Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 dediğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Star Wars kavramı değişir . Sizin 1. sıraya koyduğunuz Star Wars film değil , yeni bir evrendir . Bu yüzden insanlara enteresan gelir . Açıp da star wars kitaplarında okuyup da ilginizi çeken kaç tane şeyi filmde gördünüz? Yoksa o okuduğunuz kitaplarda bahsi geçen şeylerin filmlerde ufak bi yansımasını gördüğünüz ve bu evrenin gerçekten ne kadar geniş olduğunu anladığınız zaman mı bu Star Wars hayranlığı başladı . Bence Star Wars film değil bir nevi kültürdür , reklam harikasıdır bi yandan da . A new hope dönemine göre iyi bir filmdi dikkatinizi çekerim . Tutup da onu alıp 2004-2005 yapımı bir filmle karşılaştırmak dedemle beni koşu yarışına tabi tutmak gibi bişeydir .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. [Bu mesaj nomad13 tarafından 18 Haziran 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 aynı şey Star Trek için de geçerli. Ayrıca Star Trek tamamen daha gerçekçi ve yalandan teknolojiler içermiyor. Ve Dünya'nın olası bir geleceğini içeriyor. Star Wars'dan da daha fazla filmi var. Star Wars'a pek kültür falan diyemezsin. Star Wars'un bu kadar fazla hayranının olması sadece filmlerinin içerdiği aksiyon ve ışın kılıcı meretinin yüzünden.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 fantazi de bir kültürdür aslında..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Uppps ![signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Xaenin, 18 Haziran 2005 03:49 tarihinde demiş ki: dedemle beni koşu yarışına tabi tutmak gibi bişeydir . dedemin kazandigi demen lazimdi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 1 temmuzda girio demi vizyona bu film tatile gitmeden gitmem lzm[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 oo çok az kalmış süperr[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Sovereign, 18 Haziran 2005 05:24 tarihinde demiş ki: ... Star Wars'a pek kültür falan diyemezsin. Star Wars'un bu kadar fazla hayranının olması sadece filmlerinin içerdiği aksiyon ve ışın kılıcı meretinin yüzünden. türkiye için bu dogru olabilir , ama amerika için star wars yerel kültürün bir parçası.. bizim için kemal sunal neyse (yuh yalnız nasıl bir benzetmedir bu :D )[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 e abi senin baktığın mantıkla o zaman Asyalılar için de o uzakdoğu dövüş filmleri bi kültür.. Yani tabi herkese kendi filmleri özel gelir. Ama ona pek kültür diyemezsin. Ona, o halkın asıl kültürünü yansıtan filmler drsin.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Sovereign, 18 Haziran 2005 05:24 tarihinde demiş ki: Star Wars'a pek kültür falan diyemezsin. aman...[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aman abi naaptın jedi dini var bak şimdi saldıracaklar h3k leyecekelr bisi![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 lol be babacum euh konu alakasız yerlere kaymış ama star wars fanlarının o seriyi sadece aksiyon ve ışın kılıcı için sevmediğini belirtelim, böyle düşünen varsa yanılıyordur (hayır ben bi fanı değilim) neyi için sevdiklerini söyleyemeyecem onu fanlarına sorun :) ama türk filmi gibi senaryosu bile efsane olmasında etkili sanırım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: BabacumMostors, 30 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: aman abi naaptın jedi dini var bak şimdi saldıracaklar h3k leyecekelr bisi! jedi dini.. kendini kandıran, hayal bi dünyada yaşıyan bi grup zibidi :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 off çok heyecanlandım bugün gelio film :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Sovereign, 30 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 30 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: aman abi naaptın jedi dini var bak şimdi saldıracaklar h3k leyecekelr bisi! jedi dini.. kendini kandıran, hayal bi dünyada yaşıyan bi grup zibidi :D do not underestimate the power of the force =)=).. Ya bu dunyalar savaşı diyor ya bence su dunyası vs kara dunyası.Uzaylı felan yok[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 [spo1=Spo]Marslilar ABd yi isgal ediceklermis [/spo] [Bu mesaj Death tarafından 01 Temmuz 2005 10:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 giden yok mu yaw. 18:30 a bilet ayırttım. Gitmeden bi görüşleri alalım.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben de bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum,olmadı haftaya gidicem çok güzel diye duydum arkadaşlardan tabi anlattırmadım=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yeni geldim hersey cok guzel ama..[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ben gittim. Beklediğim kdr değildi ama idare eder.Yanlız bayağı bir gerdi filim beni.Birde bazı sahneler saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bu akşam sinemaya gidicem ama tercihimi bu filme mi kullansam yoksa değmez mi emin değilim, gidersem de zaten yorum yapma hakkına sahip olmak için gidicem =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 01 Temmuz 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tutamıyorum kendimi ya.. yarın kesin gidiyorum bu filme..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Şimdi filmden geldim.Baya güzel film ama anlayamadığım ve saçma bulduğum bazı noktalar var onları da spoiler olarak yazıyorum.Ama tavsiye ederim gidilir görülür. [spo1=Spoiler]1-O uzaylılar şekli şemali neydi öyle?Belki de gördüğüm en başarısız uzaylı modelleri. 2-Uzaylıların amacı ne?Madem insanları toplayıp kanlarını kullanıcaksanız niye en başta katlettiniz herkesi? 3-O kırmızı bitkinin olayı neydi? 4-Niye birdenbire kalkanlar indi.Kalkanların sudaki mikroskobik canlılarla olayı ne?Bir de bunların 2. bir planları yok muymuş yerden çıkardıkları şeyler ölünce geri mi çekildiler? Uzaylılar dünyaya demokrasi getireceklerdi ama ABD yine engel oldu.[/spo][signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 filme gittim geldim. Kitabini okumus biri olarak az degistirilsede kitabin aynisi olmus film. Fazla aile dramasi var boku cikmis kitap daha iyiydi. simdi esas yorumlar [spo1=esas yorumlar]Lutfen hic bir dangalak lan adamlar saklandi yaratiklar oldu demesin kitabini okursaniz bu filmin konusu uzaylilarla savas degil uzaylilar dunyayi isgal ettiginde insanin verdigi yasam savasi. Bir insanin nasil kactigi cevresinde gordukleri. O yuzden filme independence day diye gitmeyin. [/spo][signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar