıyacak en iyi Talent Tree bence Restoration dur.Sen yine ii dusun resto olup party we solo kolayca xp kasmak we item toplamak warken Feral yada balance ile solo takılma o lvllarda derim...Bol xp li gunler....:)[signature][hline]Name...: Antutah
Class...: Druid
Race....:Night Elf
Level....:60
Guild....:Sinek Scan Inc.
Realm...:Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten öyle? En azından wow ile gelen standart arayüzde öyle. Sen şekil değiştirdiğinde otomatik yeni bar geliyor. Büyük ihtimalle kullandığın barlar bir addon'dan geliyordur o yüzden olmuyordur. Birçok addon aynı özelliği sağlıyor aslında.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul

[Bu mesaj Mirage tarafından 26 Aralık 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ben arada bi soru sorsam da topic acıp forum u kırletmesem hanı bu asagıdakı shortcut barların ustune ekstra saga ve sola bar ekliyebilioruz ama casting bar o zaman o shortcutların altında kalıyo onu nasıl yukarıya alıcam bulamadım ınterface den sordum bılmıorum dedı bi suru kişi bide o casting barın içinde castıng ı geri dogru saniye/salise olarak sayan bi add on var adını soylerseniz cok memnun olurum bulamadım cunku :)[signature][hline]onurdolar, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi once,
feral aggresion ve ferocity yi fullemeni oneririm.
Ama herşeyden once nature's graspe 1 vermen lazım.
1 ver sonra tamamlarsın. Natures grasp lvl 26 ya kadar senı moblardan kurtaran yegane buyu olacak =)[26 da dash açılıyor]

önce nature's grasp;
sonra ferocity-5
Feral aggresion-5[az dmg alalım]
Brutal impact-2 bunun sayesınde dovus anında regrowth atman kolaylaşıcak.
Sonra feral charge.PVP için onemli bu arada bglere gırersın dıye =).
Ardından;
Furor-5 yap.Feral charge'ın daha cok işe yarasın,hem direk geçişlerde rahatlarsın.
Ardından
feline swiftness lazım.Kediyken hem hızlı gidersin[gorunmezken]
hem zaten bugımsı bişi var adamın ıcıne gırmeden vuramıyorsun bu yuzden hız onemlı.
Sonra
Sharpened claws-3
Blood Frenzy-2 yap.Kedide her critiğin[düz vuruşlar değil tabiki özel hareketler] ek combo point eklesin,gerçekten faydalı.
Zaten çatır çutur critliyorsun
-Predatory strikes ve savage fury den sonra direk Faerie fire alman lazım.Ben bunu cok gec kesfettim keşke onceden alsaydım dedım =). 'ya nolcak casterken atarım işte' diyebilirsin ama karşında bir rogue varsa adam sen ayı olana kadar senin canını yarılatabilir.Ayrıca hayvanken bu buyunun hiçbirşey yememesi güzel.-dmg ının arttığını farkediyorsun direk-

Sonra Heart of the wild ve Leader of the pack [grup içinde onemli %3 crit boru değil]
En sonunda balance a donup Natural shapeshifter ve omen of clarity yi alman lazım bence.

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/druid/talents.html?01400530100000005502021303202151050000000000000[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw

[Bu mesaj Suark tarafından 26 Aralık 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

addons klasorunun adını değiştir addons1 yap mesela ,druid ten cıkınca yine addons yaparsın adını ,
yada sen en iyisi hiç ugrasma direk discord action bar ı indir kafana göre takıl.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle şeyleri disable edince dağılıyor ayarlar.

İnsomniax yada Discord Action Bars gibi addon'larda stance/shape shift olayları için script'ler var. Bunu atlamaları mümkün değil zira bar değişme hadisesi rogue'da var, warrior'da var, druid'de var.. Insomniax'ın sayfasına ve forumlarına göz at bence.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion
Sosyal ağlarda paylaş

35 druid var su an acep feralmi gitsem diye dusunuyorum. zaten yaratiklari keserken surekli cat formda dalasiyorum yoksa normal staff la moonfirela cok ugrastiriyo + mana bitiyo iki saat su ic mana regen bekle. feral icin ama agility/stam/strength gitmek lazim degilmi peki ?[signature][hline]Oh baby you want me ?
Well you can get this lap dance here for free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...