angband Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 en az 2 senelik bu..acılmamıs hayret..[signature][hline]Follow the Darkness...
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 güzel düşünülmüş[signature][hline]o_O | Spoon
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eline verme muhabbeti cok komikmis :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
shippy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 up[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 niye bunu amaç edindin kendine ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 güzelmiş[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
fede Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ama bunu her gördüğümde bütün dertlerimi unutup gülümsüyorum :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
RaVena Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Süper ya :) ..[signature][hline]I only think of you .. PuNk anD Indie Rock! Forums ..
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 bi daqqa ya ben bunu geçen gün yayınladım abi ne iş ya hooopp :-) bu 2 ay kadart önce de vardı bende geçen gün"2005 in en komikleri" ne yazdım[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin?
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Olsunn ya cok süper..koptm vallaaa[signature][hline] I will be death for you,I don't wanna break this love spell on me,that you've created..I'm asphyxiated in love... Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire [i]The Vampire[i]
Razu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 süper ya C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
taz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ahhaa süper ya üşenmedim okudum süper bişimiş :) - Ana herife bak. Kafasını koymuş hatunun memelerine uyuyo ayağı yapıyor. Kalk lan kalk. Yemezler. - Ne geldik mi? - İki dakka daha o pozisyonda yatsaydın gelecektin. Uyanık seni. [signature][hline] ...
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 süper otesi valla[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika...
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: orc_lord, 11 Temmuz 2005 00:29 tarihinde demiş ki: - Buldum. Nefis bir fikrim var. - Neymiş? - Bir hafta kaç gün ediyor. - Yedi. - Tamam işte. Her gün birimiz elleyelim hoş dialoglar var. güzel bir çalışma :) lol bende buraya kopdum[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! -Die_Human, acayip bir günde demiş ki: abi bi kere mantıklı düşünürsek sarhoş birinin o klozete kafasını sokması için biraz domalmış durumda olması lazım o durumda durabilen biri zaten sarhoş deildir =) Drall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ahahahhahahah yıkldım öldüm bittim sandalyeden düştüm. süper ya. hele jigoloyu çok iyi tanımlamış ; kuku doktoru azuhahahahhahahahhaah sen beni güldürdün allahta seni güldürsün[signature][hline][/b]*!Drall The Grall*[/b] Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 güzelde bunlar şirinler diilmi ya[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Korku Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yok bunlar şirinlerin abaza hali :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.." Necro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ahaha millet yılbaşını kutluyo biz burada böyle :D millet tip tip bakmaya başladı bana eheueh off koptum ya bu nee off[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) einhander Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 inanılmaz güzeldi şu yılbaşi akşamında ne güldürdü beni yeni yılda sizi bol bol güldürsün.[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir -Hayrola Bey -PK gördüm Önceki 1 2 3 4 Sonraki 4.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1660656-pamuk-prenses-ve-yedi-cuceler-uzerine-alternatif-dialog-dikkat-argo-icerikli/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Drall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ahahahhahahah yıkldım öldüm bittim sandalyeden düştüm. süper ya. hele jigoloyu çok iyi tanımlamış ; kuku doktoru azuhahahahhahahahhaah sen beni güldürdün allahta seni güldürsün[signature][hline][/b]*!Drall The Grall*[/b]
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 güzelde bunlar şirinler diilmi ya[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw
Korku Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yok bunlar şirinlerin abaza hali :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. İlk göz ağrım pamiri 62 kasıyom :Pp "Ne warrior ne Rog. Ne Priest Gönül İlk'i ister.."
Necro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ahaha millet yılbaşını kutluyo biz burada böyle :D millet tip tip bakmaya başladı bana eheueh off koptum ya bu nee off[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D)
einhander Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 inanılmaz güzeldi şu yılbaşi akşamında ne güldürdü beni yeni yılda sizi bol bol güldürsün.[signature][hline]-Hanım Katanamı Getir -Hayrola Bey -PK gördüm
Öne çıkan mesajlar