aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sovalye belli, asker kim? der gibi olmus bu...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Edit Pardon. Biraz fazla alınganım bu sıralar. Kusura bakma Dela.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Bir tıklamayla, patide 500 post birden kazanın. 10 kere tıklayın sizinde madalyanız olsun. [Bu mesaj Lonely tarafından 22 Eylül 2005 04:37 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lonely tarafından 22 Eylül 2005 04:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 güle güle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 güle güle üzüldüm valla yazık paticiğin bir temel tası gidiyor neyse hiç değilse arada sırada ugra özletme kendini k.i.b.[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kib nedir wtfomg gibi birşey mi? bone, denizin karşı tarafında seni bir sene daha bekliyor.. umarım senin için çok güzel, mutlu ve istediğin gibi bir sene olur :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kendiyen eyu bah demek kib, baska turlude acilir aslinda duruma bagli...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Harbiden üzüldüm. Bu şekilde giderse ben de bitene kadar kalacağımı düşündüğüm paticikte kalamayacağım sanırım :/ kendine iyi bak falan diyecem de msnimde duruyosun, konuşuyoruz falan. o bakımdan demiyorum. hem arada sırada geri gelirsin :) görüşmek üzere diyim ben en iyisi. Daha diyecektim bişeyler ama kaçıyorum biraz konuşmaktan, demek istediklerimi özetlemişler zaten gayet güzel. said: Cuce, 22 Eylül 2005 03:02 tarihinde demiş ki:Sebeplerin o kadar abartısız ve gercekki... benı de cıkar diyicem ama sanırım bıraz daha işim var burda. Bıraktığın izleri özliycem. said: Viktor, 22 Eylül 2005 03:12 tarihinde demiş ki: 1 tasıyıcı kolon daha gıttı[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ne olursa olsun bırakmayacagını düşündüğüm sayılı insanlardan biriydin. sensiz, ciddi anlamda boş olacak pati; ruhu biraz daha ölecek, hissiz bir ortam olacagız. kendine iyi bak, arada falan ugra, bir selam ver; biraz nostalji yaşat buradakilere görüşmek üzere.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hayda nereye ya :/[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 elveda.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 see you[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hocam gitmeseydin keşke, Özleteceksin kendini... Ne desek boş şimdi, BonePART ben ve EagleEye'ın günde paketlerce aldığımız Silahlı kuvvetler sigaralarımızı içerken dayanman gibi burda da dayanacağına inanıyordum ama olmadı =/ Canın sağolsun,başka mekanda,başka bir ortamda görüşmek üzere...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Doğrusunu mu yaptın yanlışını mı yaptım bilemiyorum ama konuyu yanlış yere açtığın kesin... Bu konuyu ya Paticik'e, ya da Kişisel'e yazman gerekirdi... Bir kuralları okumadan hemen mesaj atıyosunuz ya... 22000 mesajda bi kuralları öğrenememişsin. TÜH Yazıklar olsun sana... Ehehe[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Kısa zamandır burdayım ama kısa zamanda öğrendim ki 'Aramaya İnanalım' (her yeni konuya attığın mesajlar yüzünden)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: karpuz, 22 Eylül 2005 08:51 tarihinde demiş ki: Doğrusunu mu yaptın yanlışını mı yaptım bilemiyorum ama konuyu yanlış yere açtığın kesin... Bu konuyu ya Paticik'e, ya da Kişisel'e yazman gerekirdi... Bir kuralları okumadan hemen mesaj atıyosunuz ya... 22000 mesajda bi kuralları öğrenememişsin. TÜH Yazıklar olsun sana... Ehehe Ayrıca daha önce açılmıştı bu topic; bkz. Görüşürüz bone, iyi bak kendine. Uğra arada, bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bütün iyi patiler gitcek mi böyle biz niye geldik o zaman biz geldik diye mi gidiyosunuz[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 her gidişin bir dönüşü vardır umuduyla yaşıyorum.. güle güle gidesin tez geri gelesin..[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Hoşcakal Ogre. Kim bize search dicek? kim bize Search diyip yanına felsefe yapcak? ha? vazgeç abi ya gel geri boşver...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 database gitti yani serverı 1 gün geri alalım eh yani herhangi bir sorunun cevabı evet le sınırlı kalsa gayet yeterli olacakken sen oturup 20 satır roman yazarak cevap verirsen bone efendi bıkarsın tabi nekadar ekmek okadar köfte demek lazım oyun oynamak için forum mu bırakılır yahu geç o şıkkı ;)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hoşçakal bonec ozlicem seni.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Son sik haricindekiler pek de paticikten sogutacak seyler degil be bonecum. Neden böyle cat diye biraktin ki, biraz ara verip istedigin seylere yönelseydin, girmeseydin bi sure Umarim geri dönersin ya : / Bir de, gidersen yeni bir database yapmak gerekecek, masrafli olacak : P Kendine iyi bak[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Hoşcakal. :/[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Güle Güle :( İmla konusunda uyarılarını unutmayacaz :([signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Hoşçakal. Özletme kendini arada uğra :)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bone seni ozlicez gerçekten paticik artık daha sıkıcı bir yer olucak sensiz:( buluşmalara gel olur mu? p.s: accountunu hala almak istiyorum:-P[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar