forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Milamber, 24 Ekim 2005 23:33 tarihinde demiş ki: abicim ben ne diyorum ben onlar haklımı diyorum? onlarda işlerine geldiğinde öyle diyor işlerine geldiğinde böyle diyor bu benim işim değil onlar siyasetçi her bişiyi derler ama siz biliyorsunuz işin aslını siz yapmayın adamları eleştirirken saçmalayanlar oluyor yargı bağımzsız değildir diyemezsiniz o lafı söylemek çok şeyi değiştirir öyledir değildir bilemem bence bağımsız ama bu laf dile getirilemez akp rektörü tutuklattı denemez bunu düşünmek... ne biliyim olmaz karakolada gitmeyelim o zaman biri hırsızlık yaptığında kendimiz asalım yargı cumhuriyetin temel unsurlarından ona dokunulmamalı. ben forgiverın olafları ciddi bir şekilde söylediğine inanmıyorum tayyip hakkında konu açıldığında fln konu açıldığında ortadaki amaç siyasi olduğunda karşı tarafı gıcık etmek için söylüyordu en azından benim anladığım buydu gelipte bir görüşle lafları çarpıtıp tayyip memleketi satıyo diyince gelip aslanım o benim ister satar ister parçalar tayyip rulz diyodu burdada sırf size inat o şekilde yaklaştığını düşünüyorum.rektör çeşitli sebeplerde tutuklanmış bunu sorun haksız bir şey varsa bunu belirtin ama yargıya şunun maşası demeyin benim demek istediğim bu. evt, yaptığım şeyi doğru çözümlemişsin. ama bunun yapmamım nedeni akp+rte ye laf atılması deil; şöyle açayım; 1) alakasız yere laf atılırsa, konuyla alakası yoksa 2) herhangi bir gerçekçiliği, ispatı olmayan, direk saldırı amaçlı, uydurma şekilde yapılan laf atmalarda örnek vereyim; 1) benim tw olmamım yaptığım tartışmalarla bir ilgisi var mı? yok, daha önceden de yapyordum aynı tartışmaları, ve herhanhgi bbir hakarette bulunmuyordum şimdi de aynı bu olayda yargının işi, akp yargılıyor havasına sokulursa, ben de bu lafı kale almam, akp rulz der geçerim ama tw hede höde şekilde laf atiliyor 2) namaz kılmayan ülker çalışanları; işlerinden atiliyor, rte şeriat istiyor, x kişisi yobaz türü yaklaşımlar bu tür saçmalıkları neden ciddiye alıyom coca colaya fare kanı karıştırılmış demekten ne farkı var ama gelsinler, akp neden dokunulmazlığı kaldırmaya yanaşmıyor diye sorunsunlar kemal unakıtanın oğlu kota muhabettinden önce neden tonlarca mısır almış diye sorunsunlar başım üstüne bunun gibi sorulara varsa mantıklı bir cevabı biliyorsam veririm, yoksa akp bu konuda kaka derim, bu kadar basit.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: forgiver, 25 Ekim 2005 17:30 tarihinde demiş ki: zaten açabiliyor, keşke daha çok açsa adam yurtdışında bile okullar açıyor, türk kültürünü tanıtıyor ahaha amerikanın güdümündeki, türkiyeye ılımlı islam ı empoze etmeye calısan sümüklü hocamı tanıtıyo türk kültürünü?? suraya gelipde övmeyin su tarikatcı it leri sizinden onlardan farkınız yok gerçi.[signature][hline]"Bu ülke ya Kemalistlerin olacak ya da hiç kimsenin!!" Uğur Mumcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 oha yuh çarpıt daha istersen forgiver efendi ¿ o mesajda okulun kantinindeki ülkere kafayı sen takmıştın ben de cevabını verdim ve işten atılıyor da demedim, konu öyle getirdiği için ülkerle ilgili konuştum, istediğin mesajın istediğin kısmına cevap ver, cevaplardan istediğini cımbızla çekip istediğin yere oturt sonra "paranoyak laikçiler biiz anlamıyo!" tripleri at ohh süfer. [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 25 Ekim 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 super eheh fetullahın okullarından bırınde dolasma fırsatı bulmustum ataturk bustunu vs vs gectım okulda dişi sinek yok duvarlarda arapca ayzılar ve peygamberımızın soylemlerı var kendımı turkıyenın ortasında bır turk okulunda dııl ıranda bır okulda sandım fetullah bı olemedı zaten kotulere bı bok olmuo[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 arkadaşlar dönüp dolaşıp konuyu gene laiklikti şeriattı fethullahtı vb mevzularına yani epey uç noktalara çekmişsiniz. daha sonrada gereksiz sinirlenmeler ile hakaret içeren mesajlar atılmış. ithamlarımızı biraz daha dikkatli seçelim. mesaj atılan yer herkesime açık bir forum. farklı görüşte olan kişiler olucaktır. doğal karşılamadan, görüşlerini güzel tespitler ile kabul ettirmek yerine sataşma içererek belirten arkadaşlardan ricam biraz daha duyarlı olalım. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır unutmayın. tartışma ortamında çirkefleşenler pek olumlu sonuçlar almazlar. konu güncel olduğundan pek kitleme taraftarı değilim ama uç noktalara girmeden sataşmalar içermeden atalım mesajlarımızı.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Eeeeee daha iyi okul açamayınca çamur atma durumları oluyor haliyle..Bazılarıda abaza olunca dişi sinek bile göremedim diye ağlıyor...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: elm, 25 Ekim 2005 13:38 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 25 Ekim 2005 05:44 tarihinde demiş ki: Aslinda Atatürk ve laik cumhuriyet karsiti egitim kurumlarina izin verilecek. Fethullah'a falan gel bak istedigin okulu gizli sakli olmadan ac artik dersane desteklemektense denecek. Acicaklar buralari, toplanacak burada bu görüslere sahip laik devlet ve Atatürk karsiti insanlar. Sonra en kalabalik olduklari saatte bombalanacak bu yerler. Kangren gibi, tedavi edemiyorsan kesiceksin Necmettin Erbakan'ın karısının cenazesi için bunu düşündüm ama böyle acı bir günde olmazdı =) .Faşist gördüm kendimi . Ama cumhuriyeti korumaksa amaç herşey yapılır. [Bu mesaj elm tarafından 25 Ekim 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] sanırım erdal inönü demişti : "namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça ezilecektir" gibisinden bişey demişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: LordOfBlood, 25 Ekim 2005 20:26 tarihinde demiş ki: Eeeeee daha iyi okul açamayınca çamur atma durumları oluyor haliyle..Bazılarıda abaza olunca dişi sinek bile göremedim diye ağlıyor... Akillari bacak aralarinda degil herkesin ne yazikki, insan türünü kendi yandaslarina göre genelleme. Fethullah Gülen'e camur atmak nasil bir durumdur cok merak ediyorum gercekten. Bu derece serefsiz, insanlarin en hassas duygularini sömüren, laik cumhuriyetin en büyük düsmanlarindan olan bu adama daha ne diyebilirim ki camur atmak icin? Gay falan derim belki, onun da olmasi mümkündür, cennette de gilmanlar varmis ya hani, o hesap.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Yine konuyla alakası yok ama artık sıkılmaya ba$ladım her konuda Forgiver'in TW olmasından bahsediyorsunuz. Bende istemiyorum fakat artık baymaya ba$ladı @Penti ; O ne yorum be (:[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Penthesilea, 26 Ekim 2005 20:38 tarihinde demiş ki: Fethullah Gülen'e camur atmak nasil bir durumdur cok merak.... bu mesajında yaptığın gibi bişey oluyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 forgiver, Fethullah Gülen hakkindaki düsüncelerini alabilir miyim lütfen, cok merak ettim.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 iide oss nin ilk 100 unun cogu fethullahci zaten. sen nereye laf ediyosun o adama? :) adam okul yaptiriyor iste. turkiyede okul coklugu yok ki azligi var. madem sufersin sen de actir. actirma diyen yok. dinle alakam yoktur ama adam okul actiriyo iste. bide kendini cumhuriyetciligin laikligin arkasina saklayarak yargidan kacmak nereye kadar. adam yolsuzluk yapmis mi? yapmis. o zaman yeri cezaevidir, rektorluk degil. bide turkiyedeki din korkusu cok komigime gidiyor. yani bi insan dini kullanarak 1 lira calsin, digeri milliyetciligi kullanarak 1000 lira calsin, bu durumu bilseniz bile dinciyi suclu bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Yoo, ikisi de sömürüdür, ikisi de ayni ölcüde yanlistir. O adamin egitim (?!) kurumlari basarili olduklarindan degil, basarili ögrencileri parayla kendilerine cektiklerinden öyle derece yapiyorlar. Derece yapan ögrencilerin hangi okullardan olduguna bakin, sonra gelin böyle cümleler kurun lütfen. Izmir Fen Lisesi ögrencisiydim ve Fethullahci dersaneler ile ögrencilerin iliskisini hepinizden iyi bilirim yani.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Penthesilea, 26 Ekim 2005 21:35 tarihinde demiş ki: forgiver, Fethullah Gülen hakkindaki düsüncelerini alabilir miyim lütfen, cok merak ettim. ülkeye zararı değil yararı olan biri.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Jadelith, 26 Ekim 2005 21:38 tarihinde demiş ki: iide oss nin ilk 100 unun cogu fethullahci zaten. sen nereye laf ediyosun o adama? :) adam okul yaptiriyor iste. turkiyede okul coklugu yok ki azligi var. madem sufersin sen de actir. actirma diyen yok. dinle alakam yoktur ama adam okul actiriyo iste. bide kendini cumhuriyetciligin laikligin arkasina saklayarak yargidan kacmak nereye kadar. adam yolsuzluk yapmis mi? yapmis. o zaman yeri cezaevidir, rektorluk degil. bide turkiyedeki din korkusu cok komigime gidiyor. yani bi insan dini kullanarak 1 lira calsin, digeri milliyetciligi kullanarak 1000 lira calsin, bu durumu bilseniz bile dinciyi suclu bulursunuz. doğru tespitler +1[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Penthesilea, 26 Ekim 2005 21:42 tarihinde demiş ki: Yoo, ikisi de sömürüdür, ikisi de ayni ölcüde yanlistir. O adamin egitim (?!) kurumlari basarili olduklarindan degil, basarili ögrencileri parayla kendilerine cektiklerinden öyle derece yapiyorlar. Derece yapan ögrencilerin hangi okullardan olduguna bakin, sonra gelin böyle cümleler kurun lütfen. Izmir Fen Lisesi ögrencisiydim ve Fethullahci dersaneler ile ögrencilerin iliskisini hepinizden iyi bilirim yani. benim bildiğim fem dershaneleri, her dershane gibi seviye belirleme sınavı yapıyor burda ilk 1000 e giren öğrencilere çeşitli oranlarda burs sağlıyor. burstan kastım dershane ücretinde indirim. ilk 100 veya 10 bedeva eğitim görüyordu sanırım, dershane şubesine görede bu sayı artabiliyordu. bu eğitim kurumlarının öğrenciye para verdiğini hiç duymadım öss sınavından sonrabaşarılı olan öğrencilere zirve dergisi bişeyler veriyordu, eeh diğer dergiler gibi abartıp araba verdiğinide duymadım. ama öğrenciye para verip gel bizde derece yap tarzı iddiaların gerçeği yansıtmıyor ve kale alınmaycak kadar da saçma niye cevap verme gereği duydum onuda bilmiyorum, bilinçaltı demekki,beynimi yıkamış fettullah amca. ulan her gün dershaneye gelir vaaz verirdi, demek bunun için veriyomuş :) ps: son paragraf gerçek deildir, olayları anlama kolaylığı kazanmanız açısından yazdım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Öncelikle şunu anlamanız lazım laik olmayan , Atatürk'e saygı duymayan , milliyetçilikten önce din aşılayan okullar öss de ilk 1000'in tamamı da olsa ne olursa olsun bu ülke için kabul edilemez . Okuldan çıkanın fiziği ne kadar bildiği değil ülkesine ne kadar bağlı olduğu , nasıl bir türk vatandaşı olduğu önemlidir benim için. Aşırı milliyetçilik olayında işte her şeyin aşırısı zarardır sonuçta , ancak aşırı milliyetçilikten batan ülkeleri ve aşırı dincilik batan ülkeleri kıyaslasam zannedersem aşırı milliyetçilikten batanları tercih ederim ama bu tamamen kişisel sonuçta bu ülke hiç birşeyin aşırıcılığına ihtiyaç duymuyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 herkes kafasına göre yorumlarsa laikliği, laikliğinde aşırısına kaçmaya bile gerek kalmıyor. milliyetçilik; kimsenin vazgeçmeyeceği bişey, ilk 1000 e öğrenci sokan kişilerde vazgeçmez merak etmeyin. Atatürkçü olmayabilirler ama Atatürk e tarihini bilen herkes kadar saygı duyduklarını, sahip çıktıklarını düşünüyorum. ama bazılarının işine gelen herşeyi Atatürk e, cumhuriyete( mesela erdoğan teziç in cumhuriyete sahip çıkmak lafı) bağlaması bu duyguları köreltiyor. [Bu mesaj forgiver tarafından 26 Ekim 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Forgiver, bircok arkadasim iyi para aldi ilk olarak onu söylemek istiyorum. Ikincisi, beni de bedavaya cagirdilar tüm arkadaslarimi cagirdiklari gibi.[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: forgiver, 26 Ekim 2005 21:48 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 26 Ekim 2005 21:35 tarihinde demiş ki: forgiver, Fethullah Gülen hakkindaki düsüncelerini alabilir miyim lütfen, cok merak ettim. ülkeye zararı değil yararı olan biri. ne sebeple acaba?[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Jadelith, 26 Ekim 2005 21:38 tarihinde demiş ki: bide kendini cumhuriyetciligin laikligin arkasina saklayarak yargidan kacmak nereye kadar. adam yolsuzluk yapmis mi? yapmis. yapmamış, yaptığı kanıtlanmamış,henüz iddianame bile oluşturulmamış.. sen iki dakikada mahkeme kurdun galiba kafandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Rektörü hemen suclu yaptiniz ama mahkeme olmadan?[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 [Bu mesaj eldar tarafından 27 Ekim 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 direnecez şeriatçı köpeklere tayyip erdoğan 10 yıl önce atatürke inek demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 seviyeyi düşürmeyelim arkadaşım kim ne dediyse demiş senin bayağılaşman gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar