Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elveda

Bone

Öne çıkan mesajlar

Edit
Pardon.
Biraz fazla alınganım bu sıralar.

Kusura bakma Dela.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun.

[Bu mesaj Lonely tarafından 22 Eylül 2005 04:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lonely tarafından 22 Eylül 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kib nedir wtfomg gibi birşey mi?

bone, denizin karşı tarafında seni bir sene daha bekliyor.. umarım senin için çok güzel, mutlu ve istediğin gibi bir sene olur :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

Harbiden üzüldüm. Bu şekilde giderse ben de bitene kadar kalacağımı düşündüğüm paticikte kalamayacağım sanırım :/
kendine iyi bak falan diyecem de msnimde duruyosun, konuşuyoruz falan. o bakımdan demiyorum. hem arada sırada geri gelirsin :) görüşmek üzere diyim ben en iyisi.
Daha diyecektim bişeyler ama kaçıyorum biraz konuşmaktan, demek istediklerimi özetlemişler zaten gayet güzel.

said:
Cuce, 22 Eylül 2005 03:02 tarihinde demiş ki:Sebeplerin o kadar abartısız ve gercekki... benı de cıkar diyicem ama sanırım bıraz daha işim var burda. Bıraktığın izleri özliycem.

said:
Viktor, 22 Eylül 2005 03:12 tarihinde demiş ki:
1 tasıyıcı kolon daha gıttı
[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ne olursa olsun bırakmayacagını düşündüğüm sayılı insanlardan biriydin. sensiz, ciddi anlamda boş olacak pati; ruhu biraz daha ölecek, hissiz bir ortam olacagız.

kendine iyi bak, arada falan ugra, bir selam ver; biraz nostalji yaşat buradakilere
görüşmek üzere.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

hocam gitmeseydin keşke,
Özleteceksin kendini...
Ne desek boş şimdi, BonePART ben ve EagleEye'ın günde paketlerce aldığımız Silahlı kuvvetler sigaralarımızı içerken dayanman gibi burda da dayanacağına inanıyordum ama olmadı =/

Canın sağolsun,başka mekanda,başka bir ortamda görüşmek üzere...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

Doğrusunu mu yaptın yanlışını mı yaptım bilemiyorum ama konuyu yanlış yere açtığın kesin... Bu konuyu ya Paticik'e, ya da Kişisel'e yazman gerekirdi... Bir kuralları okumadan hemen mesaj atıyosunuz ya... 22000 mesajda bi kuralları öğrenememişsin. TÜH Yazıklar olsun sana... Ehehe[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 22 Eylül 2005 08:51 tarihinde demiş ki:
Doğrusunu mu yaptın yanlışını mı yaptım bilemiyorum ama konuyu yanlış yere açtığın kesin... Bu konuyu ya Paticik'e, ya da Kişisel'e yazman gerekirdi... Bir kuralları okumadan hemen mesaj atıyosunuz ya... 22000 mesajda bi kuralları öğrenememişsin. TÜH Yazıklar olsun sana... Ehehe

Ayrıca daha önce açılmıştı bu topic; bkz.

Görüşürüz bone, iyi bak kendine. Uğra arada, bekleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
database gitti yani
serverı 1 gün geri alalım

eh yani herhangi bir sorunun cevabı evet le sınırlı kalsa gayet yeterli olacakken sen oturup 20 satır roman yazarak cevap verirsen bone efendi bıkarsın tabi
nekadar ekmek okadar köfte demek lazım
oyun oynamak için forum mu bırakılır yahu geç o şıkkı

;)[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

hoşçakal bonec ozlicem seni.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Son sik haricindekiler pek de paticikten sogutacak seyler degil be bonecum. Neden böyle cat diye biraktin ki, biraz ara verip istedigin seylere yönelseydin, girmeseydin bi sure
Umarim geri dönersin ya : / Bir de, gidersen yeni bir database yapmak gerekecek, masrafli olacak : P

Kendine iyi bak[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...